• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Canim benim bildiğim kadarıyla vita altera ve ventus birlikte çalışıyor, farkı ventus yapay zeka kullaniyor ve oradaki hoca Beril hanim Turkiyeden Şişli memorialden giden bir doktor, ben görüştüm Beril hanımla ve bana diger yerdeki doktorlarla karsilastirdigimda, daha çok benim dosyami incelemiş ve bana uygun bir yol planı çizmisti, diger yerlerde görüştüğümde daha çok genel bilgiler vermişlerdi donasyon ile ilgili, burdan giden bir arkadas da hiç negatif almamış merkez demişti bir yazısında, bu cok iddiali bir durum tabi, merkez son bir yıldır kurulmuş, bende gerçi henüz bir adım atmadım, aklımda baku olduğu için fakat Kıbrısa karar verirsem ventusu düşünüyorum inşallah, hayırlısı hepimiz için...🤲🏻🥰

Bende o kadar kararsızım ki keşke biri çıksa ventusda olumlu sonuç aldığınız söylese .evet çok ilgili ve profesyonel gibiler ama yeni açıldı için emin olamıyorum. Siz neden adım atamadiniz özel degilse
2 arkadaşım Claviste yaptırdı.ikisi de ikiz gebe.Ben de Clavis'e karar verdim.Yaşımdan dolayı Selen hoca 1 embriyo transfer edecek.Clavis'e de bir bakın derim.

2 arkadaşım Claviste yaptırdı.ikisi de ikiz gebe.Ben de Clavis'e karar verdim.Yaşımdan dolayı Selen hoca 1 embriyo transfer edecek.Clavis'e de bir bakın derim.
Yaşınız kaç acaba. Bende transfer edilecek empriyo sayısında kararsızım. Doktor tek öneriyor. Ben acaba çocuk hayatında yalnızlık mı çeker diye çift mi olsa diyorum. Sonuçta biz yaşlı anne babalar olacağız. Ve kuzenleri de çoktan büyümüş olacaklar. Fakat ikiz bebeğe de bu yaştan sonra enerjim yeter mi bilmiyorum.🥺

47 yaşındayım.Tansiyonum ara ara 14-15 lere çıkıyor.Selen hoca önce senin sağlığın dedi ve ikiz gebeliği benim için riskli buldu.

Burada fiyatları okuyorum ama ya bana çok indirim verdiler yadaburadaki arkadaşlar çok araştırmadı ben 4500 5000 civarı aldım Kıbrısta aradığım yerlerde 6000 6500 lerden yazıyor herks biraz abartı geldi bana. Gidip doğuran arkadaşlard var bildiğim benim konuştuklarımdan yoksa kendmden şüphe edicem

Burada fiyatları okuyorum ama ya bana çok indirim verdiler yadaburadaki arkadaşlar çok araştırmadı ben 4500 5000 civarı aldım Kıbrısta aradığım yerlerde 6000 6500 lerden yazıyor herks biraz abartı geldi bana. Gidip doğuran arkadaşlard var bildiğim benim konuştuklarımdan yoksa kendmden şüphe edicem
Hangi klinik sizinki

Merhaba sonshans. Söyle anlatiyim benim yaşım 43 yurtdisindayim rabbim nasip ederse tüp bebek düşünüyorum ama bende herkes gibi kararasizim doktor Hit British ve miracle hospital by Firdevs. Hit 9 bin Euro istedi British 10 bin euro ve doktor Firdevs 7bin euro.
Hala karar veremedim
Canım bir yanlışlık var fiyatta daha 1 hafta önce konuştuk 6000 bin donasyon 7000 binde kendi yumurtamida toplatirsam ben şuan kendi yumurtamla yaptırıyorum 3500 Euro sadece hastane ücreti ilaclar testler hariç kendi yumurtamla olmazsa donasyon yaptırırım diye sordum

Back
X