Yumurta donasyonu 2024

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız,ocakta iki transfer haberi bekliyicez o zaman siz ve sonshans47 ☺️
B Blackcik Allahım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Süreciniz nasıl ilerliyor. Keseyi kalp atışını gördünüz mü
Amin inşallah 🙏 yarın dr randevum var inşallah keseyi göreceğiz
Güzel fiyat vermişler size, benim sadece transfer 5000€ bende ileri yaş (43) Hayrla tutunsun bebişlerimiz, amin 🤲🏻
Artık gerçekten bir süre sonra parayı da görmüyor insanın gözü. Hayırlısı ile tutunsunlar inşallah 💕
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız,ocakta iki transfer haberi bekliyicez o zaman siz ve sonshans47 ☺️
Benim transferim 28 kasımda yapıldı inşallah yarın kese göreceğim 😌

Artık gerçekten bir süre sonra parayı da görmüyor insanın gözü. Hayırlısı ile tutunsunlar inşallah 💕

Evet haklısınız benimde tüp bebekte 7 denemem oldu. Artık bedenen ve ruhen o kadar yoruldum ki para düşündüğüm son şey oldu. Tabi ki burda maddi sebeplerden dolayı tedavisini geciktirmek zorunda kalan arkadaşlarımız da var. Onlar içinde duam inşallah gönüllerince olsun herşey umulmadık yerlerden Rabbim kapılar açsın ve hepimiz biran önce yavrularımızı kucağımıza alalım. 🥰

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍😍

Gelişmelerden bizide haberdar ederseniz sevinirim 🙏🏻 Allah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip ersin 🙏🏻

Ya aslında nasip kısmet tamamen de işte yine de referansı yüksek olan yer olsun istiyo insan,ben hala girişimde bulunamadım,İsmet gün diye bir doktor adını çok gördüm Halil ibrahim tekin adını çok gördüm ama o hitteymiş hit için iyi diyen de var kötü diyende var,bir iki klinik öneren deneyimliler de oldu bakalım nasıl olacak
Valla bende Kıbrıs'ta çok yerle görüştüm. Baküylede görüştüm. Bakunun ilgisi ve verdiği fiyat daha çok hoşuma gitti. Eğer paramı toplayabilirsem orayı düşünüyorum. Gidebilirsem mutlaka burdan size yazarım 😊

Yok hayır kafam karışmadı. Ama fiyatlar 3 te bir fiyat Kıbrıs’a göre diye duymuştum. Bir araştırayım diye düşündüm. Yani o kadar fiyat farkı var mı ki diye

İstedikleri testler ve doktor raporları işlemleriyle meşgulüm şimdilik. Klinikle gün içerisinde görüştük. Onlarda uygun donörün araştırmalarına başlamışlar. Size uygun birkaç donör var bilgilerini göndereceğiz dediler
Bayağı fiyat farkı var

Evet haklısınız benimde tüp bebekte 7 denemem oldu. Artık bedenen ve ruhen o kadar yoruldum ki para düşündüğüm son şey oldu. Tabi ki burda maddi sebeplerden dolayı tedavisini geciktirmek zorunda kalan arkadaşlarımız da var. Onlar içinde duam inşallah gönüllerince olsun herşey umulmadık yerlerden Rabbim kapılar açsın ve hepimiz biran önce yavrularımızı kucağımıza alalım. 🥰
Evet mesela ben 😁 bir türlü toplayamadim parayı 😁 güzel dualariniz için çok tşk ederim 🩵 rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inş 🙏🏻

Aaa ben Ocak sandım,karıştırmışı çok sevindim 🤭🥰

Merhaba hanımlar benim tek gebelik şansım yumurta donasyonu ile olacağını söylemişti doktorum o yüzden hiçbir tedavi geçmişim yoktu iki kez donasyon yapıp hamile kaldım fakat kalbi durup kaybettim bebeklerimi şimdi görüştüğüm klinik bir kaç kan testi istedi onları yaptiripp dondurulan iki embriyom var onların transferi için gideceğim tekrar.yani sizlerinde pihtilasma gibi testleriniz daha önce yapmadiysaniz yapın yasamayin yaşadıklarımı 💓

Merhaba hanımlar benim tek gebelik şansım yumurta donasyonu ile olacağını söylemişti doktorum o yüzden hiçbir tedavi geçmişim yoktu iki kez donasyon yapıp hamile kaldım fakat kalbi durup kaybettim bebeklerimi şimdi görüştüğüm klinik bir kaç kan testi istedi onları yaptiripp dondurulan iki embriyom var onların transferi için gideceğim tekrar.yani sizlerinde pihtilasma gibi testleriniz daha önce yapmadiysaniz yapın yasamayin yaşadıklarımı 💓
Çok geçmiş olsun. Ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Çünkü benim de böyle bir geçmişim var.😔 inşallah bu defa kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Hepimiz alırız inşaallah. Ben ilk tüp bebeğimin kalp atışını duymayınca genetik kan testi yaptırmıştım ve bende de faktör V çıkmıştı. Fakat gebelik kayıplarımın bundan kaynaklı olmadığını söylemişti doktorum. Yani yumurta kalitesinden kaynaklı demişti.

Merhaba hanımlar benim tek gebelik şansım yumurta donasyonu ile olacağını söylemişti doktorum o yüzden hiçbir tedavi geçmişim yoktu iki kez donasyon yapıp hamile kaldım fakat kalbi durup kaybettim bebeklerimi şimdi görüştüğüm klinik bir kaç kan testi istedi onları yaptiripp dondurulan iki embriyom var onların transferi için gideceğim tekrar.yani sizlerinde pihtilasma gibi testleriniz daha önce yapmadiysaniz yapın yasamayin yaşadıklarımı
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz☺️ nerede devam ediyosunuz acaba

Çok geçmiş olsun,tavsiyeler için de çok teşekkür ederiz,şimdi nerede devam ediyosunuz peki ☺️

X