• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Merhaba İstanbul’da yaşıyorum burada 3 defa tüp bebek tedavisi oldum ve sonuçlar hep negatif amh çok düşük olduğu için yaşım 40 tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum buradaki doktorlar düşük oran veriyor ki yumurta sayımda azaldı 3 tane bende Kıbrıs’ta yumurta donasyonu olmaya karar verdim kafam çok karıştı iyi dediğim klinik yorumlarına denk geliyorum çok şaşırıyorum 3 klinik araştırmam sonucunda buldum ama denli iyiler bilmiyorum herkes aynı şeyi söylüyor ilk başta canımlar cicimler parayı aldıktan sonra bir anda herşey değişiyor yine burada okudum 2. Hatta 3. Negatiflerde telefon bakmamalar kötü davranmalar hastayı suçlamalar herkes demiş kişiye göre donasyon bulunuyor falan diye ama Kıbrıs küçük bu kadar sirkülasyon var orası kafamı hepten karıştırıyor şahsi fikrim 1 donasyondan 2-3 aile yararlanıyor 3 aşağı 5 yukarı benzer fiziksel özellikler ben British - Sevinç ve Hit hastanelerini buldum hitle ilgili korkunç yorumlar okudum burada güzel yorumlarda var tabi kızlar lütfen bana yardım edin daha önce gitmiş deneyimlemiş tecrübe edinmiş kişilerden yardım istiyorum bu son şansım maddi manevi çok yorulduk

Fikri olanlar bana özelden ulaşabilir mi lütfen ?

görüşme için git gel o da masraf ama içinize öyle sinecekse gidin görün tabi,keşke Türkiye’de de olabilseydi
Bugün doktorum birkaç öneri de bulundu. O kişilerle de konuştum. Doktorum bu kliniklerin doğru ve başarı oranın yüksek olduğunu söyledi. O yüzden gidip yüzyüze görüşmeyi artık düşünmüyorum. Kafamda biraz şekillendi gibi

Bugün doktorum birkaç öneri de bulundu. O kişilerle de konuştum. Doktorum bu kliniklerin doğru ve başarı oranın yüksek olduğunu söyledi. O yüzden gidip yüzyüze görüşmeyi artık düşünmüyorum. Kafamda biraz şekillendi gibi
Süper ozaman,hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda,süreç başlayınca bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim ☺️🙏güzel haberler alın inşallah 🧿

Hangi hastane ve doktora karar verdiniz bende karar aşamasındayım

Vita altera, kolan british, british hospital ve Ventus klinik. Ben bugün ventusla anlaştım.
Bende şimdi onu yazacaktım. Ventusla baslayabiliyorsaniz ne ala. Bende görüştüm, ilgileri gerçekten çok güzeldi ve çok güven verdi. Yapay zeka kullaniyorlarmis ve %93 başarı oranı dedi. Ama diğer merkezlerle arasında ciddi fiyat farkı var. Testlere falan girersen yaklaşık 10.000 € falan tutuyor. Girmezsen 6500 € dedi. Ama işte, paran yoksa istesende yaptiramiyorsun. 2 arada 1 derede kaldım. Düşük fiyat verende denesem, tutmazsa birdaha bu parayı bulamam hemen yaşta geçiyor.ventus için beklesem parayı toparlayabilecek miyim emin değilim, yine yaş geçiyor 😁 bilemedim kafam çok karışık. Ama ventusla görüşmem sonucunda şunu soyleyebilirim ki, çok güven veriyorlar. Yapay zeka falan diyor. Olumsuz olanı direk görüyorsunuz siz bile diyor. Onları direk eliyorlarmis. Size transfer olan embriyonun kalitesini söz bile görüyorsunuz diyor ve %93 başarı oranı verdi. Param olsaydı orda yaptırmak çok isterdim. Sizde tedavi sürecinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim, bizede ışık olur

Bende şimdi onu yazacaktım. Ventusla baslayabiliyorsaniz ne ala. Bende görüştüm, ilgileri gerçekten çok güzeldi ve çok güven verdi. Yapay zeka kullaniyorlarmis ve %93 başarı oranı dedi. Ama diğer merkezlerle arasında ciddi fiyat farkı var. Testlere falan girersen yaklaşık 10.000 € falan tutuyor. Girmezsen 6500 € dedi. Ama işte, paran yoksa istesende yaptiramiyorsun. 2 arada 1 derede kaldım. Düşük fiyat verende denesem, tutmazsa birdaha bu parayı bulamam hemen yaşta geçiyor.ventus için beklesem parayı toparlayabilecek miyim emin değilim, yine yaş geçiyor 😁 bilemedim kafam çok karışık. Ama ventusla görüşmem sonucunda şunu soyleyebilirim ki, çok güven veriyorlar. Yapay zeka falan diyor. Olumsuz olanı direk görüyorsunuz siz bile diyor. Onları direk eliyorlarmis. Size transfer olan embriyonun kalitesini söz bile görüyorsunuz diyor ve %93 başarı oranı verdi. Param olsaydı orda yaptırmak çok isterdim. Sizde tedavi sürecinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim, bizede ışık olur

Evet tüm bu sebeplerle onları tercih ettim. Bilmiyorum bana da daha güvenir geldi. Bir masraf yapıyorum. Şartları biraz daha zorlarım diye düşündüm.Fakat söylediğim gibi diğer seçenekleri de doktorum onaylamıştı. 3 aşağı 5 yukarı hepsinin yöntemi aynı dedi.

Ventus benim kafamı karıştırdı tüm merkezler taze yumurta donörü derken bu merkezi Kıbrıs ortak donör havuzu kullanır dedi bilgisi olan varmı bu konuda

Ventus benim kafamı karıştırdı tüm merkezler taze yumurta donörü derken bu merkezi Kıbrıs ortak donör havuzu kullanır dedi bilgisi olan varmı bu konuda
Sorunu tam olarak anlamadım. Bana size uygun bağışçıdan topladığımız yumurtaları kullanıyoruz dediler. Sadece genetik analize gönderilmesi halinde 5. Gün empriyolarını gönderiyorlarmış ve daha kapsamlı bir analiz yaptırıyorlarmış.Diğer klinikler 3. Gün empriyosu gönderiyorlarmış. Buda çok kapsamlı olmuyormuş öyle dediler.

Evet tüm bu sebeplerle onları tercih ettim. Bilmiyorum bana da daha güvenir geldi. Bir masraf yapıyorum. Şartları biraz daha zorlarım diye düşündüm.Fakat söylediğim gibi diğer seçenekleri de doktorum onaylamıştı. 3 aşağı 5 yukarı hepsinin yöntemi aynı dedi.
British te bu fiyatlarda çalışıyor ama ventusun ilgisi ve yaklasimi daha iyi geldi bana. İnş hayırlısıyla sonuclanir tedaviniz 🤗 gelişmeleri bekliyoruz 😊

Yaa hadi hayırlısı olsun,hangi tahlilleri istiyolar zaman alacak tahliller mi,yoksa bi doktorla 1 kere de çözülecek tahliller mi
Öncelikle 40 yaşı geçtiğimiz için kıprıs yasalarına göre kalp ve dahiliye uzmanından hamile kalmasında sakınca yoktur onayı almak gerekiyormuş. Kapsamlı bir muayene istediler. Rahim filmi daha önce çekilmediyse onu istiyorlar( benim vardı ama tekrar çektirmeyi düşünüyorum. Mağlum o kadar masraf yapacağım işi şansa bırakmayacağım) diğer tahlillerde tüp bebek tedavisi için daha önce verdiğimiz kan tahlilleri. Tabi ki kan gurubun çok önemli sanırım donörle aynı olmalı. Eşimden de spermiogram ve hıv testi falan istiyorlar.

Öncelikle 40 yaşı geçtiğimiz için kıprıs yasalarına göre kalp ve dahiliye uzmanından hamile kalmasında sakınca yoktur onayı almak gerekiyormuş. Kapsamlı bir muayene istediler. Rahim filmi daha önce çekilmediyse onu istiyorlar( benim vardı ama tekrar çektirmeyi düşünüyorum. Mağlum o kadar masraf yapacağım işi şansa bırakmayacağım) diğer tahlillerde tüp bebek tedavisi için daha önce verdiğimiz kan tahlilleri. Tabi ki kan gurubun çok önemli sanırım donörle aynı olmalı. Eşimden de spermiogram ve hıv testi falan istiyorlar.
Yolunuz açık olsun şimdiden,güzel haberler alın işiniz rast gitsin 🙏🧿

Back