Yumurta donasyonu 2024

Merhaba İstanbul’da yaşıyorum burada 3 defa tüp bebek tedavisi oldum ve sonuçlar hep negatif amh çok düşük olduğu için yaşım 40 tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum buradaki doktorlar düşük oran veriyor ki yumurta sayımda azaldı 3 tane bende Kıbrıs’ta yumurta donasyonu olmaya karar verdim kafam çok karıştı iyi dediğim klinik yorumlarına denk geliyorum çok şaşırıyorum 3 klinik araştırmam sonucunda buldum ama denli iyiler bilmiyorum herkes aynı şeyi söylüyor ilk başta canımlar cicimler parayı aldıktan sonra bir anda herşey değişiyor yine burada okudum 2. Hatta 3. Negatiflerde telefon bakmamalar kötü davranmalar hastayı suçlamalar herkes demiş kişiye göre donasyon bulunuyor falan diye ama Kıbrıs küçük bu kadar sirkülasyon var orası kafamı hepten karıştırıyor şahsi fikrim 1 donasyondan 2-3 aile yararlanıyor 3 aşağı 5 yukarı benzer fiziksel özellikler ben British - Sevinç ve Hit hastanelerini buldum hitle ilgili korkunç yorumlar okudum burada güzel yorumlarda var tabi kızlar lütfen bana yardım edin daha önce gitmiş deneyimlemiş tecrübe edinmiş kişilerden yardım istiyorum bu son şansım maddi manevi çok yorulduk

Fikri olanlar bana özelden ulaşabilir mi lütfen ?

görüşme için git gel o da masraf ama içinize öyle sinecekse gidin görün tabi,keşke Türkiye’de de olabilseydi
Bugün doktorum birkaç öneri de bulundu. O kişilerle de konuştum. Doktorum bu kliniklerin doğru ve başarı oranın yüksek olduğunu söyledi. O yüzden gidip yüzyüze görüşmeyi artık düşünmüyorum. Kafamda biraz şekillendi gibi

X