Yumurta donasyonu 2024

Haklısınız benim gittiğim klinikten memnun olmayan da var ama işte bilmiyorum belkide nasip işi herşey ben dünya ivf tüp bebek merkezinde tedavi oldum canım doktorun Berk ve Alper bey idi arayıp bilgi alabilirsin içine sinen ile devam et malûm mesakatli yol 💓
Kesinlikle katılıyorum, çok iyi araştırmak lazım , tşkler orayada bir bakalim

Allah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin🙏🏻keşke merkez ismi versenizde bizde araştırsak. Birinin pozitif gördüğü yerde herkes pozitif görecek diye birşey yok ama önümüzde siz memnun kalmış bir orneksiniz, arastirirdik bizde 😊

Doktor ismini verdim aslında :) Mucize ekip olarak aratırsanız çıkar hastanede:)

Merhaba arkadaşlar. Size kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum. Yaşım 41 7 aylık bir ölü doğumum oldu 1 dış gebeliğim ve 4 düşük yaşadım. FSH ım yıllardır 18-21 arası gidip geliyordu AMH ım da son 2 yıldır 0,7 civarlarına düşmüştü. 5 tüp bebek tedavisi gördüm 1-2 yumurtam oluşuyor onlar da ya 5.günü göremedi ya da PGT den olumsuz döndü. Transfer yapılamadı. O kadar iğne ilaç ve yanında harcanan para da cabası. Hepsi çöp oldu. En son eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Ben olaya hep organ nakli gibi baktım. 9 ay taşıyacağım onun annesi ben olacağım babası da zaten eşim dedim. Ve Bakü’de Medical Plaza ile iletişime geçtik 2 ay yazıştık ve burada o kadar olumsuz yorum yapılmasına rağmen ekibin bizimle ilgilenmesi bizim güvenimizi kazanmaya yetti Geçen ay ilk önce eşim gitti sperm verdi 5.gün de ben gittim transferim yapıldı. 3 Embriyo transfer edildi 28.11 tarihinde az evvel de Betahcg sonucum 498,79 çıktı. Diyeceğim o ki önyargılı olmayın birinin kötü deneyimi sizi de kötü etkilemesin. 💕

Merhaba,
Yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum,hem çok istiyorum hem de kandırılmaktan korkuyorum çevremde yaptıran hiç duymadım varsa da bilmiyorum,Türkiye de olsa çok daha kolay olurdu,Kıbrıs deyince bile ürküyo insan ama başka çare de yok,1 kızım var çok şükür ama kardeş isteği çok fazla ben 40 yaşındaymış erkem menopoz başladığı için doğal yolla veya tüp olmaz dedi doktorlar,kimse donaydın yaptır falan da demedi,araştırırken kendim buldum,burada benim gibi hisseden birileri varsa fikir alışverişi yapalım isterim,dini boyutunu öne çıkaran kesim var,saygım sonsuz ama bu başlık altına yorum yapmazlarsa sevinirim
Mrba yaş ileri olunca hiç zaman kaybetme derim.
Benim donasyona karar vermesi merkezleri araştırması kadınlar klübü ndeki yorumları okuyup hangi merkez olacağına karar vermesi benim kendim adına epeyce bir zaman kaybı oldu 40 li yaşlar olunca zaman çok kıymetli.Rabim yar ve yardımcınız olsun isteyen herkese sağlıklı sıhhatli tez zamanda versin.

Mrba yaş ileri olunca hiç zaman kaybetme derim.
Benim donasyona karar vermesi merkezleri araştırması kadınlar klübü ndeki yorumları okuyup hangi merkez olacağına karar vermesi benim kendim adına epeyce bir zaman kaybı oldu 40 li yaşlar olunca zaman çok kıymetli.Rabim yar ve yardımcınız olsun isteyen herkese sağlıklı sıhhatli tez zamanda versin.
Merhaba,siz kaç yaşında yaptırdınız acaba,bir de sonuç olumlu oldu mu🙏teşekkürler

X