Yumurta donasyonu 2024

Ben yorumlarda görmüştüm birisi Bakü nün hem daha uygun hem de daha ilgili olduğuyla ilgili yorum yapmıştı,hatta hamile olduğun yazmış ancak reklam mı gerçek mi bilemedim 🤷‍♀️ anlaştığınız yerle ilgili kafanız mı karıştı
Yok hayır kafam karışmadı. Ama fiyatlar 3 te bir fiyat Kıbrıs’a göre diye duymuştum. Bir araştırayım diye düşündüm. Yani o kadar fiyat farkı var mı ki diye
Gelişme var mı hangi aşamadasınız
İstedikleri testler ve doktor raporları işlemleriyle meşgulüm şimdilik. Klinikle gün içerisinde görüştük. Onlarda uygun donörün araştırmalarına başlamışlar. Size uygun birkaç donör var bilgilerini göndereceğiz dediler

Yok hayır kafam karışmadı. Ama fiyatlar 3 te bir fiyat Kıbrıs’a göre diye duymuştum. Bir araştırayım diye düşündüm. Yani o kadar fiyat farkı var mı ki diye

İstedikleri testler ve doktor raporları işlemleriyle meşgulüm şimdilik. Klinikle gün içerisinde görüştük. Onlarda uygun donörün araştırmalarına başlamışlar. Size uygun birkaç donör var bilgilerini göndereceğiz dediler
Çok sevindim sürecin devam etmesine ☺️

ben çok araştırmadan reklamlarina kanıp hite direkt gittim arastirma fırsatim malesef olmadı şimdi de zaten soğuyup vazgectim donasyondan ama siz gideceksiniz acele etmeyin her merkezle uzun uzun konusun ilk konustugunuz yere gitmeyin ha bir de dünya tüpbebek merkezinde bir tanidik yaptirmisti onlarin oldu. Bsn gitmedigime pisman oldum ama bilemiyorum Allah yardimciniz olsun
Amin rabbim inşallah bizlere nasip eder anne olmayı çok zor bir süreçten geçiyoruz

Ozaman siz sperm donasyonu düşünüyorsunuz,ikisi de aynı mantık zaten,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzden geçen olsun🙏
Donasyon düşünmüyorz araştırmalarım sonrası kibrisla Türkiye de tüp bebek konusunda sadece donasyon farkı olduğunu öğrendim onu da dusunmedigimiz için tüp bebek yaptrmayi düşünüyorum ama Türkiye'de hangi merkzle yoluma devam etcegim onu bilemiyrum

Donasyon düşünmüyorz araştırmalarım sonrası kibrisla Türkiye de tüp bebek konusunda sadece donasyon farkı olduğunu öğrendim onu da dusunmedigimiz için tüp bebek yaptrmayi düşünüyorum ama Türkiye'de hangi merkzle yoluma devam etcegim onu bilemiyrum
açıkçası ben 38 yasindayım yumurta azlığı da var eğer ki donasyonda maddi olarak bu kadar yıpranmasam Aret Kamara giderdim . Yumurta rezervi az olanlar onda ciddi manada gebelik elde ediyor.

Ben 48 yaşındayım. 7 kez tüp bebek denedim. 1 kez kalp atışını duymadım. 1 kez kendiliğinden hamile kaldım yine kalp atışı duymadım. Bir tüp bebek denememde de kalp atışını duydum fakat devam etmedi. Artık çok yoruldum. Yumurta donasyonuna karar verdim. Ventus yada Gynlife araştırdım. Ventus fiyat olarak daha yüksek bir fiyat veriyor. Nedenini de biz yapay zeka kullanan tek kliniğiz diyor. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Ben de Ventusda yaptiracagim.

Merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :) Kesinlikle size katılıyorum. Bende organ nakli olarak bakıyorum. Ben son evre endometriozis hastayım 6 tüp bebek negatifim var. Hiç gebe kalamadım. Ve yumurtalarım oldukça kalitesiz oluyor opuya bile gidemiyorum. Doktor tamamen endodan kaynaklandığını ve bu hastalığın bir tedavisinin olmadığını sadece gebe kalarak hastalığı baskılayabileceğimizi söyledi. E ne yapacağız, kendi yumurtalarım ile hamile kalamıyorum o halde donasyon tek çarem. Ama artık okadar yoruldım o kadar yoruldum ki, maddi manevi..Kabullenme aşamasındayım kaderimde yoksa annelik daha da zorlama diyorum. Ama bu hastalıktan kurtulmak içinde gebe kalmam lazım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin maddi olarak ne kadar tuttu tedaviniz acaba bu donasyonda ?
4000 Euro tuttu açıkçası ben tüp bebek tedavilerimde devlet desteği alamadım yaşımdan dolayı. O yüzden ilacıydı doktoruydu derken zaten yaklaşık o kadar masraf yapıyorduk. 4000 Euro’nun içinde tedavi, otel ve karşılama dahil. Hatta transfer sonrası yaklaşık 10 günlük ilacımı dahi verdiler.

4000 Euro tuttu açıkçası ben tüp bebek tedavilerimde devlet desteği alamadım yaşımdan dolayı. O yüzden ilacıydı doktoruydu derken zaten yaklaşık o kadar masraf yapıyorduk. 4000 Euro’nun içinde tedavi, otel ve karşılama dahil. Hatta transfer sonrası yaklaşık 10 günlük ilacımı dahi verdiler.
Neresi burası açıklayabilir misiniz

Ozaman siz sperm donasyonu düşünüyorsunuz,ikisi de aynı mantık zaten,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzden geçen olsun🙏
Donasyon düşünmüyorz araştırmalarım sonrası kibrisla Türkiye de tüp bebek konusunda sadece donasyon farkı olduğunu öğrendim onu da dusunmedigimiz için tüp bebek yaptrmayi düşünüyorum ama Türkiye'de hangi merkzle yoluma devam etcegim
açıkçası ben 38 yasindayım yumurta azlığı da var eğer ki donasyonda maddi olarak bu kadar yıpranmasam Aret Kamara giderdim . Yumurta rezervi az olanlar onda ciddi manada gebelik elde ediyor.
Bizim sorumuz sperm çok şükür bende bir promlem yok sperm konusunda bildiğiniz iyi bir üroloji doktoru varmı eşim Kaan aydosta tedavi gördü ama sonuç alamadık sigara kullanmasına bağlıyorum bunu

Merhaba,
Yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum,hem çok istiyorum hem de kandırılmaktan korkuyorum çevremde yaptıran hiç duymadım varsa da bilmiyorum,Türkiye de olsa çok daha kolay olurdu,Kıbrıs deyince bile ürküyo insan ama başka çare de yok,1 kızım var çok şükür ama kardeş isteği çok fazla ben 40 yaşındaymış erkem menopoz başladığı için doğal yolla veya tüp olmaz dedi doktorlar,kimse donaydın yaptır falan da demedi,araştırırken kendim buldum,burada benim gibi hisseden birileri varsa fikir alışverişi yapalım isterim,dini boyutunu öne çıkaran kesim var,saygım sonsuz ama bu başlık altına yorum yapmazlarsa sevinirim
Merhaba canım bende yumurta donasyonuyla ocak ayında transfer olcam, 43 yaşındayım 2 embriyo koyacaklar, umarım tutarda burada oaylaşırım ☺️🌸

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız,ocakta iki transfer haberi bekliyicez o zaman siz ve sonshans47 ☺️

Belirli yaştan sonra yumurta rezervi az oluyor, az olan rezerv ise çoğunlukla kalitesiz olup tüp bebek tedavisini dahada zorlaştırıyor.. 😞

X