- 1 Ocak 2025
- 19
- 3
- 1
- 43
merhaba benimde yaşım 43 siz kime yaptirdiniZ hangi merkezMerhaba canım bende yumurta donasyonuyla ocak ayında transfer olcam, 43 yaşındayım 2 embriyo koyacaklar, umarım tutarda burada oaylaşırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benimde yaşım 43 siz kime yaptirdiniZ hangi merkezMerhaba canım bende yumurta donasyonuyla ocak ayında transfer olcam, 43 yaşındayım 2 embriyo koyacaklar, umarım tutarda burada oaylaşırım
Siz de mi donasyonla tüp bebek tedavisi olacaksınız.Merhaba sonshans. Söyle anlatiyim benim yaşım 43 yurtdisindayim rabbim nasip ederse tüp bebek düşünüyorum ama bende herkes gibi kararasizim doktor Hit British ve miracle hospital by Firdevs. Hit 9 bin Euro istedi British 10 bin euro ve doktor Firdevs 7bin euro.
Hala karar veremedim
9-10 bin euro mu ,5-6 bin euro arasıydı nolmuş fiyatlar böyle 2 katı artmış neredeyseMerhaba sonshans. Söyle anlatiyim benim yaşım 43 yurtdisindayim rabbim nasip ederse tüp bebek düşünüyorum ama bende herkes gibi kararasizim doktor Hit British ve miracle hospital by Firdevs. Hit 9 bin Euro istedi British 10 bin euro ve doktor Firdevs 7bin euro.
Hala karar veremedim
Ama benimkisi tandem arti cinsiyetti9-10 bin euro mu ,5-6 bin euro arasıydı nolmuş fiyatlar böyle 2 katı artmış neredeyse
Hayır sperm degil yumurtaSperm donasyonu mu
Hmm demekki epey arttırıyo fiyatıAma benimkisi tandem arti cinsiyetti
Canım ben kıbrıs sevinç hastanesinde tedavi oluyorum, bi önceki transferim darıcada yaptırdım ama sonuç negatiftimerhaba benimde yaşım 43 siz kime yaptirdiniZ hangi merkez
Merhaba canım benimde transferim son anda iptal olmuştu geçen ay polipten dolayı ve 18 aralıkta histeroskopi oldum rahime çizik falan atıldı, sadece ilk 2 gün ağrım oldu korkulacak bişey değil transferim 25ocak gibi, inşaALLAH tutunur artık bebişlerimiz bize
Polip ne kadar büyüktü benimde var ama burdani kadin doktorum aldirma vok kücük ve zarari yok dedi iki cm bild degil dedi kaldi öyldCanım ben kıbrıs sevinç hastanesinde tedavi oluyorum, bi önceki transferim darıcada yaptırdım ama sonuç negatifti
Benim doktorda öyle dedi tüp bebeğe engel olacak şekilde değil dedi polip gereği yok dedi ama kıbrrıstaki doktorum onu aldırmadan transfer yapmam dedi, ama iyiki aldırdım polipi, histeroskopi olurken rahime çizik atıldı ve rahimde perdeler kaldırıldı, böylelikle tüp bebek şansını arttırırmış, bakalım sonuç ne olacakPolip ne kadar büyüktü benimde var ama burdani kadin doktorum aldirma vok kücük ve zarari yok dedi iki cm bild degil dedi kaldi öyld
Canim bugün hep aklımdaydın, fakat rahatsız etmemek için birkaç gün sonra sorarım demiştim, bizi ne güzel bilgilendirmişsin, ben özellikle şu yapay zeka kısmını merak ediyorum, yani sanırım siz de aynı anda döllenme ve ilerlemesini izleyebiliyorsunuz gibi anlamıştım ben, kaç yumurta toplantı ilerlemesi nasil diye, bunu sizin tel yüklenen bir programla falan mı izliyorsunuz, yada onlar mı kayit yapıp an ve an size veriyor, vallahi ben bile burda heyecanla ve duayla sizin sürecinizi takip ediyorumArkadaşlar merhaba, size sürecim hakkında bilgi verme sözü vermiştim. Şu an kıbrıstayım. Eşimden sperm aldılar. Beni de Dr. Beril hanım kapsamlı bir şekilde muayene yaptı. Yumurtaların durumunu ve döllenme durumlarını sanırım yarından itibaren gün ve gün bizimle paylaşıcaklar. 5 günün sonunda genetik incelemeye gönderecekler. Benim açımdan kliniğin yaklaşımı, Dr. Beril hanım ve bilhassa Emine Hemşirenin ilgisi duyarlılığı oldukça olumlu. Tabi ki önemli olan sonuç ama ben doğru yerde olduğum kanısındayım.
Bunu ben de sordum. Ayrıca ben bunlara bakınca ne görmem gerek bilmiyorum ki dedim. Empriyoların durumunu gün ve gün benimle paylaşım yapacaklarmış. Ve bana nasıl olması gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı Emine Hanım. 1. Gün görmemiz gereken durum şu 2. Gün bu gibi. Mesela resim paylaştım aşağı da orada ki kırmızı empriyo gelişimi durmuş yada iyi olmayan bir empriyoymuş. Bunun gibi bizimle gün be gün paylaşım yapacaklarmış. Aklımdaki diğer bir önemli soruysa empriyoları nasıl donduracakları. Öncelikle tüm Empriyoların dondurmadan önce biyopsilerini alıyorlarmış ve öyle dolduruyorlarmış. Dondururken de tek tek dolduruyorlarmış. Böylece ihtiyaç duyuldukça çözdürme aşamasında Empriyoların zarar görmemesini sağlamakmış.Canim bugün hep aklımdaydın, fakat rahatsız etmemek için birkaç gün sonra sorarım demiştim, bizi ne güzel bilgilendirmişsin, ben özellikle şu yapay zeka kısmını merak ediyorum, yani sanırım siz de aynı anda döllenme ve ilerlemesini izleyebiliyorsunuz gibi anlamıştım ben, kaç yumurta toplantı ilerlemesi nasil diye, bunu sizin tel yüklenen bir programla falan mı izliyorsunuz, yada onlar mı kayit yapıp an ve an size veriyor, vallahi ben bile burda heyecanla ve duayla sizin sürecinizi takip ediyorum
Evet canım bu örnek görüntüleri Emine hanım benimle de paylaşmıştı, görüştüğümde. Tabi ki canlı canlı sen oradasın simdi ve gerçek görüntüleri göreceksin inşallah, ben de o kısım nasılsın oluyor yani biz nasıl takip ediyoruz kısmını canlı orda birebir tedaviye girmediğim için bilmiyorum, bizlerle de paylaşman ne kadar güzel canim benimBunu ben de sordum. Ayrıca ben bunlara bakınca ne görmem gerek bilmiyorum ki dedim. Empriyoların durumunu gün ve gün benimle paylaşım yapacaklarmış. Ve bana nasıl olması gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı Emine Hanım. 1. Gün görmemiz gereken durum şu 2. Gün bu gibi. Mesela resim paylaştım aşağı da orada ki kırmızı empriyo gelişimi durmuş yada iyi olmayan bir empriyoymuş. Bunun gibi bizimle gün be gün paylaşım yapacaklarmış. Aklımdaki diğer bir önemli soruysa empriyoları nasıl donduracakları. Öncelikle tüm Empriyoların dondurmadan önce biyopsilerini alıyorlarmış ve öyle dolduruyorlarmış. Dondururken de tek tek dolduruyorlarmış. Böylece ihtiyaç duyuldukça çözdürme aşamasında Empriyoların zarar görmemesini sağlamakmış.
Merhaba arkadaşlar. Size kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum. Yaşım 41 7 aylık bir ölü doğumum oldu 1 dış gebeliğim ve 4 düşük yaşadım. FSH ım yıllardır 18-21 arası gidip geliyordu AMH ım da son 2 yıldır 0,7 civarlarına düşmüştü. 5 tüp bebek tedavisi gördüm 1-2 yumurtam oluşuyor onlar da ya 5.günü göremedi ya da PGT den olumsuz döndü. Transfer yapılamadı. O kadar iğne ilaç ve yanında harcanan para da cabası. Hepsi çöp oldu. En son eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Ben olaya hep organ nakli gibi baktım. 9 ay taşıyacağım onun annesi ben olacağım babası da zaten eşim dedim. Ve Bakü’de Medical Plaza ile iletişime geçtik 2 ay yazıştık ve burada o kadar olumsuz yorum yapılmasına rağmen ekibin bizimle ilgilenmesi bizim güvenimizi kazanmaya yetti Geçen ay ilk önce eşim gitti sperm verdi 5.gün de ben gittim transferim yapıldı. 3 Embriyo transfer edildi 28.11 tarihinde az evvel de Betahcg sonucum 498,79 çıktı. Diyeceğim o ki önyargılı olmayın birinin kötü deneyimi sizi de kötü etkilemesin.
Slm,bende Bakü düşünüyorum hangi doktora gidmek istiyorsunuzMerhaba. Banada 7 sene önce erken menopoz dendi.2 tüp bebek denemem var, sonrasında erken menopoz başlangıcı olduğu için tutmaz dendi. Yani burda öyle böyle konuşuyor herkes ama menopoz olduktan sonra tup bebek olmaz arkadaşlar, olursa mucize, rabbim nasip edecekse o zaman tüp bebeksizde olur. ben birsuru dr a gittim hepsi olmaz dedi. En son içimde kalmasın diye bir sürü muayene parası verip bahçeci ye gittim ve orda bir sürü Dr olmasına rağmen özellikle Mustafa bahçeci ye gittim. Çok iyi bir Dr ve çok ilgilendi. Bana net olarak şöyle dedi. Eğer adet gormuyorsan olmaz, denemeye deneriz ama boşuna para vermiş olursun. Eğer adet görüyor olsaydın tek yumurtayla bile denenirdi, ama adet gormuyorsan olmaz dedi. Sonra ben evlat edinmeyi arastirdim bayağı bi, hatta kesin kafaya koydum evlat edinecektim. Sonuçta anne olmak emektir, bazıları doğurduğunu çöpe atiyorken bazıları dogurmadigini başının üstünde taşır. Herneyse evlat edinmek için kuruma başvurdum, herşey okeydi benim için kabulümdü. Ama kurumdan bana söyledikleri tek birşeye takıldım ve vazgeçtim. Buradaki çocukların aileleri yarın olurda çocuğu geri almak için mahkeme açarsa mahkemeyi kazanıp geride alabilirler sizden dedi. Bu 2 sene sonrada olabilir, 5 sene sonrada olabilir.mahkemeyi kazanamayadabilirler ama kazanadabilirler dedi.bunun için sizden kesin alamazlar diyemem bunları bilmeniz lazım en baştan dedi. Ve ben bunu kaldıramam, ben ondan ayrılamam. O yüzden bu işe hiç girmedim ve donasyon düşünmeye karar verdim. Ama aynı sizin gibi olumsuz sonuclanirsa diye çok korkuyorum.o yüzden senelerdir sadece araştırma aşamasındayım. Şu aralar içim en çok bakü ye ısındı , bakalım Kıbrıs ve bakü arasında karar verme aşamasındayım. Sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun inş