• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Merhaba arkadaşlar. Size kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum. Yaşım 41 7 aylık bir ölü doğumum oldu 1 dış gebeliğim ve 4 düşük yaşadım. FSH ım yıllardır 18-21 arası gidip geliyordu AMH ım da son 2 yıldır 0,7 civarlarına düşmüştü. 5 tüp bebek tedavisi gördüm 1-2 yumurtam oluşuyor onlar da ya 5.günü göremedi ya da PGT den olumsuz döndü. Transfer yapılamadı. O kadar iğne ilaç ve yanında harcanan para da cabası. Hepsi çöp oldu. En son eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Ben olaya hep organ nakli gibi baktım. 9 ay taşıyacağım onun annesi ben olacağım babası da zaten eşim dedim. Ve Bakü’de Medical Plaza ile iletişime geçtik 2 ay yazıştık ve burada o kadar olumsuz yorum yapılmasına rağmen ekibin bizimle ilgilenmesi bizim güvenimizi kazanmaya yetti Geçen ay ilk önce eşim gitti sperm verdi 5.gün de ben gittim transferim yapıldı. 3 Embriyo transfer edildi 28.11 tarihinde az evvel de Betahcg sonucum 498,79 çıktı. Diyeceğim o ki önyargılı olmayın birinin kötü deneyimi sizi de kötü etkilemesin. 💕
Slm doktor Ayten hanım mı

Bugün doktorum birkaç öneri de bulundu. O kişilerle de konuştum. Doktorum bu kliniklerin doğru ve başarı oranın yüksek olduğunu söyledi. O yüzden gidip yüzyüze görüşmeyi artık düşünmüyorum. Kafamda biraz şekillendi gibi
Slm,hangi doktorlar onlar

Merhaba arkadaşlar. Size kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum. Yaşım 41 7 aylık bir ölü doğumum oldu 1 dış gebeliğim ve 4 düşük yaşadım. FSH ım yıllardır 18-21 arası gidip geliyordu AMH ım da son 2 yıldır 0,7 civarlarına düşmüştü. 5 tüp bebek tedavisi gördüm 1-2 yumurtam oluşuyor onlar da ya 5.günü göremedi ya da PGT den olumsuz döndü. Transfer yapılamadı. O kadar iğne ilaç ve yanında harcanan para da cabası. Hepsi çöp oldu. En son eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Ben olaya hep organ nakli gibi baktım. 9 ay taşıyacağım onun annesi ben olacağım babası da zaten eşim dedim. Ve Bakü’de Medical Plaza ile iletişime geçtik 2 ay yazıştık ve burada o kadar olumsuz yorum yapılmasına rağmen ekibin bizimle ilgilenmesi bizim güvenimizi kazanmaya yetti Geçen ay ilk önce eşim gitti sperm verdi 5.gün de ben gittim transferim yapıldı. 3 Embriyo transfer edildi 28.11 tarihinde az evvel de Betahcg sonucum 498,79 çıktı. Diyeceğim o ki önyargılı olmayın birinin kötü deneyimi sizi de kötü etkilemesin. 💕
Slm doktor Ayten hanım mı

Yok hayır kafam karışmadı. Ama fiyatlar 3 te bir fiyat Kıbrıs’a göre diye duymuştum. Bir araştırayım diye düşündüm. Yani o kadar fiyat farkı var mı ki diye

İstedikleri testler ve doktor raporları işlemleriyle meşgulüm şimdilik. Klinikle gün içerisinde görüştük. Onlarda uygun donörün araştırmalarına başlamışlar. Size uygun birkaç donör var bilgilerini göndereceğiz dediler
Slm ben Bakü’de doktorlar ile görüştüm 4500-5000 Euro arası bunun içinde donasyon cinsiyet seçimi ve historoskopi var yani baya uygun fiyat olarak

Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dedi
Slm hangi merkez
Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dedi
slm hangi merkez ile görüştünüz
Aminn 🙏🏻 neyse ki baküdende pozitif haberleri aldık, artık kararım net baküye gideceğim inş 🙏🏻
Slm hangi merkeze karar verdiniz

Merhaba sonshans. Söyle anlatiyim benim yaşım 43 yurtdisindayim rabbim nasip ederse tüp bebek düşünüyorum ama bende herkes gibi kararasizim doktor Hit British ve miracle hospital by Firdevs. Hit 9 bin Euro istedi British 10 bin euro ve doktor Firdevs 7bin euro.
Hala karar veremedim
Slm canım Firdevs kesinlikle tavsiye etmem

Med

Orda sayfa bir tutukluk yaptı dedim mesaj gitmedi herhalde o yüzden bir kaç defa yazdım 🙈😂
Bende dedim acaba sahte mi ne bu hesap🤣🤣🤣, ne olur kusura bakma, kırdıysam, tabi ki burda iyi niyetli hepimiz tecrübelerimizi paylaşacağız...

Evet haklısınız benimde tüp bebekte 7 denemem oldu. Artık bedenen ve ruhen o kadar yoruldum ki para düşündüğüm son şey oldu. Tabi ki burda maddi sebeplerden dolayı tedavisini geciktirmek zorunda kalan arkadaşlarımız da var. Onlar içinde duam inşallah gönüllerince olsun herşey umulmadık yerlerden Rabbim kapılar açsın ve hepimiz biran önce yavrularımızı kucağımıza alalım. 🥰

Bakü Medical Plaza
Slm Bakü medical plazada bir çok doktor var senin doktorun hangisidi

Arkadaşlar merhaba, size sürecim hakkında bilgi verme sözü vermiştim. Şu an kıbrıstayım. Eşimden sperm aldılar. Beni de Dr. Beril hanım kapsamlı bir şekilde muayene yaptı. Yumurtaların durumunu ve döllenme durumlarını sanırım yarından itibaren gün ve gün bizimle paylaşıcaklar. 5 günün sonunda genetik incelemeye gönderecekler. Benim açımdan kliniğin yaklaşımı, Dr. Beril hanım ve bilhassa Emine Hemşirenin ilgisi duyarlılığı oldukça olumlu. Tabi ki önemli olan sonuç ama ben doğru yerde olduğum kanısındayım.
Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun umarım sizin ve şu an tedavilerine yeni başlayan diğer tüm arkadaşların şansı bol olur 🍀🙏🏻🍀 buradan tecrübelerinizi paylaşmanız bizler için çok kıymetli teşekkür etmek istedim 💐

Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun umarım sizin ve şu an tedavilerine yeni başlayan diğer tüm arkadaşların şansı bol olur 🍀🙏🏻🍀 buradan tecrübelerinizi paylaşmanız bizler için çok kıymetli teşekkür etmek istedim 💐
Rica ederim. Hepimizin derdi ortak. Ancak birbirimize böyle destek olabiliriz. Diğer karar vermekte zorlanan arkadaşlara örnek olmak açısından 🥰

Rica ederim. Hepimizin derdi ortak. Ancak birbirimize böyle destek olabiliriz. Diğer karar vermekte zorlanan arkadaşlara örnek olmak açısından 🥰
Evet aynı yollardan geçtik ve bitmek bilmeyen tüp bebek tedavilerinden sonra zannedersem çoğumuzun ortak noktası yorgunluk..tükenmişlik artık son bir gayret buralarda bir umut arayışı… birbirimize desteğimiz çok kıymetli 💞 umarım her işiniz su gibi ilerler ve bize mutlu haberlerle dönersiniz 🙏🏻🍀

Back