- 8 Mart 2014
- 953
- 586
- 133
- 34
- Konu Sahibi yasmin6734
Kızlar bu ovitrelle çatlama iğnesini devlet karşılıyormu.cevap verirseniz sevinirim.baya pahalıymış netten baktım da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım karşılıyo karşılayınca 21 tl di sanırsam fark ödüyorsun ben ağustos ayında aşılama yaptırmıştım 8 merional bi ovitrelle ye 58 lira ödemiştimKızlar bu ovitrelle çatlama iğnesini devlet karşılıyormu.cevap verirseniz sevinirim.baya pahalıymış netten baktım da.
evet canım karşılıyo karşılayınca 21 tl di sanırsam fark ödüyorsun ben ağustos ayında aşılama yaptırmıştım 8 merional bi ovitrelle ye 58 lira ödemiştim
iki aşılma birde klomen kullandım ben ama negatif oldu aşılamadan üç ay sonra kendi geldi minik kuzum:) o yüzden hiç endişe etmeden sabır ve dua ile bekleyin zira ben aşırı stres yapıyordum ki bu olumsuz etkiliyormuş....Aşılama n umarım güzel sonuçlanmıştır arkadaşım, sonuç ne oldu
hangi şehirdesin hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama devletle bağlantısı olan bi doktora git mesela ünv hocalarına falan hatta önce devlete git ilk etapta bence dene ben gazi ünv de yaptırmıştım aşılamaları tüpe gerek kalsaydı onuda orda yaptıracaktım özele para dökme ilk devleti dene bence benim tutmadı ama benmle aşılam yaptıran nerdeyse herkesin tutmuştu.....Çok teşekkürler.zaten dr. Özel hastanede hee şeye para vermekten bıktık açıkcası.ilk defa yapılacak.çok korkuyorum açıkcası
haklısın ben 4 aydır yara yakma,rahım filmi ve muayeleler fikan derken çok para çıktı, bari sonucu güzel sonuçlansaydı,önemsemezdim.ama burda aşılama değil, polikistik var bende o yüzden yumurtayı çatlatmak için vuracak iğneyi.inşallah sağlıklı bir şekilde doğurmak ta nasip olur.darısı başıma insallahhangi şehirdesin hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama devletle bağlantısı olan bi doktora git mesela ünv hocalarına falan hatta önce devlete git ilk etapta bence dene ben gazi ünv de yaptırmıştım aşılamaları tüpe gerek kalsaydı onuda orda yaptıracaktım özele para dökme ilk devleti dene bence benim tutmadı ama benmle aşılam yaptıran nerdeyse herkesin tutmuştu.....
canım zaten infertilite polikliniği bu tip rahatsızlıklara bakıyo acizane fikrim devlette yapılabilecek şeyle için özele para dökmemek rahim filmi yumurta takibi vsvs gibi allah muhafaza daha büyük sorunlar çıkarsa o günler için ayırın o paranızı ve yine size acizane tavsiyem devletle bağlantılı bi doktor bulun ünv hastanerinde çalışan hocaların muayenehanelerinde muayeyenenizi yaptrıp diğer işlemleri devlettte yaptırırsınz ve çok para dökmezsinz bi kan tahliline bile dünyanın parasını alıyo bazı yerlerhaklısın ben 4 aydır yara yakma,rahım filmi ve muayeleler fikan derken çok para çıktı, bari sonucu güzel sonuçlansaydı,önemsemezdim.ama burda aşılama değil, polikistik var bende o yüzden yumurtayı çatlatmak için vuracak iğneyi.inşallah sağlıklı bir şekilde doğurmak ta nasip olur.darısı başıma insallah
Öyle gerçekten.koceli üni ye ilk etapta gittim ama randevu almak bile problem.ama söylediklerini dikkate alacam.çok istiyoruz,özellkle bu ay benim için çok önemli çünkü ilk gebeliğimde geçen sene mart ayında olmuştu.seninki kaç aylıkcanım zaten infertilite polikliniği bu tip rahatsızlıklara bakıyo acizane fikrim devlette yapılabilecek şeyle için özele para dökmemek rahim filmi yumurta takibi vsvs gibi allah muhafaza daha büyük sorunlar çıkarsa o günler için ayırın o paranızı ve yine size acizane tavsiyem devletle bağlantılı bi doktor bulun ünv hastanerinde çalışan hocaların muayenehanelerinde muayeyenenizi yaptrıp diğer işlemleri devlettte yaptırırsınz ve çok para dökmezsinz bi kan tahliline bile dünyanın parasını alıyo bazı yerler
Yok canım hastanede yaptrdim koldan yaptılar ama .göbekten daha etkiliymis
Hm. Göbek acir yaa
ah canım benımmmm şimdi okudum hıkayenı allahımmmm alemlerın rabbı buyuk allahım aklımızın ermedıgı sırları yaradan rabbım bızı anne mı yapamıcak haha :d allahım ınsallahhhhhh tamamına erdırsın kuzummmm bana da umıt oldun dua et bızede. Bende 4 martta ıgne oldum o akıntı agrı şişlik vs hep oldu bendede ınsallah ıyıye ısarettır pco yok bende ama yumurta yeterlı buyukluge ulasmıyormus ılk dozda cevap verdı bunyem hamd olsun 19 mm lıkbı yumos oldu bakalım ınsallah rabbım ıcıme bı can koyar :d
canım gebesın heralde dogru anladım demı oncelıkle hayırlı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. ılk klomenın mıydı canım bıde sorunun neydı yazarsan bana moral olursun canım sımdıden sagol.
benim ovitrelle çatlatma iğnemin vurulduğu 11.gün bugün.ilk 3 gün boyunca sol yumurtalığım müthiş ağrıdı zor hareket ettim.sonra kendiliğinden geçti.doktor yumurtan çatlamış adet beklicez dedi.çok fazla duygusalım olur olmaz ağlıyorum iğnenin etkisinden olabilirmi. varmı böyle bir durum yaşayan.
İğne vurulduktan 2-3 gün sonra duygusal olarak çok gel git yaşamaya başladım ağladım sinirlendim gerginleştim kimi zaman çok rahattım ama hep her duyguyu uçlarda yaşadım ilginçti ve hala öyle olmaya devam ediyorum
Bu benim 22. günüm 18. günde test yaptım pozitifti bende 10 uncu günden sonra artık tamam hasta olucam demiştim ümidi kesmiştimBende ayni canim hormonlarlami ilgili sanirim.senin igne kacinci gundesin.bugun 11.gun sanki regl olcm gibi duygusallik yaşadim.
mrb canmBende ayni canim hormonlarlami ilgili sanirim.senin igne kacinci gundesin.bugun 11.gun sanki regl olcm gibi duygusallik yaşadim.
Bu benim 22. günüm 18. günde test yaptım pozitifti bende 10 uncu günden sonra artık tamam hasta olucam demiştim ümidi kesmiştim
mrb canm
pazartesiye kadar bekle ve kanda baktır istersen.hormon yüklemesinden oluyo tuhaf haller.ben de çok sinirliyim eşim alttan alıyo sağolsun adamı azarlayıp duruyorum