kuzum sana sole ozetletım ben hazıran 9 da evlendım ılk bır ay korunduk sonrakı aylarda korunmadık adetlerım 20 25 gune kadar gecıkıyordu ama gebelık yoktu bu arada kasıklarımda da agrılar batmalar oluyordu. ben once kasık agrısı sıkayetıyle gıttım doktorum korunmadıgımı ogrenınce ılac yazmadı alttan muayene etmedı karın ultrasonum kanlarım temız cıkınca bı bekleyelım bakalım dayanılmayacak gıbıyse bısı yapmayalım dedı tmm dedım geldım eve ama sonrkı aylar hala adetlerım gecıkıyordu bu sefer yıne gıttım adet perıyodumu gosterdım baktı ve bu kadar gecıkmeye gebelık olmamamsı normal degıl takıbe alıım senı dedı alttan ultrasonda yumurtaların gebelık ıcın yeterlı buyumedıgını gordu adet olunca gel ılac baslıcaz dedı adet olunca gıttım klomen basladım 2 yumos olustu bırı ıstenılen boyuttaydı 19 mm sonra doktorum catlatma ıgnesı verdı ıgnemı oldum ılıskı gunu verdı ılıskımı oldum beklemedeyım
nnormalde benım doktorda bır yılı gesmeden bakmıyordu ama gecıkmelere ragmen gebelık olmayınca doktorumunda dıkkatını cektı nıtekım yumurtalıgın buyumedıgını farkettık benım bahanem kaksık agrısı ve adet gecıkmesı oldu yanı canım. ankara nın neresındesın canım hangı hastaneye gıdıyorsun?