• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi yaptıranlarrrrrr gelin beraber bekleyelimm

Ne zaman idrar testi yapmali igneden sonra kizlR??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bilmiyorumki benim bir oğlum var 5 yaşında ona hemen hamile kalmıştim ve reglimden 2 gün önce testte görmüştum. Ama catlatma iğnesinden sonra nasil olacak ben de bilmiyorum.2. Cocuk icin yaklaşık 1 yıldır uğraşiyoruz. Hayirlisi olsun hepimiz için. Bu arada progestan vermişti geçen hafta doktorum 5. Gündür içiyorum...

Canm naptin son durum ne

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Regl oldum maalesef bu sefer olmadi. Bugün 3. Günü reglimin, doktor 10 gün sonra gel demişti . Yanı bugüne denk geliyor. Simdi sıra aldım bakalım bu sefer ne uygulayacak ya da diyecek. Bu arada âdetimin 5. Gününde ıbrahim saracoğlunun incir kürune başlayalim çok etkisibi görenler var. Siz ne yaptıniz kizlar, güzel haberlerinizi bekliyorum?

Herkese merhaba. Bende bu ay ilk defa klomen kullandım. Ardından 12 nisanda ovitrelle iğne vuruldum. Bugün yani iğneden 2 gün sonra çok hafif bir kanamam oldu. Kasıklarımda ağrım da var. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda acaba?

Kizlar catlatma ignesi oldumuz günüde sayiyoruzmu ertesi günmü 1 ci gün oluyor ??

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

Mrb bende 14 nisanda kolumdan catlatma ignesi oldu 15 nisanda bel agrim oldu suan cok rahatim agrim kalmadi acaba bel agrimin sebebi tam olarak nedir hamile olma ihtimalim sizce % kac tr ilk ignem bu arada :rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benim bugün iğneden sonra ikinci günüm hiç ağrım sızım yok böyle olan oldumu arkadaşlar çatlamamıştır ozaman falan diyo ilk defa iğne vuruldum ben klomende kullanmamıştım yumurtam 23,5 mm dii çatlamadı mı şimdi

Back