• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi yaptıranlarrrrrr gelin beraber bekleyelimm

Sadece bn dglmsm demek ya neoluyo bana :40diyorum .reglim gecmedn test yapmam canim.yine hazirlamiym kendimi.

bana öyle geliyo ki sadece biz değiliz:27::27:bi azarladım arka arkaya hayırdır noluyo dedi üzüldüm öptüm sen iyi misin ne bu dengesizlik dedi:52::52::52::52:

vakit geçmek bilmiyo yaaa benim de 7 gün var adete.bugün progesteron yaptırdım 38 çıktı.ilk defa çatladı diye umuyorum

Sadece bn dglmsm demek ya neoluyo bana :40diyorum .reglim gecmedn test yapmam canim.yine hazirlamiym kendimi.

Benim hastalığıma yakın göğüslerim acıdı bi de üstüne acıması geçti :D ve hala da göğsümde bi ağrı büyüme falan yok :D hastalığımdan 2-3 gün önce yaptırdığım testte negatif çıktı :S hastalığın geçmesini beklemek en iyisi :D

bana öyle geliyo ki sadece biz değiliz:27::27:bi azarladım arka arkaya hayırdır noluyo dedi üzüldüm öptüm sen iyi misin ne bu dengesizlik dedi:52::52::52::52:

vakit geçmek bilmiyo yaaa benim de 7 gün var adete.bugün progesteron yaptırdım 38 çıktı.ilk defa çatladı diye umuyorum

Doktor bana yumurtan ctlamiş adet beklicez dedi.decavite devam et adet olursan birak dedi.progestronu aile hekimimi yapti.

Benim hastalığıma yakın göğüslerim acıdı bi de üstüne acıması geçti :D ve hala da göğsümde bi ağrı büyüme falan yok :D hastalığımdan 2-3 gün önce yaptırdığım testte negatif çıktı :S hastalığın geçmesini beklemek en iyisi :D

İnsallah gecerde test yaparim.:40:umutla bekliyoruz iste.

38 cıktıysa catlamıstır benm 19.39 cıkmıstı doktorum catlamıs dedı. bat ne zaman ?

aa kuzum senmıydın cınderella yazanın ısmıne hıc bakmadan yorum yaptım:) catlams bebegım yumurtan .

Doktor bana yumurtan ctlamiş adet beklicez dedi.decavite devam et adet olursan birak dedi.progestronu aile hekimimi yapti.

aile hekimiyle saatlerimiz uyuşmuyodu sabah gitmem gerekti çalıştığım için gitmedim.hatta son anda karar verdim gittim özelde yaptırdım 15tl canıma tak etti artık parayı falan gözüm görmüyo:52:

funda ben senden umutluyum nedense inş yanılmıyorumdur.ümit vermek de istemiyorum ama.adet gününde ya da 1 gün geçince hemen yaptır bakalım

kuzum valla bende umıtlenmek ıstemıyorum ama bılınc altım cok umıtlııııı :D benı kandırmasına ızın vermek ıstemıyom aslında ama aranıp duruyorum bı umut.....

Evet gebeyim şimdi :D İlk iğnemdi benim :D Ben şeker hastasıyım aynı zaman da pko hastasıymışım da . Şekerimde oldukça yüksek:50:yumurtam da büyümüyormuş ya da olmuyormuş olsa da çatlamıyormuş ama sorsanız ne şeker hastalığının ne de pko nun bir belirtisini yaşadım sanki vucudum uyum sağlamış gibiydi. Fakat şu da var yumurta olgunlaşsın diye ilaç verene kadar ve olgunlaşana kadar o beyaz sıvının geldiğini bilmezdim ilk geldiğinde çok şaşırmıştım aaa bu böyle mi oluyormuş demiştim :S fakat oldu hamile kaldım ilk iğnede üstelik geçen ölçtürdüm 210 a fırlamış şekerim buna rağmen oldu asıl mücadele şimdi başlıcak benim için :nazar::53:

allah yardımcın olsun canım saglıcakla kucagına al ınsallah

yok canım ya çatlamıyodu,ya prolaktinim yükselmiş oluyodu adetim gecikiyodu ,ya enfeksiyon kapıyodum ya mantar oluyodum, hiç olmadı hasta olup yatağa düşüyodum vs:52::52::52:

mevzuyu ilk defa yapmıyorum tabi ki canım:27::27::27::27: 2.5 yıllık evliyım:52:

heee ıyı ıyı bu ıyıye ısaret o zaman hadı bakalım hayırlsı canımmmmm

arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi???pkoluyum.klomenle yumurtam 18 mm oldu ve bugün saat 11.00da çatlatma iğnesi oldum.ama doktorum bu gece ilişki olmayacak ve yarın sabah tekrar yumrtam çatlamış mı diye kontrole gitmemi istedi.yani yarın sabah doktora yaumurtaya bakcaz.çatlamışsa da ilişki önerecek tahminim.e yarın akşama kadar çok zaman geçmiş olmaz mı?iğneden ne kadar sonra yumurta çatlar ooooofffffff:((((bi arkadaşm da yaptrmıştı çatlatma iğnesi ama onun doktoru akşam inne vurmasna rağmen o akşam ilşki demş kendisne.ya lütfen yardım edn:(

Back