Yumurta çatlatma iğnesi yaptıranlarrrrrr gelin beraber bekleyelimm

sende de idrara çıkma çogaldı mı iğneden sonra ben neredeyse 2 satte bi idrara gidiyrm ya

ben kendımı bıldım bıldım cok sık cıkıyrum canım ıdrara cok su ıctıgımden kaynaklı sanırım . yanı ıdrar benım ıcın bı degısıklık degıl . ama benm kasık agrılarım gectı sen ne durumdasın ?

kızlar bende aranıza katıldım . klomen +çatlatma ignemide bugün yaptım kaçına kadar ilşiki ye girebilirim acaba sat ım 28 şubat

bende de geçti kasık agrısı çok olmadı zaten bende beklemedeyiz bakalım sonucu alınca yaz tatlım

gunaydın :)) benım bu ay ikinci iğnem olacak geçen ay klomen ve çatlama iğnesı oldum ama kısmet bışey çıkmadı bu ay tekrar tahmınen 11 gun sonra fılan iğne olcam yumurtaların durumana göre :)

cnm benimde bu ikinci iğnem oldu bugün 8.günümdeyim bakalım ilk iğnem tutmadı bende de kısmet degilmiş

cnm benimde bu ikinci iğnem oldu bugün 8.günümdeyim bakalım ilk iğnem tutmadı bende de kısmet degilmiş

iğneden sonra beklemek kötu ama lutfen rahat ol olacak de :=) olsun ben oyle yapçam ılkzamanlar çok umutluydum sonra geçti ama bu ay daha olmadım iğneyı olayım hep umutlu olcam

iğneden sonra beklemek kötu ama lutfen rahat ol olacak de :=) olsun ben oyle yapçam ılkzamanlar çok umutluydum sonra geçti ama bu ay daha olmadım iğneyı olayım hep umutlu olcam

inan cnm bende ilk kolomen+çatlatma iğnemde çok umutluydum iğneden tam 16.gün sonra adet olunca çok üzülmüştüm bu ay aklıma getirmemeye çalışıyorum zaten işteyim kendime oyalancak bişeyler buluyorm sonra insan çok üzülüyor

ben nedese o kadar uzulmedım adet oldugumu görunce bende 16gun oldum ama olmadan bırkaç gun once çok sıkıntı sıtres olmuştum olunca geçti sıkıtı sevındım bıle :)

bende de geçti kasık agrısı çok olmadı zaten bende beklemedeyiz bakalım sonucu alınca yaz tatlım

canım sonucum . konuya yazdım az once belkı gormezsın dıye copy paste yaptım. slm herkese. dun yumurta catlamıs mı dıye kan vermıstım sonucu bugun aldım cattamıs cok sukur ama hgc cok dusuk ilişkinin 7. gunu hgc 3.72 doktorum slında guzel catlamıs ama... dedı baska bısı demedı adetını bekle dedı yanı umutlu konusmadı . yanı kızlar bu ay benden umut yok.
bu arada hastanede tanıstıgım bı kız klomenın ıkıncı ayında gebeydı bugun aldı haberı. darısı bıze ınsallah.

Canım Sende catlatma ignesi kullandn

10 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum var Ocak ayında klomenle yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi oldum maalesef hamile kalamadım
Bu ay tekrar yumurta takibi yapıldı 6 Martta çatlatma iğnesi oldum heyecanla bekliyorum nedendir bilmiyorum hiç umutlu değilim yaştan dolayı doktoruma en hızlı ne olacaksa onu deneyelim dedim. Bu ayda olmazsa Rahim filmi isteyeceğim dedi çok korkuyorum dua ediyorum bu ay olsun artık rahim filmine de ihtiyaç kalmasın.
Dualarınızı bekliyorum.

inş. olur bu ay hayırlısıyla bende 5 marta çatlatma iğnesi oldum bekliyorum benimde ilk iğne tutmadı 16.gün adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…