Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamaması nasıl anlasılır? Tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu akşam durum böle sizler nasıl yorumluyorsunuz bana silikleşti gibi geldi

Eklentiler

• 20181203_224825.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 301
Kızlar merhaba aklıma bisey takıldı çizgiler çok koyuyken mi tutar gebelik yoksa koyu kırmızıyı görüp silikleşmeye baslayıncamı

Kızlar merhaba aklıma bisey takıldı çizgiler çok koyuyken mi tutar gebelik yoksa koyu kırmızıyı görüp silikleşmeye baslayıncamı

Koyu olduğu günü ve silikleştiği ve bir sonraki günü yani 3 günü değerlendirin diyorlar.

Benim testim bu ay 19.gün koyu oldu ama sanırım yumurtam çatlamadı

Koyu olduğu günü ve silikleştiği ve bir sonraki günü yani 3 günü değerlendirin diyorlar.

Benim testim bu ay 19.gün koyu oldu ama sanırım yumurtam çatlamadı
Yaa neden canım bak bende öle sandım bu ay biliyormusun ama birine gösterdm çatlamıs dedi ama koyu akıntı falan olmadı bende bu ay umutsuzum aslında bende

Kızlar ben 19.20.21.22.günü değerlendirdim 23 boş geçti 24.günü değerlendirdim bugün 25.günüm sizce ne yapmalıyım

Yaa neden canım bak bende öle sandım bu ay biliyormusun ama birine gösterdm çatlamıs dedi ama koyu akıntı falan olmadı bende bu ay umutsuzum aslında bende

Canım benim 12.gün sağ kasığımda bir ağrı başladı bir ağrı başladı doktora gittim doktor bir şey yok dedi idrar testi baktı temiz çıktı o ağrı yoğun şekilde 19.güne kadar devam etti o gün akıntı oldu ovülasyon testi çiftçizgi çıktı sonra testim bitti ne zaman silikleşti bakmadım ama o ağrı hiç geçmedi. O kadar yoğun olmasa bile ara ara kendini belli ediyor. Ben o ağrı sebebiyle yumurtanın çatlamadığını düşünüyorum. ;Zaten adet belirtilerimde başladı. Benim de bugün 26. günüm :)

Canım çatlama ağrısı olmasın o benim çok hafif geçti agrım ama her bünyede fark eder bat ne zaman senin canım aynı zamanda yumurtlamışız ya :)) İnşallah bu ay tutar 2mizinde ne zamandır deniyorsun sen

Canım benim bu 3.reglim olacak. İlk ay olmadı. 2. ay yumurtlamayı kaçırdık :). Bu ay yumurta problemli Bende adet belirtileri başladı valla kuzum. Kasık ağrılarım var karnım şiş göğüslerim dolu dolu. Normalde kuruyum ama akıntım da ara ara var gibi. Hep adet belirtilerim bunlar. Yumurtlamadan 14 gün sonra normalde adet oluyoruz ama sanırım bu ay ben yine erken olcam

Arkadaşlar, bu ay yumurtamin hangi gün çatladığı doktor tarafından net gün olarak belirlendi .ben de progestana başladım. Ama regle 3 gün kala ara kanama yaşayınca ilacı bıraktım. Bugün gecikmenin üçüncü günü hala regl olmadım, testler negatifti düne kadar. Ama doktorum çatlama kesinlikle oldu dedi, bu durum nasıl oluyor o zaman

Canım ne tesadüf aynı durumdayız bneimde 3. Ayım ilk ay acemilikti 2.ay programlara göre yaptım tutmadı 3.ay övü. Denemem Bu ay banada yumurtam catlamadı gibi geliyor hayırlısı diyelim canım ama hamilelik belirtileri adetle aynıymış canım umudunu yitirme

Valla canım sen benden iyi durumdasın :):):) Ben 19.gün yaptım çift çizgi gördüm testim bitti bıraktım zaten o günden sonra çalışma da olmadı Sen hala çalışmalara devam ederken ben adet belirtilerine geçtim bile :) Bat ne zaman senin peki?

Kırmızı çizgiyi görünce 3 4 gün üst üste değerlendirmek gerekiyor canım ah keşke bırakmasaydın yaa programa göre 10 aralık gösteriyor ama bikaç gün oynama yapar bence

Kırmızı çizgiyi görünce 3 4 gün üst üste değerlendirmek gerekiyor canım ah keşke bırakmasaydın yaa programa göre 10 aralık gösteriyor ama bikaç gün oynama yapar bence

Benim de takvime göre 11 ya da 12si adet günüm gözüküyor. ama o zaman 33 güne tekabül ediyor ben normalde 29 günde bir adet oluyorum yumurtam da 15.gün çatlıyor ama bu ay çatlaması epey uzun sürdü canım. Acaba diyorum geçte yumurtlasam zamanında mı adet olcam belirtilerim başladığına göre öyle olacak

Canım yumurtladupın günden 14 gün say bat tarihin çıkar benimde program 10 gösteriyor 14 sayınca 11 aralık gösteriyor ama aslı gebelik için yumurtalarından 17 gün saydansın benimser adet gelmezse test yapıdayım tarih 14 15 aralık

Evet bende öyle biliyorum bakalım gerçekten 14 gün sonra mı olacak yumurtlamadan. Kız belki de kasık ağrım falan üşütmedendir ya da hastalık belirtisi bir hafta önceden de başlayabilir bekleyip görcez bakalım :)

Yaa neden hamilelikle ilgili umudun yokki kav gün derlendirdin bak bence sanslısınki kırmızı çizgiyi yakalamışsın hemde elimde test yokken bence çok büyük şans bu

Yaa neden hamilelikle ilgili umudun yokki kav gün derlendirdin bak bence sanslısınki kırmızı çizgiyi yakalamışsın hemde elimde test yokken bence çok büyük şans bu

Ben normalde 15 günde yumurtladığım için esasında ona göre değerlendirmiştik ben ağrılarım geçmeyince evde kalan son 2 testle anladım aslında pazartesi yumurtladığımı yoksa farketmeyebilir ve değerlendiremeyebilirdim bile :) Ben 9.gün 14.gün 16.gün ve 18.günü değerlendirdim canım zaten 18.gün gördüm çift koyu çizgiyi ondan sonra da artık ilişki olmadı yoruldum daaa Kız ilk iki ay daha çok belirtim vardı. Böyle halsizlikler, hastalıklar yoğun kasık ağrıları uyku hali ateş basması. Bu ay hiiç bir belirtim olmadı kuzum ne halsizlik ne ateş gayet iyiyim yani o yüzden hiç ihmal vermiyorum bir de kasık ağrım geçmedi ve tek taraflı olduğu için ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum. :)

Geçen 2 ay benmde belirtim vardı ama bilgim olmadıgı için bende değerlendiremedik bu ay ne akıntım var ne başka şey resmen aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…