• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamaması nasıl anlasılır? Tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 R4bi4 bak canım benim bu şekilde oldu mavi tik yaptıklarım ilşki oldu kırmızı çarpılar ilşki olmadı bazı kişiler 2 kasım çatlamış gibi duruyor dedi moralim.bozuldu o gün ilişki olmadı:(

Eklentiler

• 20181209_150609.jpg
    20181209_150609.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 402
R4bi4 R4bi4 bak canım benim bu şekilde oldu mavi tik yaptıklarım ilşki oldu kırmızı çarpılar ilşki olmadı bazı kişiler 2 kasım çatlamış gibi duruyor dedi moralim.bozuldu o gün ilişki olmadı:KK43:
Evet canım 2 Aralık çatlamış gibi görünüyor ama neden sorun ediyorsun kuzum zaten önceki ve sonraki gününü değerlendirmişsin, bu sana yeter bile çünkü spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor :)

Bu arada ben de 28 günde 1 regl olyrm hesaba göre takvm uygulaması değerlendryrm ama sanırım benimki de farklı. Bu ay bat 15 aralık. 18inde doktora gideceğim yumurta takibi icin. Bakalim ne diyecek.
Bu arada daha yumurta büyümesi görmeden ilaç veriyor mu doktor belki kendi büyürse mudahalye gerek olmasa daha mi sağlıklı olur.
Ben bunları yazarken ve üzülürken benim Siyah İncim meğerse benleymis teyzeleri;) 2 gün sonra idrar testi yapınca buldum yavrumu inşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olur isteyen herkese de ;)

Ben bunları yazarken ve üzülürken benim Siyah İncim meğerse benleymis teyzeleri:KK66: 2 gün sonra idrar testi yapınca buldum yavrumu inşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olur isteyen herkese de :KK66:
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnbu Ay neler yaptın hamile kalmak için bizede anlatirmisin belki fikir olur bizede

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnbu Ay neler yaptın hamile kalmak için bizede anlatirmisin belki fikir olur bizede
Canım başka bir grupta yazmstm ordan alintiladm senin için
Ben bu grup kuruldgnda ağustos ayıydi sanırım çalışmalara baslamstm. Adetim 28 günde 1 oldgu için telefonuma indrdgm bir program ile ( ki youtubeda dr banuciftci hocamın anlatılarına göre de doğruydu yumurtlama günü hesaplaması bu progrmn) adi takvimim. Ona göre çalışma yapmaya calsyrdk ki ilk 1 2 ay zamanlama konusunda pek başarılı degldk. Bu arada fazla kilolrm vardı ki hala var karatay diyeti ile 2 ayda 10 kg verdim diyet degl aslnda sağlıklı beslenme her şeyin doğalını arayıp köylerden buluyrdm süt yoğurt ilacsiz meyve yumurta v.b. haftanın 3 günü spor hocasyla 1er saat yaptm. Yazın bile icmedgm kadar su içtim asla gazlı içecek icmedgm sevmezdm baştan da ama arada bir varsa içerdim tamamen biraktim eşime de icirmedim. Keçi boynuzu doğalı işlem görmemiş halini yedim ki her şeyde bulablrsem doğalını aradım. Beslenme spor bu yondeydi 2 öğün yedim 3 ay boyunca. Isyerim cok streslydi ordan da ciktim bence bunun da getirisi fazla benim icin. Yoksa hep diyorlar ya stres yapmayn kafa rahat olsun bebegi düşünmdn yapamyrz sonucta ama diger stres etmenleri varsa onlari yok edin bence.

Canım başka bir grupta yazmstm ordan alintiladm senin için
Sonraki kısmı
Yumurtlama ayına dönecek olursam bir makalede şunu okumstm yumurtlama günlerinde ayni gun 1den fazla olursa ilişki tutma ve rahimde yaşama olasılığı daha fazla diye sprmlrn . Eşimle paylastm bunu reglim 5 gün sürüyor 5 gün daha bekledim ve sonra 11 12 13 14 15 günler ( yumurtlama günlerim oluyor 28 günde 1 adet gordgm icin) bu günlerden sonra eşim aşırı grip oldu öksürmeye başladı ki sonrasında gün aşırı olsun diye dusunmstk sonrası degerlendrmedk antiboytk başladı çünkü. Ben randevu almstm yumurta takibi yaptırmaya baslaycktm batimi bekliyordum. çünkü demek ki programa göre değil benim yumurtlamam diye dusunrek uzuluyrdm hatta kortizol seviyem yüksek çıkınca uzulmstm acaba olmamsna etkisi var mı diye. Bata 5 gün kala ruyamda ablamı hamile görünce elimdeki son testi yaptım sonrasını sizler yakndn biliyrsnz. Sorunuz olursa cevaplarm. Çünkü bende hamile olanlar keşke burdan yazsalar bazı şeyleri diye icimdn geciryrdm. Bu arada tüm vitamin tahlillrmi yaptrdm d ve b12 takviye aldım.

Merhaba dün yumurta catlatmaiğnesi yaptım bazı sorunlardan dolayı iliski olmadi dün bilgisi olan var mi bu konuda

Back