Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamaması nasıl anlasılır? Tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora 5 6 aylık adet tarihimi gösterdim canım gayet düzenli dedi 30 günde 1 döngüm dedi bikaç gün oynamalar sorun değil Dedi ama bu ay 37.gün geldi stresten canım
Benim de 30 günde bir canım yumurtlamam 17. günde oluyor.. Belki senin de öyle olabilir.

Kızlar ben klomen kullandım 11 mm büyüdü dedi iğne vermedi 2 senedir olmuyo doktor yumurta tembelliği var dedi bu ay ovulasyon testi yaptim 3 gün koyu sonra siliklesti yumurta tembelligi varsa ovulasyonda neden pozitif anlamadim ama adet gecikmeside oluyo kafam karisti

Ben hala anlamadım, hala anlamıyorum. Klomen kullandım son 3 gün yumurtlamış olmam lazım bir ağrı çektim az ama akıntı falan öyle birşey yok. Valla anlamıyorum. Anlayan insanların saygı ile önünde eğiliyorum:)

Benimde 19.gün yumurtlama gözüktü ama hala siliklesmedi işte canım snein kaç günde catlıyor
Kuzum valla ben ovulasyon testi hiç yapmadım. Öyle uzayan akıntıyı gördüğüm an çalışmalara başlıyoruz. Sen gebelik testi yap bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…