- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi kitap dostu
-
Çatladıktan sonrası da önemli değerlendir canım sen bir iki gün daha . Gün aşırı da olabilir diyorlar .Evet değerlendiriyorum 19.günden beri hergün oldu bu aksamda olmalı mı
Bence bi test yap canım :)Ay hiç belirtim yokki ne midem bulanıyor ne göğüslerim acıyor geçen ay daha çok belirti vardı resmen 7 gün gecikti adetm ama 10 kasımda geldi malesf
Pko felan yok değil mi ? O zaman da böyle olabiliyorEvet değerlendiriyorum 19.günden beri hergün oldu bu aksamda olmalı mı
Düşünmemeye calıscam canımbi de çatlamıyor diye stres yapma canım beyin bunu bir tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş
Yok canım kasım ayında doktor kontrolüm vardı sorun yok dedi folik asit verdiPko felan yok değil mi ? O zaman da böyle olabiliyor
kaç günde bir adet oluyorsun canımDüşünmemeye calıscam canım
O zaman umutlandırmayayım ama bebek de olabilir:)Yok canım kasım ayında doktor kontrolüm vardı sorun yok dedi folik asit verdi
Atlamayım bu akşamı da o zaman yaaÇatladıktan sonrası da önemli değerlendir canım sen bir iki gün daha . Gün aşırı da olabilir diyorlar .
Yaaaaaaaa test yapmaya korkuyorummmO zaman umutlandırmayayım ama bebek de olabilir:)
Doktora 5 6 aylık adet tarihimi gösterdim canım gayet düzenli dedi 30 günde 1 döngüm dedi bikaç gün oynamalar sorun değil Dedi ama bu ay 37.gün geldi stresten canımkaç günde bir adet oluyorsun canım
Benim de 30 günde bir canım yumurtlamam 17. günde oluyor.. Belki senin de öyle olabilir.Doktora 5 6 aylık adet tarihimi gösterdim canım gayet düzenli dedi 30 günde 1 döngüm dedi bikaç gün oynamalar sorun değil Dedi ama bu ay 37.gün geldi stresten canım
Benimde 19.gün yumurtlama gözüktü ama hala siliklesmedi işte canım snein kaç günde catlıyorBenim de 30 günde bir canım yumurtlamam 17. günde oluyor.. Belki senin de öyle olabilir.
Kuzum valla ben ovulasyon testi hiç yapmadım. Öyle uzayan akıntıyı gördüğüm an çalışmalara başlıyoruz. Sen gebelik testi yap bak :))Benimde 19.gün yumurtlama gözüktü ama hala siliklesmedi işte canım snein kaç günde catlıyor
Canım.gebelik testi yaptım negatif yaa onunla alakası yokmuş demekKuzum valla ben ovulasyon testi hiç yapmadım. Öyle uzayan akıntıyı gördüğüm an çalışmalara başlıyoruz. Sen gebelik testi yap bak :))
Negatif cıktı gebelik canımmO zaman umutlandırmayayım ama bebek de olabilir:)
Hayırlısı olsun kuzum ya çatlamadığına göre kaliteli bir yumurta olacak inşaallahCanım.gebelik testi yaptım negatif yaa onunla alakası yokmuş demek
İnşaAllah çatlar da döllenir canımNegatif cıktı gebelik canımm
Kuzum gerçekten mii çok sevindim bunu duyduğuma böle bisey söz konusu olduğunu blmyrdumHayırlısı olsun kuzum ya çatlamadığına göre kaliteli bir yumurta olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?