Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamaması nasıl anlasılır? Tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 bak canım benim bu şekilde oldu mavi tik yaptıklarım ilşki oldu kırmızı çarpılar ilşki olmadı bazı kişiler 2 kasım çatlamış gibi duruyor dedi moralim.bozuldu o gün ilişki olmadı

Eklentiler

• 20181209_150609.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 406
Evet canım 2 Aralık çatlamış gibi görünüyor ama neden sorun ediyorsun kuzum zaten önceki ve sonraki gününü değerlendirmişsin, bu sana yeter bile çünkü spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor :)

Ben bunları yazarken ve üzülürken benim Siyah İncim meğerse benleymis teyzeleri 2 gün sonra idrar testi yapınca buldum yavrumu inşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olur isteyen herkese de

Ben bunları yazarken ve üzülürken benim Siyah İncim meğerse benleymis teyzeleri 2 gün sonra idrar testi yapınca buldum yavrumu inşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olur isteyen herkese de
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnbu Ay neler yaptın hamile kalmak için bizede anlatirmisin belki fikir olur bizede

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnbu Ay neler yaptın hamile kalmak için bizede anlatirmisin belki fikir olur bizede
Canım başka bir grupta yazmstm ordan alintiladm senin için

Canım başka bir grupta yazmstm ordan alintiladm senin için
Sonraki kısmı

Merhaba dün yumurta catlatmaiğnesi yaptım bazı sorunlardan dolayı iliski olmadi dün bilgisi olan var mi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…