- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
- Konu Sahibi kitap dostu
-
Arkadaşlar merhabalar
Yumurta catlaması hakkında cok bilgi var, yani akıntı vs takibi gibi
Peki yumurtanın catlamadıgını nasıl anlarız?
İlla doktora mı gitmek lazım
Mesela ben Ovülasyon testi yapıyorum ama cok asırı koyu cıkmıyor 2.cizgi
Acaba yumurtam catlamıyor olabilir mi
Doktora gittim biri catlamıyor dedi öbürü catliyor diyor daha cok kafamı karıstırdılar
Adetim olana kadar hangi taraftan yumurtladıysam orası agrıyor batmalar oluyor sonu yine negatif
Bende bı orof buldum ona basladım cnm operasyon u o yapcak pahalı ama nabım kımseye guvenemıyorum dıger drlar hemen hamıle kal dıyo bu operasyon yapcaz yılbasına kdr bekle dedı rısklı gebelık profu cok benım gıbı olanları kurtarmıs ıns banada cagre olur bence sen uc ay hıc kafana takma uc ay korunmadan bırlıkte ol ozaman daha kolay kalırsın belkıOrası belli olmaz canım
Allah sag salim versin de
Ben de 3 ay kendi haline bırakacağım
Sonra hakkında güzel yorumlar olan bir prof buldum ona gideceğim
Özel hastanelere para vermektense adam akıllı birine gitmek daha iyi galiba
Adetleri 31 ya da 32.gunde geliyoradetiniz gecikiyorsa ve adetin 21. günü progesteron düşük çıkıyorsa yumurta çatlamamıştır veya hiç yumurtlama olmamıştır. Pco varsa zaten yılda 1-2 kez yumurtlama oluyor. maşallah o da ne zaman belli değil
İnsallah canımBende bı orof buldum ona basladım cnm operasyon u o yapcak pahalı ama nabım kımseye guvenemıyorum dıger drlar hemen hamıle kal dıyo bu operasyon yapcaz yılbasına kdr bekle dedı rısklı gebelık profu cok benım gıbı olanları kurtarmıs ıns banada cagre olur bence sen uc ay hıc kafana takma uc ay korunmadan bırlıkte ol ozaman daha kolay kalırsın belkı
Cnn 520 verıyorum ben sureklı cagırmıyo tabı ınsanın butcesını yorar benımde oyle ama senın tam sorunun ne nasıl bır dr ıle halledebılırsın ılk onu dusun sonra ona gore yap bıde benımkı rısklı gebelık profu bebek kaybettım ıcın rısklıyım ben sende o yok amaİnsallah canım
Bir de işin ekonomik yönü var canım cok haklısın
Proflarda muayene ücreti ne kadar bir bilgin var mı
Sehirden sehire degişiyordur mutlaka ama asagı yukarı aynıdır heralde
Bir de sürekli cagırırsa diye korkmuyor değilim ücret kısmından
havuç ye çatlar canım Gün içinde bol bol tüketKızlarr çok moralim.bozuk yardım edin
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi
Yiyorum canım yaa valla 2 3 günden beri tüketiyorum bu akşam da incire basladmhavuç ye çatlar canım Gün içinde bol bol tüket
incire hemen başlanıyor mu canım belki henüz olgunlaşmamıştır, çatlar inşallah stres yapmaYiyorum canım yaa valla 2 3 günden beri tüketiyorum bu akşam da incire basladm
Valla çok incir duydum canım başladım bende resim ekledm bu arada bi bakarmisin durumumaincire hemen başlanıyor mu canım belki henüz olgunlaşmamıştır, çatlar inşallah stres yapma
19. Gün başlamış değerlendiriyorsun değil mi? Çatlama olmamış yakın gibi .Kızlar sizce durumum nedir benim resim ekledim.bakarsanız sevnrm
tabii kiValla çok incir duydum canım başladım bende resim ekledm bu arada bi bakarmisin durumuma
Evet canım çatlarla için suyunu içmek gerekiyormus ama ben yiyerek tüketiyorumİyi akşamlar kızlar . İncir , havuç kürüne çatlama olması için başlanıyor değil mi ?
Evet değerlendiriyorum 19.günden beri hergün oldu bu aksamda olmalı mı19. Gün başlamış değerlendiriyorsun değil mi? Çatlama olmamış yakın gibi .
Canım bi de gebelik testi yapar mısın, bi arkadaşın ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu biz dedik testler bozuk. kadın bi de gebelik testi yaptı kopkoyu. Meğer üstüne görme yaşamışKızlar sizce durumum nedir benim resim ekledim.bakarsanız sevnrm
Ama canım daha önceleri silikti ki Ay böle bi şansım varmıdır ki 10 kasımda adet gördüm canım 18 kasımdan itibaren de gün aşırı ilişki başladıCanım bi de gebelik testi yapar mısın, bi arkadaşın ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu biz dedik testler bozuk. kadın bi de gebelik testi yaptı kopkoyu. Meğer üstüne görme yaşamış
Ay hiç belirtim yokki ne midem bulanıyor ne göğüslerim acıyor geçen ay daha çok belirti vardı resmen 7 gün gecikti adetm ama 10 kasımda geldi malesfCanım bi de gebelik testi yapar mısın, bi arkadaşın ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu biz dedik testler bozuk. kadın bi de gebelik testi yaptı kopkoyu. Meğer üstüne görme yaşamış
bi de çatlamıyor diye stres yapma canım beyin bunu bir tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuşAma canım daha önceleri silikti ki Ay böle bi şansım varmıdır ki 10 kasımda adet gördüm canım 18 kasımdan itibaren de gün aşırı ilişki başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?