- 30 Haziran 2018
- 211
- 275
- 23
- Konu Sahibi kitap dostu
-
Cok cok tesekkür ederimNe demek rica ederim.
Evet ateşin yükseldiği gün anlarız ki yumurta o gün çatlamış. Bi gün öncesi de yumurtlama günü diye düşünüp adet gününü hesaplarız.
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.Cok cok tesekkür ederim
Bebegini sag salim kucağına almak nasip etsin Rabbim, analı babalı büyütsün inşallah
En guzelı progesteron testı yaptır kanda oyle kesın yada ovulasyon testı oda kesın degıl valla bende buay anlamadım catladımı catlamadımı ama genelde adet gecıkmesı oluyo senede bıkac kez yumurta catlamaması yada gec catlaması olabılırCanım illa adet gecikmesi mi oluyor catlamayınca
Mesela benim bu ay sagımda yumurta vardı sag tarafım inanılmaz agrıdı gecen aylar da da oyle ama zamanında adet oldum hep
Normal hormon testi yapmıştım canım adetin 3 günü orada progestron normaldi. Senin bahsettiğin de aynı sey miEn guzelı progesteron testı yaptır kanda oyle kesın yada ovulasyon testı oda kesın degıl valla bende buay anlamadım catladımı catlamadımı ama genelde adet gecıkmesı oluyo senede bıkac kez yumurta catlamaması yada gec catlaması olabılır
Yok cnm yumurtlama oldumu onaa bkylr adetın 21. GunuNormal hormon testi yapmıştım canım adetin 3 günü orada progestron normaldi. Senin bahsettiğin de aynı sey mi
Canım cok sagol bana doktor yumurtan catlamıyor dedi 1 aylık takipte bu testi falan da yapmadı neye dayanarak dedi ki o adam onuYok cnm yumurtlama oldumu onaa bkylr adetın 21. Gunu
Canım ben de catlamazsa agrıı yapar adete kadar diye okudum. Mesela bu ay benim cok agrıdı 2 gün sonra adet tarihim acaba catlamadı mı ondan mı bu kadar agrıı diye düşündümNe kadar doğrudur bilmiyorum ama adet ağrısı olmadığı zaman yumurta çatlamamıştır diye bir şey duydum. benimde sol yumurtam çatlayınca 5,6 saat ağrı olur ama sağ yumurtam da olmaz o ağrı. çatlamadığıni düşünüyorum çatlasa ağrı yapar herhalde.
İyi gecelerİyi geceler
Baska dr a gıt cnm ben dr yuzunden bırazda bebegımı kaybettım pyuden gercekten ılgılı bırı olsn o testı cougu dr yapmak ıstemıyor ugrasmamak ıcın ssnırım anlat dr a yumurtam catlamıyor duye 21. Gunu adetının gıt yumurtlama testı yapmak ıstemıyorum dıye yumurtanın catlamadıgını muayne ettıye ıcerde yumurtaşıkta duruyo adete kdr yumurta ordan anlamıs olabılır benımde bsıma geldıCanım cok sagol bana doktor yumurtan catlamıyor dedi 1 aylık takipte bu testi falan da yapmadı neye dayanarak dedi ki o adam onu
Aslında bir sonraki ay Baska bir doktora gittim o da catliyor dedi.
Ben bu konuda cok garip seyler yasadım hatta konuda acmıstım
En guzeli buradan bazı seyleri takip etmem gerek diye düşündüm
Cubku doktorlara olan guvenim azaldı
Cok gecmiş olsun Allah bir daha yasatmasın.Baska dr a gıt cnm ben dr yuzunden bırazda bebegımı kaybettım pyuden gercekten ılgılı bırı olsn o testı cougu dr yapmak ıstemıyor ugrasmamak ıcın ssnırım anlat dr a yumurtam catlamıyor duye 21. Gunu adetının gıt yumurtlama testı yapmak ıstemıyorum dıye yumurtanın catlamadıgını muayne ettıye ıcerde yumurtaşıkta duruyo adete kdr yumurta ordan anlamıs olabılır benımde bsıma geldı
Ilk bebeksede mutlaka guzel bır muayneden gec oyle hamıle kalCok gecmiş olsun Allah bir daha yasatmasın.
Bi kac ay bir sey yapmayacağım ama olur da fikir degiştiriirsem ilk işim bu olacak cok sagol canım
Canım bunun için 4 doktora gittim ama biri bende problem buldu biri esimde diğer ikisi problem yok dedi. 2 si 1 yıl bekle dedi 2si amh azalmış 6 ay beklemen yeter dediIlk bebeksede mutlaka guzel bır muayneden gec oyle hamıle kal
Haklısın cnm uc dr a gıttım bende ıkısı bısı yok dedı bırı prof olan senı rıske atamam yapısıklıkları acmam lazım dedıCanım bunun için 4 doktora gittim ama biri bende problem buldu biri esimde diğer ikisi problem yok dedi. 2 si 1 yıl bekle dedi 2si amh azalmış 6 ay beklemen yeter dedi
Kafam karıştı aetık
Ve cok takıyorum
Doktora gitmesem bu kadar takmazdım
Sag olsunlar beni iyice paronayak yaptılar
Simdi durumun ne canım?Haklısın cnm uc dr a gıttım bende ıkısı bısı yok dedı bırı prof olan senı rıske atamam yapısıklıkları acmam lazım dedı
Cnm ben uc ay once kaybettm 20 haftalık bebegımı rahımde hafıf yapısma olmus operasyon olcam adet olmayı beklıyorum sonra dr nekadar daha bekler bılmemSimdi durumun ne canım?
Geldi mi bebişin yoksa hala nazlanıyor mune kadar bekledin
Anladım canım bütün kalbimle diliyorum insallah sag salim kucağına almak nasip etsin RabbimCnm ben uc ay once kaybettm 20 haftalık bebegımı rahımde hafıf yapısma olmus operasyon olcam adet olmayı beklıyorum sonra dr nekadar daha bekler bılmem
Ins cnm Allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın acılarım dıner benımde ıbs burda beklerz bebıslerı ama benım daha zamanım var en az uc ayAnladım canım bütün kalbimle diliyorum insallah sag salim kucağına almak nasip etsin Rabbim
Orası belli olmaz canımIns cnm Allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın acılarım dıner benımde ıbs burda beklerz bebıslerı ama benım daha zamanım var en az uc ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?