• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamaması nasıl anlasılır? Tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla benim kasık ağrılarım başladı yarına bekliyorum ben adetimi sen bence benden daha şanslısın hem günleri de değerlendirmişsin :)
Ah canım hemn kesme ümidini ya bende ha olcam ha olcam adet derken 7 gün olmadım psiklojikte adet olcakmıssın gibi geleblr umudumuzu yitirmeyelim

Kızlar bir sorum olucak smdi ben 19.gün kırmızı çift çizgiyi gördüm ya 19.20.21.22 değerlendirdim 23 boş geçti 24 yani akşam değerlendirdim sizce bu akşamı da değerlendirsem bi.zararı olurmu içerdeki spermlere yoksa daha mı garanti olur

Kızlar bir sorum olucak smdi ben 19.gün kırmızı çift çizgiyi gördüm ya 19.20.21.22 değerlendirdim 23 boş geçti 24 yani akşam değerlendirdim sizce bu akşamı da değerlendirsem bi.zararı olurmu içerdeki spermlere yoksa daha mı garanti olur
Canım nasılsın? İçerideki spermlere bir zararı olmaz:)Zaten dölleyecek tek sperm.Elinde ovülasyon testi var mı?Bugün yapıp paylaşsana bence artık yeter yumurta çatladıysa zaten 1 gün ömrü var :) Benim çift çizgi gördüğüm zaman genelde akşamına silikleşmeye başlıyor ertesi sabah silik oluyor hemen silikleşiyor yani senin silikleşmesi uzun sürmüştü. Ben dün gece aha adet oluyorum dedim ama şu an gelen giden bişey yok. Ara ara gerçekten adet oluyormuş gibi hissediyorum sonra geçiyor. Bakalım ne zaman adet olcam gerçekten çift çizgiden sonra 14 gün mü geçiyor görmüş olcam. :) Sen de var mı bişeyler?

Canım nasılsın? İçerideki spermlere bir zararı olmaz:)Zaten dölleyecek tek sperm.Elinde ovülasyon testi var mı?Bugün yapıp paylaşsana bence artık yeter yumurta çatladıysa zaten 1 gün ömrü var :) Benim çift çizgi gördüğüm zaman genelde akşamına silikleşmeye başlıyor ertesi sabah silik oluyor hemen silikleşiyor yani senin silikleşmesi uzun sürmüştü. Ben dün gece aha adet oluyorum dedim ama şu an gelen giden bişey yok. Ara ara gerçekten adet oluyormuş gibi hissediyorum sonra geçiyor. Bakalım ne zaman adet olcam gerçekten çift çizgiden sonra 14 gün mü geçiyor görmüş olcam. :) Sen de var mı bişeyler?
İyi canım sen nasılsın evet var testim sıvı alımına göre yapıp gönderirim sana

İyi canım sen nasılsın evet var testim sıvı alımına göre yapıp gönderirim sana

Gönder bakalım silikleştiyse çatlamıştır. Bunlarda benim bu ayki testlerim pikten sonrası Yok testim bitti bu arada testler ters:)

Eklentiler

• 9CDC8A61-48A3-47F6-8DF9-210F8C76D051.jpeg
    9CDC8A61-48A3-47F6-8DF9-210F8C76D051.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 192
Kızlar ben ilk ay acemilikten denk getiremedim sanırım geçen ay akintim geldiğinde degerlendirmedik ama takvimim uygulamasinda yumurtlama gününü ve sonrasini değerlendirdik fakat akintimdan 3 4 gun sonrasiydi malesef olmadi.
Simdi adetim bitmek üzere ovu testine basliyacagim insallah benim adetim 25 günde bir duzenli oluyor yumurtlama gunum 10. Gune falan denk geliyor sanirim. Insallah bu ay olurdu yeni yila bebisle girerim.

Kızlar ben ilk ay acemilikten denk getiremedim sanırım geçen ay akintim geldiğinde degerlendirmedik ama takvimim uygulamasinda yumurtlama gününü ve sonrasini değerlendirdik fakat akintimdan 3 4 gun sonrasiydi malesef olmadi.
Simdi adetim bitmek üzere ovu testine basliyacagim insallah benim adetim 25 günde bir duzenli oluyor yumurtlama gunum 10. Gune falan denk geliyor sanirim. Insallah bu ay olurdu yeni yila bebisle girerim.
Evet o tarz uygulamalar sıkıntılı olabiliyor benim uygulamaya göre 15.gün yumurtlamanın olması gerekiyordu biz de ona göre çalıştık ama sonra ovülasyon testi ile baktığımda 19.gün yumurtlama oldu mesela :) tesadüfi 18.günü değerlendirmiştik. Ovülasyon testleri bu konuda çok iyi en azından denk getirdim getiremedim olmaz tabi gün aşırı oluyorsa ilişki zaten illa ki denk gelir

Canım bunun için 4 doktora gittim ama biri bende problem buldu biri esimde diğer ikisi problem yok dedi. 2 si 1 yıl bekle dedi 2si amh azalmış 6 ay beklemen yeter dedi
Kafam karıştı aetık
Ve cok takıyorum
Doktora gitmesem bu kadar takmazdım
Sag olsunlar beni iyice paronayak yaptılar
Merhaba yorum sonrası bebek grnce o kadar sevnyrm ki inşallah bize de nasip olur.

Bu arada ben de 28 günde 1 regl olyrm hesaba göre takvm uygulaması değerlendryrm ama sanırım benimki de farklı. Bu ay bat 15 aralık. 18inde doktora gideceğim yumurta takibi icin. Bakalim ne diyecek.
Bu arada daha yumurta büyümesi görmeden ilaç veriyor mu doktor belki kendi büyürse mudahalye gerek olmasa daha mi sağlıklı olur.

GurbuzKedi GurbuzKedi Selam canımm nasılsın ben beklemedeyim ara ara karnımın altında hafif agrılar oluyor sırtım belim ağrıyor eşim ateşin var diyor ama ben hissetmiyorum akıntım var ama sivilcemde cıktı :( adet olcm sanki valla korkuyorum bat 13 aralık sivilce olayı canımı sıktı

GurbuzKedi GurbuzKedi Selam canımm nasılsın ben beklemedeyim ara ara karnımın altında hafif agrılar oluyor sırtım belim ağrıyor eşim ateşin var diyor ama ben hissetmiyorum akıntım var ama sivilcemde cıktı :KK43: adet olcm sanki valla korkuyorum bat 13 aralık sivilce olayı canımı sıktı

Canım benim bat Çarşamba günü ben erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çıktı kan verdim değerim 17.99 çıktı şu an için çok erken adet günüm tekrar kan vericem artış olursa gebelik var demektir inşallah olur :) inşallah sen de güzel haberler ile gelirsin senin daha zamanın var canım

Canım benim bat Çarşamba günü ben erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çıktı kan verdim değerim 17.99 çıktı şu an için çok erken adet günüm tekrar kan vericem artış olursa gebelik var demektir inşallah olur :) inşallah sen de güzel haberler ile gelirsin senin daha zamanın var canım
Ay hdi hayırlısı canım inşallah artış olur değerin benim biraz ümidim kırıldı sivilceden ya deye yakın çıkıyor her ay

Ay hdi hayırlısı canım inşallah artış olur değerin benim biraz ümidim kırıldı sivilceden ya deye yakın çıkıyor her ay
Benim de yüzümde sivilce çıktı hatta bugün patlattım valla normal adetten hiç farkı yoktu hmile olduğum aylar daha çok belirtim vardı Canım ben sürekli adet olcam diye bekledim. Şimdi de korkarak bekliyorum ki değer bolca artsın :) sağlıklı olsun

Benim de yüzümde sivilce çıktı hatta bugün patlattım valla normal adetten hiç farkı yoktu hmile olduğum aylar daha çok belirtim vardı Canım ben sürekli adet olcam diye bekledim. Şimdi de korkarak bekliyorum ki değer bolca artsın :) sağlıklı olsun
Hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah canım bende çarşamba regl gelmezse erken gebelik yapayım diyorum zaten perşembe bat

Merhaba yorum sonrası bebek grnce o kadar sevnyrm ki inşallah bize de nasip olur.
İnşallah arkadaşım isteyen herkes her gün dualarımda:dua:
Ben artık hiç olmayacak diye düşünürken şimdi ikizlere hamileyim:anneadayı:
Eğer uzun süre beklediyseniz işinin ehli bir doktor bulmanızı öneririm kızlar.
Bir de ben son 2 ay eşime de hep keci boynuzu içirdim.
Kendim de doktora gidip iğne yaptırdım olmazsa asılamayı falan es gecip bir zaman sonra tüp bebek yaptıracaktım

İnşallah arkadaşım isteyen herkes her gün dualarımda:dua:
Ben artık hiç olmayacak diye düşünürken şimdi ikizlere hamileyim:anneadayı:
Eğer uzun süre beklediyseniz işinin ehli bir doktor bulmanızı öneririm kızlar.
Bir de ben son 2 ay eşime de hep keci boynuzu içirdim.
Kendim de doktora gidip iğne yaptırdım olmazsa asılamayı falan es gecip bir zaman sonra tüp bebek yaptıracaktım
Ben ara öğün olarak tatlı istgmi bastırmk için keçi boynuzu yiyordm neye iyi gelir baknca eşimde yedi inşallah bize de şifa olur. Bu arada iğne derken çatlama iğnesi mi oluyordunz sağlıklı olsa bizde ikiz çok istyrz. Inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur

Back