• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamaması nasıl anlasılır? Tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhabalar
Yumurta catlaması hakkında cok bilgi var, yani akıntı vs takibi gibi
Peki yumurtanın catlamadıgını nasıl anlarız?
İlla doktora mı gitmek lazım
Mesela ben Ovülasyon testi yapıyorum ama cok asırı koyu cıkmıyor 2.cizgi
Acaba yumurtam catlamıyor olabilir mi:KK64:
Doktora gittim biri catlamıyor dedi öbürü catliyor diyor daha cok kafamı karıstırdılar:KK14:
Adetim olana kadar hangi taraftan yumurtladıysam orası agrıyor batmalar oluyor sonu yine negatif:KK51:

adetiniz gecikiyorsa ve adetin 21. günü progesteron düşük çıkıyorsa yumurta çatlamamıştır veya hiç yumurtlama olmamıştır. Pco varsa zaten yılda 1-2 kez yumurtlama oluyor. maşallah o da ne zaman belli değil :(

Orası belli olmaz canım
Allah sag salim versin de
Ben de 3 ay kendi haline bırakacağım
Sonra hakkında güzel yorumlar olan bir prof buldum ona gideceğim
Özel hastanelere para vermektense adam akıllı birine gitmek daha iyi galiba
Bende bı orof buldum ona basladım cnm operasyon u o yapcak pahalı ama nabım kımseye guvenemıyorum dıger drlar hemen hamıle kal dıyo bu operasyon yapcaz yılbasına kdr bekle dedı rısklı gebelık profu cok benım gıbı olanları kurtarmıs ıns banada cagre olur bence sen uc ay hıc kafana takma uc ay korunmadan bırlıkte ol ozaman daha kolay kalırsın belkı

adetiniz gecikiyorsa ve adetin 21. günü progesteron düşük çıkıyorsa yumurta çatlamamıştır veya hiç yumurtlama olmamıştır. Pco varsa zaten yılda 1-2 kez yumurtlama oluyor. maşallah o da ne zaman belli değil :KK43:
Adetleri 31 ya da 32.gunde geliyor
Pko olsam görürdü herhalde doktorlardan biri:KK51: (4 tanesine gittim ama hiç biri işinin ehli degildi bence)
Adetin 3.günü yapılan hormon testinde progestron normaldi ama bu topic sayesinde 21.gün yapıldığını öğrendim
Cok tesekkür ederim :KK68:
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Bende bı orof buldum ona basladım cnm operasyon u o yapcak pahalı ama nabım kımseye guvenemıyorum dıger drlar hemen hamıle kal dıyo bu operasyon yapcaz yılbasına kdr bekle dedı rısklı gebelık profu cok benım gıbı olanları kurtarmıs ıns banada cagre olur bence sen uc ay hıc kafana takma uc ay korunmadan bırlıkte ol ozaman daha kolay kalırsın belkı
İnsallah canım
Bir de işin ekonomik yönü var canım cok haklısın
Proflarda muayene ücreti ne kadar bir bilgin var mı
Sehirden sehire degişiyordur mutlaka ama asagı yukarı aynıdır heralde
Bir de sürekli cagırırsa diye korkmuyor değilim ücret kısmından

İnsallah canım
Bir de işin ekonomik yönü var canım cok haklısın
Proflarda muayene ücreti ne kadar bir bilgin var mı
Sehirden sehire degişiyordur mutlaka ama asagı yukarı aynıdır heralde
Bir de sürekli cagırırsa diye korkmuyor değilim ücret kısmından
Cnn 520 verıyorum ben sureklı cagırmıyo tabı ınsanın butcesını yorar benımde oyle ama senın tam sorunun ne nasıl bır dr ıle halledebılırsın ılk onu dusun sonra ona gore yap bıde benımkı rısklı gebelık profu bebek kaybettım ıcın rısklıyım ben sende o yok ama

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edin
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edin
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:
havuç ye çatlar canım Gün içinde bol bol tüket

Kızlar sizce durumum nedir benim resim ekledim.bakarsanız sevnrm

Eklentiler

• 20181202_190607.jpg
    20181202_190607.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 532
Kızlar sizce durumum nedir benim resim ekledim.bakarsanız sevnrm
Canım bi de gebelik testi yapar mısın, bi arkadaşın ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu biz dedik testler bozuk. kadın bi de gebelik testi yaptı kopkoyu. Meğer üstüne görme yaşamış

Canım bi de gebelik testi yapar mısın, bi arkadaşın ovulasyon testi hep pozitif çıkıyordu biz dedik testler bozuk. kadın bi de gebelik testi yaptı kopkoyu. Meğer üstüne görme yaşamış
Ama canım daha önceleri silikti ki Ay böle bi şansım varmıdır ki 10 kasımda adet gördüm canım 18 kasımdan itibaren de gün aşırı ilişki başladı

Ay hiç belirtim yokki ne midem bulanıyor ne göğüslerim acıyor geçen ay daha çok belirti vardı resmen 7 gün gecikti adetm ama 10 kasımda geldi malesf

Ama canım daha önceleri silikti ki Ay böle bi şansım varmıdır ki 10 kasımda adet gördüm canım 18 kasımdan itibaren de gün aşırı ilişki başladı
bi de çatlamıyor diye stres yapma canım beyin bunu bir tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş

Back