Saç Uzatma Yöntemleri Yumurta Aki Ve Zeytin Yagi Bakimi ile Sac Uzatma

ya demetcim ne kullanıyorsun söyleyebilirmisin.bend e perma yaptırmıştım ve kestirmek zorunda kaldım sonra.şimdi de çok kısa kaldı..bir de çok yıprnadı tabi

ya demetcim ne kullanıyorsun söyleyebilirmisin.bend e perma yaptırmıştım ve kestirmek zorunda kaldım sonra.şimdi de çok kısa kaldı..bir de çok yıprnadı tabi

bencede nası yaptığını sölesen bizde yapsak senağlama

şimdi bu yumurtayı diplerine sürüyoz mu sürmüyoz mu?*

evet canım diplere süreceksin

hint yağı , badem yağı , sarımsak yağı , jojoba yağı , menekşe yağı , buğday yağı , susam yağı

bu yağlardan 1 er tane al ve hepsini bi kavanozun içine koy karıştır. bakım yapacağın zaman bi kaba 5 tatlı kaşığı bu karışımdan koy. 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığıda elma sirkesi ekle. saç diplerine uygula streç filmle veya herhangi bi naylonla sar saçların kuruysa en az 2 saat beklet ben 3-4 saat bile bekletebiliyorum.
yıkarken önce suya tut akıt biraz şampuanı sadece 1 kere kullan oda diplere durularken akan köpük saç uçları için yeterli şampuanın 1 kereden fazlasıda zarar.

bu bakım saçlarını onaracaktır ve güçlenmesi sağlayacaktır.

ayrıca ben şampuanımada 1 yemek kaşığı bal fazlada koyabilirsin istersen onarıcı özelliği var 1 er ampul bemiks, bepanthene ve evigende kır çok faydası oluyo. ama şampuanın kremsiz olacak kremli şampuanda işe yaramıyo.

sonucunu bize de bildir emi a.s.a.s.

ben yağ bakımlarını haftada2- 3 kez falan yapıyorum yaz da olduğu için yapcakzaman bulabiliyorum çünkü=)ama bu yumurtalı olanını mesela haftada kaç kez yapmalı?ya da sen haftada kaç kez yapıyorsun demet? bir de geçenlerde yumurtalıyı denedim zaten daha öncede yapmıstım ama birkez yumurta kokusu kalıyor sanki birazz :)

canım ben haftada en az 2 yapıyorum ama haftada 3 kez yapmaya özen gösteriyorum

yağlar saçları çok parlak ve yumuşak yapıyor ama daha uzatma etkisini görmedim 1hafta oldu :) bide hani sık yıkayınca saçlar çabuk uzar filan diyorlar ama saçı doğal yağıyla biraz bırakmak daha çabuk uzatır diyor bazıları da.
Bence saç sık yıkanınca sık yağlanması hızlanıyor ve uzaması da hızlanır o zaman sanırım^-^

benim saçım inanılmaz kuru kendi yağıyla uzamasın ı beklersen ömrüm biter valla yağ bakımlarıyla saçlarım uzayabildi . saçllarım yağlandığı zaman seviniyorum ben resmen ama bakımları bırakınca hemen geri kuruyolar o derece vahim yani....

peki nasıl uygulayacağız bu karışımı.ne kadar bekleteceğizz saçımızda ?oranları nasıl olmalı?

baştan sona tum mesajları okudum tam kıvamını veren arkadaş cıkmamış klava:klava:
sadece zeytin yagını denicem ben, saç uzamasa da olur ama biraz canlı gorunse fena olmaz, olu gibiler maşallah laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bide ben saçı yıkarken 4-5 kere sampuanlıyorum ondan dolayı bu durumdalar ama sampuanlamasamda canım sıkılıyo pf ya :uhm::uhm:

canım,
o kadar şampuan yapma ,saçların çok kurur senağlama

benimde kardeşim 1 kere yapmıştı yumurtayı banyo çok pis kokmuştu annemin korkusuna bir daha deneyemedik:) ama bende işe yaradığını duymuştum

bende çok şampuanlıyorum.artık çok şampuanlamamaya çalışıyorım.biraz düzeldiler.daha da düzeltmek için şu karışımı yapmak istiyorum ama oranlarını nasıl ayarlayacağız??:kimse bilmiyor mu???

valla arkadaşlar her duydununuz şeyi uygulamayın bana sarımsakla sirkeyi karıştır sür çabucak uzuyo dediler nafile . onunla kalsa iyi bide iğrenç kokuyoki sormayın saçımı her ıslatışımda kokuyo nerdeyse50. yıkamada zor geçti

ama bende bi formül var 2 gün önce siteye vermiştim şimdi veremem çok uzun ama yine de bulursanız uygulayın gerçekten işe yarıyo

ben zeytinyağı yumurta bakımını uyguluyorum içine bi de saç kremi katıyorum.ama yazın yapılmıyor kötü kokuyor yumurta.o yüzden yazın yalnız zeytinyağı yetiyor

ya bu karşımları saçın dibine de sürüosunuz deil mi??? e ozman da yıkaması çok zor deil mi ???yağ sonuçta çıkmaz ki kolay kolay :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…