Saç Uzatma Yöntemleri Yumurta Aki Ve Zeytin Yagi Bakimi ile Sac Uzatma

ya bişeyi anlamıyorum ben bi kere denedim ama kokusundan ve diplerde kalanlardan kurtulmak için cok sampuanlamak zorunda kaldım ne yararı kalırki... yumurtayı beslenmemize eklesek sanki daha bi yararlı olcak sanki..

ben yumurtanın sarısını zeytinyağını ve badem yağını karştırarak kullandım ve yumurtanın saça yararlı olan kısmının sarısı olduğunu biliyorum ??

saçtan çıkmasıda zor olmuyor iki yıkamayla çıktı ama ben kesn olsun die 3 kez yıkadım
merak etmeyin çok yıkayınca etkisi gitmiyor saçlar yumuşacık oluyor bebek saçı gibi

yumurtalı saçı önce soğuk suyla şampuanla yıkayın ve iyice akıtıp arındırdıktan sonra ılık suyla 2.ye şampuanlayın.zaten normal yıkamada da saç 2 kez şampuanlanır. isteyen son su olarak da elma sirkesi kattığınız soğuk suyu kullansın, o zaman saçta kesinlikle kalıntı kalmaz.kalıntı kalmazsa ve yumurtayı sıcak suyla yıkayıp da saçta pişirmezseniz koku kalmaz.

Son düzenleme:
ya bu karşımları saçın dibine de sürüosunuz deil mi??? e ozman da yıkaması çok zor deil mi ???yağ sonuçta çıkmaz ki kolay kolay :S

yok merak etme bende zeytin , badem , hint yagini vu yumurta nin tümünü döküyorum sürüyorum aksamdan sabaha kadar sabah kalkinca sampuanla yikiyorum ama 2 sefer sampuanliyorum ve cok kolay cikiyor sanki hic sürmemis gibi yani merak etme =)

Ben zeytin yagi kokusuna bayilirim isterse hic cikmasin sacimdan sorun degil naniknanik Bende simdi okuyunca bir deneyeyim dedim ve saclarimda suan beklicem 40dkk felan nasil olucak size soylerim ve haftada sadece 1 kere yaparim bunu ben cunku 2 kez cok gibime geliyor sonucta yag :sm_confused:

bence de eğer çok kuru ve bakıma muhtaç değilse saçın 1 kez yeter. bir de biraz ısıtıp sürersen yağı ve sonra streçler ya da bone takarsan çok daha etkili olur, iyi işler saça.

bence de eğer çok kuru ve bakıma muhtaç değilse saçın 1 kez yeter. bir de biraz ısıtıp sürersen yağı ve sonra streçler ya da bone takarsan çok daha etkili olur, iyi işler saça.

kesinlikle ısıtmak kısmına sonuna kadar katılıyorum.....yerimseniben

Evet zamanim doldu ve saclarimi yikadim ..Gorusum ise herhalde herkeste ayni etkileir yapmiyor , ben saclarimi dogal birakan biriyim yani oyle hergun Fon makinasi yada baska bisi kullanmam ama bu zeytin yagi ve yumurtayi yapinca gerek duydum cunku 1: yikarken diger arkadaslar gibi degildi kolay cikti yag ama parmaklarimi saclarimin arasindan geciremiyordum resmen birbirlerine dolasmislardi o an cok korktum :sinifsinif: neyse sonra durulandim saclarimi tarayamadim biturlu afrikalarin saclari gibi olmustu nerdeyse sonra sac kurutma makinasi ile kuruttum , kurudukca parmaklarimla taramaya basladim yumusaklardi evet en azindan bu iyi kuttuktan sonrada taradim ama saclarim bonus gibi $i$ti yani kabardi sanki daha cok sacim varmis gibi ( buda kurutma makinasindan dolayidir basimi egmistim) oldu kaydirigubbakcemile3 Umarim bukadar eziyetten sonra uzarsa iyi bir $ey yoksa degmez lülülülülülü

bnde zeytin yağı + yumurtayı kullandım bugün bu benim ilk denemem ama yan ürün kullanmadı bide hint yağını alayım diyorum cünkü jojobayı daha önce hic dymamustımm... jojoba sana yarar etti mi acaba tek hint yağını alsam yeterli mi ? ayhh kafam cok karıstı simdii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar yumurta beyazıyla grçekten çok güsel oluyo saçlarınız yumuşacık oluyo yıkanmasıda basit oluyo yalnız yumurtanın sarısını kullanmanızı tavsiye etmiorum gerçekden iğrenç kokuyo bn yağtıımda evin her yerini sardı resmen herkez kaçıodu düşünün artık akı daha ii kokuda yapmıo hem

ben yaptım memnun kaldım ilk yapışımda pasparlak saçlarım oldu ama okadar yıkadım çok kokuyo ya yumurta kokusundan tiksindim bunun bi çözümü yokmudur

Ben yapali baya oldu , hala onun kotulugunu yasiyorum siddetle tavsiye etmiyorum lmaz: Saclarim dolanmisti ogun zeytinyag ve yumurta yuzunden 2 saat taradim ancak oyle acilmisti ve suan bile bazi acilmayan yerler var yani du$unun :umursamaz:Bundan sonra asla birdaha forumda yazan herseyi yapmayacagim bu bana ders olmus olsun , faturasini ben oduyorum sonra Çok üzgünüm çoook ...

rumkızı, önce soğuk su ve şampuanla akıttın dimi saçındaki maskeyi?yumurtanın,hele ki beyazının ılık suyla bile pişme ihtimali var çünkü. çok şampuanlamazsan z.yağıyla bakım yapılan saç dolaşmaz öyle, sorun yumurtayla alakalıdır bence.

bende yaptım biraz yumşadı ama çok deil zeytn yağı yapcam ısıtıp. ben yumurtayı olduğu gibi koymuştum beazı kurutuyo diyonuz belki ondandır. sadece sarısını koyup denicem olmassa sacede zeytinyağı ..çok kuru yaa bu yüzden re3ngide kül gibi duruyooo

ballı bi maske vardı canım tam hatırlayamıyorum şimdi onu yap istersen gerçekten çok kuru sanırım saçların

dier tarafada yazdım canım gece ışıktan olsa gerek pek anlayamamıştm gündüz baya parlak geldi. zeytin yağını ısıtınca etkisini gösteriyomuş öle yapcam bundan sonra

ben 3 haftadır sadece zeytın yagı surdum haftada 1 son hafta 2 kere yaptım uygumaladım sacıma.şimdi ölçtüm metreyle tam 1 cm uzamış saçım:) normal galıba uzaması..ama yumuşak ve canlı,parlak yaptığı kesin

Zeytin yapını bende ılıklaştırıp komple saçıma uyguluyorum,kalanının içine aktardan aldığım yağları ekleyip diplerime friksiyon yapıyorum..Duruluma suyunada elma sirkesi ekliyorum..:1closedeyes:
Aralıklarla 3.denemem saçlarım yumuşacık.Bol kırık olduğundan yeni kestirdim tam anlamıyla gitmiş sayılmaz.O kırık kısımları diplerdeki kadar yumuşak ve parlak değil o ayrı.Ama gerçekten saçı çok güzel yapıyor zeytin yağızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…