arkadaşım nekadar maydonoz ve nekadar sirke kullandın anlatırsan sewinirimCADIARZU
ya bu karşımları saçın dibine de sürüosunuz deil mi??? e ozman da yıkaması çok zor deil mi ???yağ sonuçta çıkmaz ki kolay kolay :S
Ben zeytin yagi kokusuna bayilirim isterse hic cikmasin sacimdan sorun degil naniknanik Bende simdi okuyunca bir deneyeyim dedim ve saclarimda suan beklicem 40dkk felan nasil olucak size soylerim ve haftada sadece 1 kere yaparim bunu ben cunku 2 kez cok gibime geliyor sonucta yag :sm_confused:
bence de eğer çok kuru ve bakıma muhtaç değilse saçın 1 kez yeter. bir de biraz ısıtıp sürersen yağı ve sonra streçler ya da bone takarsan çok daha etkili olur, iyi işler saça.
bu karışımı bir kere kullandım.haftada bir yapıcam.saçlarım çok güzel oldu.jojoba yağı hint yağı ve badem yağı kullanıyorum birer gün arayla saçlarımın diplerinde uzama var 3 cm e yakın.tavsiye ederim canım
Ben yapali baya oldu , hala onun kotulugunu yasiyorum siddetle tavsiye etmiyorumlmaz: Saclarim dolanmisti ogun zeytinyag ve yumurta yuzunden 2 saat taradim ancak oyle acilmisti ve suan bile bazi acilmayan yerler var yani du$unun :umursamaz:Bundan sonra asla birdaha forumda yazan herseyi yapmayacagim bu bana ders olmus olsun , faturasini ben oduyorum sonra Çok üzgünüm çoook ...
bende yaptım biraz yumşadı ama çok deil zeytn yağı yapcam ısıtıp. ben yumurtayı olduğu gibi koymuştum beazı kurutuyo diyonuz belki ondandır. sadece sarısını koyup denicem olmassa sacede zeytinyağı ..çok kuru yaa bu yüzden re3ngide kül gibi duruyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?