bende bugün uyguladım bu formülü ben bir yumurtayı attım bir çay bardağı zeytin yağı anca yetti hepsini karıştırıp dipten uca heryerine yedirdim 40 dakka falan bekledim yıkması zahmetli biraz bir saat duşta kaldım kollarım koptu ..3 defa şampuanladım arka arkaya değil şampuanlayıp ice yıkayıp sonra tekrar şampuan bol bol duruladım kokusu veya yağlı kalıntı hiç kalmadı yıkarken gıcır gıcır ses çıkıyo insanın saçından .parmaklarının arasında kayıyo saçlarım tertemiz pasparlak çok sağlıklı gözüktü ilk yapımda bilenem çok memnun kaldım ben arada aklıma geldikçe sadece zeytin yağı sürer bekletip yıkardım ama yumurta ayrı bi fayda sağladı çok belli her hafta en az bir defa yapmayı düşünüyorum .. benim saçlarım kendimi bildim bilesi aşırı uzar ama son 6 ay kansızlıktan dolayı biraz durdu uzaması çok döküldü ve cansızlaştı kestirdim azcık biraz iyi oldu ama uzun saçı çok seviyorum hayatımda çocukluğum dahil 6 olmamıştır saç kesimim hep uzun kalçadan aşaığadaydı her daim .. doğumlardan sonra kestiridim bakımı zor olduğundan ve aşırı dökülme olduğundan artık kestirmicem uzatıcam hepp..