Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 gündür saçımı belik örüyorum.bide 2 gün önce saçıma kaynamış maydonoz ve sirke karışımı sürdüm.2 gündür saçımı hiç açmıyordum.bugün dershaneye giderken açtım saçımı.inanamadım.saçlarım 2-3 cm.uzamış gerçekten.çok mutlu oldum.normalde 2-3 haftada bu kadar uzardı.size tavsiye ediyorum bu karışımı süperrrr.
şimdi bu yumurtayı diplerine sürüyoz mu sürmüyoz mu?*
ya demetcim ne kullanıyorsun söyleyebilirmisin.bend e perma yaptırmıştım ve kestirmek zorunda kaldım sonra.şimdi de çok kısa kaldı..bir de çok yıprnadı tabi![]()
evet canım diplere süreceksin
hint yağı , badem yağı , sarımsak yağı , jojoba yağı , menekşe yağı , buğday yağı , susam yağı
bu yağlardan 1 er tane al ve hepsini bi kavanozun içine koy karıştır. bakım yapacağın zaman bi kaba 5 tatlı kaşığı bu karışımdan koy. 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığıda elma sirkesi ekle. saç diplerine uygula streç filmle veya herhangi bi naylonla sar saçların kuruysa en az 2 saat beklet ben 3-4 saat bile bekletebiliyorum.
yıkarken önce suya tut akıt biraz şampuanı sadece 1 kere kullan oda diplere durularken akan köpük saç uçları için yeterli şampuanın 1 kereden fazlasıda zarar.
bu bakım saçlarını onaracaktır ve güçlenmesi sağlayacaktır.
ayrıca ben şampuanımada 1 yemek kaşığı bal fazlada koyabilirsin istersen onarıcı özelliği var 1 er ampul bemiks, bepanthene ve evigende kır çok faydası oluyo. ama şampuanın kremsiz olacak kremli şampuanda işe yaramıyo.
sonucunu bize de bildir emia.s.a.s.
ben yağ bakımlarını haftada2- 3 kez falan yapıyorum yaz da olduğu için yapcakzaman bulabiliyorum çünkü=)ama bu yumurtalı olanını mesela haftada kaç kez yapmalı?ya da sen haftada kaç kez yapıyorsun demet? bir de geçenlerde yumurtalıyı denedim zaten daha öncede yapmıstım ama birkez yumurta kokusu kalıyor sanki birazz :)
canım ben haftada en az 2 yapıyorum ama haftada 3 kez yapmaya özen gösteriyorum
yağlar saçları çok parlak ve yumuşak yapıyor ama daha uzatma etkisini görmedim 1hafta oldu :) bide hani sık yıkayınca saçlar çabuk uzar filan diyorlar ama saçı doğal yağıyla biraz bırakmak daha çabuk uzatır diyor bazıları da.
Bence saç sık yıkanınca sık yağlanması hızlanıyor ve uzaması da hızlanır o zaman sanırım^-^
baştan sona tum mesajları okudum tam kıvamını veren arkadaş cıkmamışklava:
klava:
sadece zeytin yagını denicem ben, saç uzamasa da olur ama biraz canlı gorunse fena olmaz, olu gibiler maşallah laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bide ben saçı yıkarken 4-5 kere sampuanlıyorum ondan dolayı bu durumdalar ama sampuanlamasamda canım sıkılıyo pf ya :uhm::uhm: