Saç Uzatma Yöntemleri Yumurta Aki Ve Zeytin Yagi Bakimi ile Sac Uzatma

yaaa saçları uzatıyosaaa bnde yaparm.... saçlarımm bi türlü uzamadı gittii kaç yıldır..sinirli anımaa geldkçe kestiriodm ama artık yokk öle kesitrmk... bnde dencem umarım uzar arkadaşlarrr bn bi yerde okudm yne bu sitedee..bi arkadaş yapmşş 2 ayda mı ne 10 cm uzatmş..umarm doğrudur buna bnzer bişeydi.. :S

biraz saçmaa olucak ama uzun süredr görüşmediim arkadaşlarmm aaaa ne kadar uzamış fln desinelr şaşırsınlar hatta kıskansınlar istiormm.. :lepi:

ARkadaslar Zeytinyagi yada Sacbakim yaglari kolayca sactan cikartabilmek icin Sacyumusatikremle birlikte karistiriin ve o sekilde saciniza sürün hem bakim yapior hemde sacinizin yaglardan daha kolay ariniyor ben öle yapiorum cok memmunum ve saclarim inanin cok uzadi 3 ay icinde 10 cme kadar uzadi. cok güzel uzadi ve yumusacik oldu sacdiplerinden minik minik yeni saclar cikiyor bile :))

ya arkadaşlar bugün bi heves kalktım yaptım, z.yağıyla yumurta akını karıştırdım ama sonuç yıkım. uçları çok sertleşti uçları böyle sivri sivri duruyor keçe gibi yav. bu arada saçlarımı boyatmayalı 2 seneyi geçti, doğal rengine boyatmıştım o da tuttu dip falan da gelmeyince bir daha da boyatmadım. saçlarım şu anda sütyen hizasının beş parmak altında ama belinde olmasını isteyenlerdenim lakin nolcak bu uçlar ya. ah lisedeki saçlarım ah benneyaptımki

paylaşımlar çok güzel ama mesajların hepsini okuymadım.
şu sınavım(bu cumartesi) geçsin hepsini okuyacağım.

ben yumurta akının cilde ii geldigini biliyorum,acayip geryo ve beyazlatıyo lekeyi mekeyi yok ediyo. saça yumurta sarısını duymuştum ama yapamadım onu. kokusuna pek tahammülüm yok yaa :(((( cook cook faydalı olduguna inanıyorum herkes de öle diyo ama işte kokusu...... bi gün deneicem ama yani inş.. :)))

şu an saçıma zeytinyağı yumurta sarısı ve badem yağı sürdüm.bakalım nasıl olacak?yumurta akını kullanmadım kurutucu etkisi olduğu için.onu da yüzüme sürdüm:))))zeytinyağı tek başına iyi geliyordu ama yumurtalı ik denemem:)
fakat badem yağı,bemiks bepanten evigen ampul karışımı kadar bana yarayan bişey olmadı.her bişeyi denedim daha önce kafam menemene döndü:)ne sinemekili karışım kaldı yapmadığım ne yağ karışımları...ama bu karışım sayesinde yeni çıkan bi sürü saçım oldu:)))herkes de saçların ne güzel olmuş diyor dolgunlaştı ve pırıl pırıl oldu hem de hiç uzamayan saçlarım uzadı belime kadar:)ilgililere duyurulur...

kızlar ben 2 aydır bu bakımı uyguluyorum yumurtanın tamamı, 3 kaşık zeytinyağı 1 kaşık karma bakım yağı ve bal katıyorum maskeme. sonuç dökülmeyi önlemiyor fakat saçlarım yumuşuyor ve parlıyor canlanıyor resmen eğer saçlarınız yıpranmış ve parlaklığını yitirmişse kesinlikle öneriyorum.

Back
X