Yumoş yumoş bir popo ve bacaklar

Allah askina kilo almak icinde bana bisey yazin yaa keske ben yumos yumos olsamm

Yok yapıyla ilgili .Eti sıkı derler bizde .Ben sıkıyımdır çocuklarım da öyle ablam yumuş çocukları da öyle

Ya sabah krep ye.
Öğlen börek, akşam pizza.
Hamur üstüne hamur.
Bak bakalım alıyor musun almıyor musun
Inan bana aksamlari makarna yapiyorum ustune bebek mamasi oglenleri pizza sabahlari tost. 30 yasjndayim yok banamisin demiyor. Evlenimce alirsind ediler daha cok eridim

Arkadaşlar merhaba fazla kilom da yok ama yumuş yumuşum üstelik kendimi bildim bileli böyleyim. Genetik midir bu yoksa sporla düzelir mi lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin
Eski milli sporcu ve besyocu olarak diyorum ki :
Ağırlık çalışın (korkmayın erkeksi kaslanmazsınız)
Vücudunuz sıkılaşır. Bir diğer alternatifte sprint antremanları yapın.

Arkadaşlar merhaba fazla kilom da yok ama yumuş yumuşum üstelik kendimi bildim bileli böyleyim. Genetik midir bu yoksa sporla düzelir mi lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin
Spor bütün guzelliklerin annesidir.

Inan bana aksamlari makarna yapiyorum ustune bebek mamasi oglenleri pizza sabahlari tost. 30 yasjndayim yok banamisin demiyor. Evlenimce alirsind ediler daha cok eridim
Eee ben de cikolata yiyorum ne olmus.

Yemekten kilo alinmaz abur cubur yiyeceksin.

Kaca kacsin o onemli. Bir de beden.

Kızım kaldıramayacağım kayayı niye kucaklayayım?
5 dk önce 3 büyük krep gömdüm.
Sence sizin gruplara layık mıyım?
Ne var ben de kahvaltiyi cikolata ile yapiyorum oglen orek , aksam balik patates kizartmasi .

Gelseydin bir denerdik, baklava yiyerek kilo veren oldu ama sezon kapaniyor . Bir hafta sonra yarisma bitiyor.

Bir tabak dolmayi gomerken bu konuya rastlamak benim de ilk dogumdan kalan sarkik bir gobegim var. Bunda daha da sarkmis olacak kesin. Korse ise yarar diye umuyorum ama spor sart tabi

Eee ben de cikolata yiyorum ne olmus.

Yemekten kilo alinmaz abur cubur yiyeceksin.

Kaca kacsin o onemli. Bir de beden.
1.60 boyuna 51 kilo. Dpktorlara kalsa normalim ama cok ciliz gozukiyorum. Belim kopacak nerdeyse. Nefret ediyirm. Biraz kalcam var bacaklarim bildigin cop. Sporada gttm dahada verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…