Aha ben jelly girlBende öyleyim mayalı hamur gibi
Spor yapmak lazım sıkılaşmak lazım
Girdiğim kabın şeklini alıyorum resmen jöle gibiAha ben jelly girl
Hiç ölçtürmedim ki kaslarım mı eriyor nesporla cözülür sorunun- yag oranin nasil?
yag oranini düsür ve kas oranini yükselt. tas gibi olursun. bu tür konularin genetigi yok. kasliysan tas gibisindir- kas oranin düsükse yumus yumus
Aha ben jelly girl
Aynı ben:) herkes dalga geçiyor dokununca sallanıyorsun diyeGirdiğim kabın şeklini alıyorum resmen jöle gibi
Hiç ölçtürmedim ki kaslarım mı eriyor ne
Ayaktayken normalim oturunca yayılıyorum resmen çok komik bi görüntü üstelik zayıf da değilimAynı ben:) herkes dalga geçiyor dokununca sallanıyorsun diye
Squat kocaman yaptı popomu. Ama bariz bir taşlaşma olmuyor. Yüzmek ve yürüyüş biraz şekillendirmişti sadece. Birkaç ay kardio çalıştım o da karın bölgeme yaradı şimdilerle pilatese döndüm bakalım daldan dala konuyorum...spor spor spor- bacak popo icin squat- evde cocuk varsa mis gibi, cocuga sirtina alip squat.
sirt ve kollar icin agirlik- göbek malasef mutfaktan geciyor, ama baklava olmasada olur.
4 ay icinde jelly olur stone :)
Ne kadar squat yapıyordun günlük?Squat kocaman yaptı popomu. Ama bariz bir taşlaşma olmuyor. Yüzmek ve yürüyüş biraz şekillendirmişti sadece. Birkaç ay kardio çalıştım o da karın bölgeme yaradı şimdilerle pilatese döndüm bakalım daldan dala konuyorum...
Ben kendimi bildim bileli böyleyim spor da yapıyorum aslında kendi çapımdaTabi ki sporla düzelir ,benim 15 kilo fazlam var ama lımbır lımbır bi yerim yok ,çünkü düzenli spor yapıyorum hiç bişi olmasa tempolu yürüyün
Çok güldüm ben de böyleyimBende öyleyim mayalı hamur gibi
Spor yapmak lazım sıkılaşmak lazım
Doğru kasları çalıştırmak ve beslenme önemli benim insülin direncim protein ağırlıklı yiyorum kolay kas oluyor ,destek alın bi spor salonu ve hocadanBen kendimi bildim bileli böyleyim spor da yapıyorum aslında kendi çapımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?