- 24 Ağustos 2018
- 4.237
- 10.773
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah askina kilo almak icinde bana bisey yazin yaa keske ben yumos yumos olsamm
Kiz konum bile var yahu denemedigim gtmedigim doktor yaptrmadigim tahlil kalmadi ozguvenim sifir yahuBörek ye börek![]()
Kiz konum bile var yahu denemedigim gtmedigim doktor yaptrmadigim tahlil kalmadi ozguvenim sifir yahu
Inan bana aksamlari makarna yapiyorum ustune bebek mamasi oglenleri pizza sabahlari tost. 30 yasjndayim yok banamisin demiyor. Evlenimce alirsind ediler daha cok eridimYa sabah krep ye.
Öğlen börek, akşam pizza.
Hamur üstüne hamur.
Bak bakalım alıyor musun almıyor musun![]()
Inan bana aksamlari makarna yapiyorum ustune bebek mamasi oglenleri pizza sabahlari tost. 30 yasjndayim yok banamisin demiyor. Evlenimce alirsind ediler daha cok eridim
Eski milli sporcu ve besyocu olarak diyorum ki :Arkadaşlar merhaba fazla kilom da yok ama yumuş yumuşum üstelik kendimi bildim bileli böyleyim. Genetik midir bu yoksa sporla düzelir mi lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin![]()
Spor bütün guzelliklerin annesidir.Arkadaşlar merhaba fazla kilom da yok ama yumuş yumuşum üstelik kendimi bildim bileli böyleyim. Genetik midir bu yoksa sporla düzelir mi lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin![]()
Kizim kac kere cagirdim seni , bizim takima. Boreklerimle mutluyum dedin.Ayy şok :)
Niye almıyorsun acaba yaa..
Ben de almasam iyiydi![]()
Kizim kac kere cagirdim seni , bizim takima. Boreklerimle mutluyum dedin.![]()
Eee ben de cikolata yiyorum ne olmus.Inan bana aksamlari makarna yapiyorum ustune bebek mamasi oglenleri pizza sabahlari tost. 30 yasjndayim yok banamisin demiyor. Evlenimce alirsind ediler daha cok eridim
Ne var ben de kahvaltiyi cikolata ile yapiyorum oglen orek , aksam balik patates kizartmasi .Kızım kaldıramayacağım kayayı niye kucaklayayım?
5 dk önce 3 büyük krep gömdüm.
Sence sizin gruplara layık mıyım?![]()
Ne var ben de kahvaltiyi cikolata ile yapiyorum oglen orek , aksam balik patates kizartmasi .
Gelseydin bir denerdik, baklava yiyerek kilo veren oldu ama sezon kapaniyor . Bir hafta sonra dagiliyoruz.![]()
1.60 boyuna 51 kilo. Dpktorlara kalsa normalim ama cok ciliz gozukiyorum. Belim kopacak nerdeyse. Nefret ediyirm. Biraz kalcam var bacaklarim bildigin cop. Sporada gttm dahada verdimEee ben de cikolata yiyorum ne olmus.
Yemekten kilo alinmaz abur cubur yiyeceksin.
Kaca kacsin o onemli. Bir de beden.
Ben 1.68 e 51-52 kiloyum ama zayifim diye aglamiyorum. Bence gayet iyisin.1.60 boyuna 51 kilo. Dpktorlara kalsa normalim ama cok ciliz gozukiyorum. Belim kopacak nerdeyse. Nefret ediyirm. Biraz kalcam var bacaklarim bildigin cop. Sporada gttm dahada verdim
5. Sezon olursa haber veririm. Boreklerinle gelirsin.Bir dahakine yine haber et bi![]()