Yumoş yumoş bir popo ve bacaklar

Arkadaşlar merhaba fazla kilom da yok ama yumuş yumuşum üstelik kendimi bildim bileli böyleyim. Genetik midir bu yoksa sporla düzelir mi lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin
Ben şuan öyleyim doğum yaptım kilo verdim gerçi kilo kaybımda fazla ama normalde de öyleydim. Arkadaşlarım kollarımla oynardı yumuşacık diye kollarımı dambıllarla biraz toparladım ama bacak ve popo zor geliyo

Inan bana aksamlari makarna yapiyorum ustune bebek mamasi oglenleri pizza sabahlari tost. 30 yasjndayim yok banamisin demiyor. Evlenimce alirsind ediler daha cok eridim

kilolu insanlar yemiyorum ama aliyorum der. aslinda yerler ama farkinda degillerdir.

asiri zayif olanlar da boyle bence. yediginizi zannediyorsunuz. bu yediklerinizin porsiyonu ne kadar o da onemli. kalori sayın. her gun belli bir kaloriyi tamamlamaya ugrasin. telefona indirilen uygulamalar var. bakin o zaman aliyor musunuz alamiyor musunuz.

1.60 boyuna 51 kilo. Dpktorlara kalsa normalim ama cok ciliz gozukiyorum. Belim kopacak nerdeyse. Nefret ediyirm. Biraz kalcam var bacaklarim bildigin cop. Sporada gttm dahada verdim
1.60 a 49 kiloyum ve kilo verip sıkılaşmaya çalışıyorum. Hangi estetik anlayışın ülkesinde yaşıyorsunuz da kendinizi cılız sanıyorsunuz bilemedim

spor spor spor- bacak popo icin squat- evde cocuk varsa mis gibi, cocuga sirtina alip squat.

sirt ve kollar icin agirlik- göbek malasef mutfaktan geciyor, ama baklava olmasada olur.

4 ay icinde jelly olur stone :)
Kuzum cocugu bu ise karistirmasakmi acaba

Allah askina kilo almak icinde bana bisey yazin yaa keske ben yumos yumos olsamm
1.60 boyuna 51 kilo. Dpktorlara kalsa normalim ama cok ciliz gozukiyorum. Belim kopacak nerdeyse. Nefret ediyirm. Biraz kalcam var bacaklarim bildigin cop. Sporada gttm dahada verdim

Kilo almaniz gerektigini dusunmeye nasil basladiniz?
Buyuk bir orantisizlik varsa belli bölgeleriniz cılız kalmış olabilir. Yoksa iyisiniz, almayın derim

1.60 a 49 kiloyum ve kilo verip sıkılaşmaya çalışıyorum. Hangi estetik anlayışın ülkesinde yaşıyorsunuz da kendinizi cılız sanıyorsunuz bilemedim
Vallahi cok zayifim bu sadece benim dusuncem degil herkes ayni dusuncede. Bi acayiplik var kilomuda gostermiyorm

Ba
Kilo almaniz gerektigini dusunmeye nasil basladiniz?
Buyuk bir orantisizlik varsa belli bölgeleriniz cılız kalmış olabilir. Yoksa iyisiniz, almayın derim
Bacaklarimi gorseniz halime uzulursunuz incecik ne etek yakisir ne bir kumas pantolon.simdi nette arastiriyordum kalori hesabi kilo almak icin program varmis. Gervi denemdim sey kalmadi. Ama soyle sıkı duruyorum hani kot yiysem cuk oturuyoe bol durmuyo ama kalip olarak incecik bacaklar. Bel zaten kopacak insan gobegim ciksin duye dua edermj ya

Millet de ne döt var be keşke benim olsa .
Bunu yazan bir kuru dötlü.

2 doğum yaptım
İlk doğumum 50 ile hamilelik 62 ile doğum oldu
Ve doğumdan 7ay sonra spor ve diyet ile tekrar 49-50 kiloya düştüm
2. Doğumda 52 ile hamilelik başladı 74 ile doğum yaptım ve 5 ay sonra 49 kiloya düştüm spor ve diyetle
Boyum 1.59 ve 52 kiloyu gectigim an balık etli oluyorum resmen
Şuan 49 kiloyum ve yine versem veririm yani hâlâ kilolu geliyor vücudum gözüme
Siz nasıl bu kadar cılız olduğunuzu dusunuyorsunuz
Bence almayın kilo ileride vermesi çok zor olur.

Off bende oyleyım ki bem hem kısa hem cok zayıfım, zayıf olmama ragmen popom dümdüz nerdeyse ama dokunnca yumusak yumusak squatta cok yorucu ıkı gun yapıp bırakıyorm

Valla dümdğz kaşcamız olunca ee nıde gelen gecen tahta gibisin kupkurusun kaybolmassun dıye elestırunce ımsam ister istemez bildigin heryerınden et fıskırsın ıstıyor. Ben sahsen keske popm ve basenım olsa dıyorum

Bölgesel spor yapacaksınız o zaman kalça,basen göğüs nerde sıkıntı varsa toparlar sarkiksa diklestirir dolgunlastirir

Bende aynı bıldır bıldır bıldırdıyorum dokununca.
Spordanda nefret ederim pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…