Yumoş yumoş bir popo ve bacaklar

cranial

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
6.086
4.937
373
Arkadaşlar merhaba fazla kilom da yok ama yumuş yumuşum üstelik kendimi bildim bileli böyleyim. Genetik midir bu yoksa sporla düzelir mi lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin:(

sporla cözülür sorunun- yag oranin nasil?
yag oranini düsür ve kas oranini yükselt. tas gibi olursun. bu tür konularin genetigi yok. kasliysan tas gibisindir- kas oranin düsükse yumus yumus

Hiç ölçtürmedim ki kaslarım mı eriyor ne

yani- kullanmadigin icin eriyordur. vucut hamallik yapmayi sevmez. ben sporu birakinca yaklasik 3 ay sonra yumusuyorum. yani bingil bingil olmuyorum ama belirgin kaslarin eriyor.
6 ay önce gögüs ameliyati oldum- üst vucüt sporu yasatdi. kollarim ve sirtim eridi, kaslarim yok :(

Düzenli sporla sıkılaşırsın
Ağırlıkla kol çalış
Evde bile yapabilirsğn
Bende başlıcam sıkı değilim istediğim gibi kilo verdim ben ondan oldu
Zayıfım ama sıkı değilim henüz

spor spor spor- bacak popo icin squat- evde cocuk varsa mis gibi, cocuga sirtina alip squat.

sirt ve kollar icin agirlik- göbek malasef mutfaktan geciyor, ama baklava olmasada olur.

4 ay icinde jelly olur stone :)
Squat kocaman yaptı popomu. Ama bariz bir taşlaşma olmuyor. Yüzmek ve yürüyüş biraz şekillendirmişti sadece. Birkaç ay kardio çalıştım o da karın bölgeme yaradı şimdilerle pilatese döndüm bakalım daldan dala konuyorum...

Seneler önce işyerim yaklaşık 1 buçuk km idi ve ulaşım aracı yoktu. Her gün toplamda 3 km yürümüş oluyordum. O dönemde aşırı zayıf olmama rağmen bacaklarım kalçam göbeğim resmen kaslıydı. Ne zaman ki işyerimi değiştirip yürümelerim bitti, hele araba alınca sıfırlandı, resmen çuvala döndüm. Düşünün sadece yürümek yani. Ben de karar verdim artık hem yürüyüş hem pilates hem de squat kasıcam artık. Şu an fazla kilom yok ama fit değilim. Kıyafetler bile yakışmıyor gibi hissediyorum. Kum saati görüntümü özledim 🙄

Squat kocaman yaptı popomu. Ama bariz bir taşlaşma olmuyor. Yüzmek ve yürüyüş biraz şekillendirmişti sadece. Birkaç ay kardio çalıştım o da karın bölgeme yaradı şimdilerle pilatese döndüm bakalım daldan dala konuyorum...
Ne kadar squat yapıyordun günlük?

Tabi ki sporla düzelir ,benim 15 kilo fazlam var ama lımbır lımbır bi yerim yok ,çünkü düzenli spor yapıyorum hiç bişi olmasa tempolu yürüyün

Ben kendimi bildim bileli böyleyim spor da yapıyorum aslında kendi çapımda:KK43:
Doğru kasları çalıştırmak ve beslenme önemli benim insülin direncim protein ağırlıklı yiyorum kolay kas oluyor ,destek alın bi spor salonu ve hocadan

Back
X