Yükseklerden yerlere çakılmak

peki o hisler dürüst şekilde başta söyleyemez miydi ? bu kadar ilan edip karşısındakini istemeden de olsa kandırıp mı söylemesi gerekiyordu illa süreçte mi ne istediğini fark edecekti
Erkekleri az çok hepimiz biliyoruz. Daha çok yeni tanıştığınız bir kişiye bu denli anlam yüklemek biraz sizin hatanız olmuş. Hatta yakinlasmaniz bile çok acele olmuş. Baktınız ki karsinizdaki herşeyi çok hızlı yaşıyor biraz kendinizi korumaya almaliydiniz hani yeni yetme ergen olsaniz tamam ama yani nerdeyse ,30 yaşındasınız. Maalesef bizi biz düşünüp koruyacağız başka yolu yok

18-22 yasinda degilse iliskinin en basinda duydugu abartili sevgi sözcüklerin ve hayallerini gercek sanan kadinlar bana çok saf geliyor . hic mi iliskiniz olmadi daha önce? Türk filmi de mi izlemediniz?
Ne yapılması gerekiyor peki. Ya yalan söylediğini düşünüp güvensiz ilişki sürdürülecek.yada mesafesini korumasını söyleyip duygusal bağ kurmadan tanıyacak. Siz olsaydınız ilişkinin başında bu güzel sözlere ve iltifatlara karşı nasıl tepki verirdiniz.

beyefendide prenses sendromu var galiba. ailesi dert anlatmazmış, evlilikten, bebekte korkarmış, hastalık dinlemekten darlanırmış vs...tek istediği lay lay lom yatıp kalkmak beli ki. üzgünüm ama tamamen böyle gözüküyor.

18-22 yaslari arasinda olsaydim, agzim acik ayran budalasi gibi duserdim adamin icine. hayatin tokatini yedikten sonra insan cok temkinli yaklasiyor. Ben de cok dinledim. Adanada dugun yapacam at ile geleceksin diyen bile oldu. He tamam olur diyip isime baktim. Olmuyor zaten icten ice insan da farkinda olmayacaginin. Sadece oldurmaya calisiyoruz. Oyle degisir boyle degisir falan diye kendimizi kandiriyoruz.
Guzel soz iltifata tesekkur ederim. Ilgim varsa belli ederim ama belli bir yastan sonra insan ne aradigini da biliyor o kadar iliskinin ardindan. Aradigim sey karsimdaysa sonuna kadar giderim ama aradigim seyin bir kismi var bir kismi yok ise onu degistirip oldurmaya calismam

ben de çok üzgünüm tespitinizde haklısınız zaten benim dertlerimden darlanması bana yetti ve tartışıp engelledim. çabalamıyor bile bu beni daha da üzüyor

duygusal bag tabii ki kursun. ben de çok sipsevdiyimdir tanidigim gün öpüşerek ayrildigim gün olur sevgililerimle. patakute aska dusmeyi severim
ama bir insanin pitir pitir bir iliski icinde heyecanli olmasiyla turk filmlerindeki saf kizlar gibi evlilik vaadlerine kanmasi arasında ince bir cizgi var.
gönlünü kaptir elbet, doya doya yasa. ask guzel bir duygu. ama seni tanimadan etmeden, huyunu suyunu bilmeden "sen hayatimin askisin!!! seninle evlenecegiz" laflarina da kanma. büyük büyük sözlere inanma - aşkın heyecanindan söylendiğini bil- cok ciddiye alip plan yapma
çünkü adam senin neyini biliyor ki neyine çok aşık olacak? hangi huyunu suyunu gördü de evlenecegi insanin sen olduguna inandi?
bu normal degil.
sen nasil tepki verirdine gelince
ben 33 yasindayim, boş sözlere aldanmayacak kadar cok genis bir flört gecmisim oldu :) o pitir pitir hallerle güzel sözler duyarim, mutlu olurum, ben de söylerim, guzel hayaller kurulur falan. ama duydugum söz beni mutlu eder geçer. tutup da onu ciddiye almam - onunla planlar yapmam.
o sozlerin beni dogru durust tanimadan - etmeden soylendigini bilirim, gereksiz hayallere kapilmam - zamana bırakırım.
her "hayatimin aşkısın, seni tanidigimda sanki hep taniyormus sandim" cümlesini duydugum/kurdugum adamla evlenseydim yedi kocali hürmüz olmustum :)
bazen öyle oluverir. bazen görür görmez yillardir taniyor zannedersin, birbirinizin cumlelerini tamamlarsin, gozlerine bakar gozlerin dolar falan.
ne guzel iste. romantik an
yasa doya doya.
cok da ciddiye almaya gerek yok:)
karşımdaki bana "evlencem senle" diye gereksiz sovlar yapiyorsa ciddiye bile almam. çünkü sen kim kopek:) ne ataerkil bir sey errrkek sever kadini alir . ee, ben asil seninle evlenecek miyim? sen doguracagim çocuklara minnos bir baba olabilecek misin? panik anlarda nasilsin, stresliyken nasilsin, ekonomi yönetimin nasil, hayallerimiz uyusuyor mu? bunlara bakmadan sirf "cok seviyorum , yildirim aski, hadi evlenelim" deseydim coktan bosanmistim:)
kadin dedigin biraz akıllı olmak zorunda. biri seninle evlenicem dedi diye akilsiz akilsiz "tamaam" demenin alemi yok. önce sen emin ol adam evlenilecek adam mi.
gaza gelmek 18-22 yas arası saf kizlarin isi:)
o yaslarda benim de bir sevgilim vardi, sevgilj degilken bile tek telefonumla yagmurda çamurda gelirdi, sabah beni trenden almak icin geceden tren mescidinde uyurdu:) ne sözler ne vaatler, iliskiye baslarken en sevdigi kapkalin kitabin ilk sayfasina iliski kurallari yazmisti uzun uzun. yonetim sekli yengençerkil, sarkisi degmesin ellerimiz falan. upuzun bir liste. hatta ben onla ilişki yaşamaya emin degildim "sen bir gun cik memnun kalirsan ikinci gun de çıkarsın, ucuncu gun, besinci yil. memnun kalmadin mi? sxxtiret at beni" cumlesi bile maddeler arasindaydi :) o köy mezrasina atanmisti biz basladigimizda - cumartesiden ucak dahil 7 vasita aktara aktara sehrime gelirdi pazar günü giderdi yine de "degdi" derdi. lovebombingin dibi:) magazada kadin reyonundakilerin aynisi cocuk reyonunda da vardi, benim cocuk hemen hayaller kurardi "bir erkek daha ne ister, kızımızla sen giyersin bir ornek kabinden cikarsin ben yakismis yakışmamış derim" falan diye gelecek hayalleri, cocuklarin - alacagimiz teknenin isimleri falan - tam bir cringe selalesiydik:) anasıyla danasiyla komple tanistim. amaaaa 6 aya kalmadan soylenen bir yalandan dolayi bitti
tabii ki üzüldüm ama yine de az bilinc sahibiymisim o zaman da sözünü senet sanip da kendimi heder etmemisim.
edebimle ayrilik acimi cektim, arkadaslarima yuzbin kere ayni seyleri anlattim, şarki fallari tuttum, agladim. genclik ne güzel, kalbini derinden hissetmek ne guzelmis gibi dibine kadar yasadim ayrilik acimi. birkac ay sonra çok tatli bir çocukla denk geldim - rotam degisti :) kisa sure sonra da baska baska hikayeler girdi cocuk komple gundemimden cikti.

Son düzenleme:
Adam haklı sanki yaa...

Yengenc sen bunu hep yapıyorsun ya uzun uzun yazıyor, en gerekli yeri yazmıyorsun sonunu seyirciye bırakan film gibi hiç sevmem bahsettiğin ayrılığa sebep yalan neydi şimdi onu ogrenmezsem aklıma takilir

2 aylık ilişkinin ilk gününden itibaren hayatımın kadınısın, seninle evleneceğim diye konuşan adama ne kadar güvenilir, bilemedim.
Bazı şeyleri çok hızlı yaşamışsınız. Gerek evlilik planları, gerek birliktelik, gerek anneyle çevreyle tanışma falan ne aceleniz vardı?

Her şeyi geçtim, evlilik hastalıkta sağlıkta değil mi? Yarın Allah korusun başınıza bir hastalık gelse bu adam kaçar, gider. Çünkü dert çekemez , dinleyemezmiş.... Kimin paşası bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…