peki bu kadar stres yönetimi olmayan birini adam etmeye çalışmak ne kadar mantıklıŞu an bulutlarda olmanız norrmal siz bı 10 ay süre verin kademeli olarak yere basın ayaklarinizi
tam tamına aklımdan geçenlerGerçekten sevdiği kadını bulunca o kadar kararlı ve hızlı evlenecek ki... göreceksiniz
Buraya yazıyorum.
Erkekler bu kadar komplike ve karışık bir yaratılış özelliğine sahip değil. Gerçekten sevenler derhal evleniyor. Sizinle değil ama başkasıyla evlenecek. O gün beni hatırlayın olur mu
tam tamına aklımdan geçenler
konu sahibi ben olsam ayrılır unutmaya bakardım
Tanıştığı gibi karşısındaki kadını doğru düzgün tanımadan evlenmek isteyen adamı dehlerdim ben olsam.Siz üstüne sevişmişsiniz.Adam zaten sizi kendine bağlayıp alacağını alıp gitmenin derdindeymiş başarılı da olmuş.
Gerçekten bir anda aşık olmuşta olabilirdi tanıştığı gibi evlenmek istediğini söyleyen sonra gerçekten o kadınlarla evlenip mutlu hayatlar yaşayan insanlar var .O kadınların farkı sizin gibi hemen inanmayıp zamana bırakmaları bence.
Yani hemen güvenmek sizin sorununuz .Adam ne istediğini bilmiyor dürüst demişler de dengesiz ama.
dedim ama biri tarafından bu kadar istenmek sevilmek hayatına dahil olmak hoşuma da gitti maalesefİki ayda nereye çıktınız da düştünüz? Bu kadar kısa sürede böyle aşk sözcükleri kuran, annesi ile tanıştıran erkekten zaten korkarım, hiç mi ne oluyor, bu ne hız demediniz?
Hiç sağlıklı değil, lütfen bu adamla devam etmeyi düşünmeyin. Biraz değer verin kendinize.dedim ama biri tarafından bu kadar istenmek sevilmek hayatına dahil olmak hoşuma da gitti maalesef
Hiç sağlıklı değil, lütfen bu adamla devam etmeyi düşünmeyin. Biraz değer verin kendinize.
hayatim adamin avucundasinpeki bu dengesizliğe zaman tanınır mı
Hayırpeki bu dengesizliğe zaman tanınır mı
Şimdi kızacaksınız belki ama mış gibi yapmış, kimse iki ayda böyle deli divane aşk yaşayamaz. Siz de her şeyin üstüne bir çizgi çekip yolunuza bakın, bu adam sizi çok üzer.yalnız baya değer veriyor davranış olarak çok iyi bir sevgili genel olarak iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz o yüzden karar veremiyorum ne doğru ne yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?