Yüksek lisans için kredi

Üniversiteyi aradım şimdi. Kesin kaydım yapılmış. Nasıl da içim kıpır kıpır... :))

Eşiniz zaten kendisini geliştirmek adına bir şeyler yapmış. Şimdi sıra sizde. O ertelesin ama siz yapın bence. Hem kendiniz hem çocuklarınız için. Başlamak önemli bir şeye. Kredi de ödenir, kriz de geçer ama siz bu fırsatı bir daha bulur musunuz kim bilir. Yaş da geçmeden hazır hevesiniz de çokken okuyun gitsin derim.

Üniversiteyi aradım şimdi. Kesin kaydım yapılmış. Nasıl da içim kıpır kıpır... :))
ben de psikoloji mezunuyum başka bi alanda yüksek lisansım var,uzman titresini kullanabiliyorum ama ben de klinik psikoloji istiyorum sizin gibi :) öncelikle tebrik ederim,bu arada okulu aradım tezli fiyatını sordum 40 bin dedi tezsiz fiyatını sizden öğrenince biraz heveslenmiştim ama tezli her zamanki gibi coşmuş

40 bin mi. O ne ya. İlk sorduğumuzda 22 bin dediler sanki. Fiyat politikasını değiştirmişler o zaman

Çok detaylı düşünmüşsunuz. Bahsettiğiniz mablag 16 bin 160 bin degil. Odenir. Vazgeçmeyi yuksek lisanstan

Talep çok olunca fiyatı yükselttiler o zaman,siz çok doğru zamanda başvurmuşsunuz :)
Tezsiz hala 16 buçuk sanırım. Tezli yi yükseltmişler. Ama bir daha ki dönem Tezsiz de yükselir. Keza başka Tezsiz olarak sadece Esenşehir Universitesinde klinik master ı kaldı. Orası bile 30 bine dayanmis

Merhaba akıllı kadınlar :)
Evet akıllısınız. Çünkü ne zaman size danışıp hareket etsem hiç pişman olmadım
Bu yıl sizinde fikirlerinizi alarak yüksek lisansa başladım. Eşim de geri kalmadı. O da doktoraya başladı. Bakıcımızla anlaşmamızı yoğun tempomuza uygun şekilde yaptık. Çok yoğun, çok yorucu, çok zorlayıcı bir yıl oldu. Bebek, ergenlik çağında bir çocuk, iş hayatı, üniversite, ev hayatı hepsi inanılmaz yorucu oldu. Üstelik eşim neredeyse her gün çok geç geldi eve. Ama öyle böyle derken çok şükür derslerin tamamı bittiŞimdi gelecek yıl proje hazırlayacağım. Tezsiz yüksek lisans olduğu için çok zorlamıyorlar Allah'tan.
Çok şükür korktuğumuz durumlar başımıza gelmedi. En azından şimdilik
Eğer korkup başlamasaydım şimdi bu yolu katedemezdim, bir yıllık edindiğim arkadaşlıkları, deneyimlerin hiçbirini edinemezdim.
Çok teşekkür ederim sizlere beni cesaretlendirdiğiniz için
İnşallah gelecek dönemin sonunda mezuniyetimi sizinle paylaşmak da nasip olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…