Olur tabiki. Ama çok daha yüksek fiyatlaraŞu sıralar çok sıkıntılı bir donem, temkinli olmakta fayda var (kredi açısından ) bahsettiğiniz eğitim imkani seneye veya 6 ay gibi bir muddet sonra da tekrar olamayacak bir şey mi?
MalesefEsiniz doktorasini ertelesin , siz yuksek lisansinizi yapin , taksitler odeyebileceginiz tutardaysa hayalinizden vazgecmeyin
Ama piyasalar kolay kolay duzelmeyecek , elbet bitecek bu kriz ama esiniz piyasaya gore yuksek maas aliyorsa ilk istrn cikarilanlardan olacak
Esinizle benzer bi sektordeyim , bende bekliyorum acikcasi isten cikarilmayi , krizlerde ilk olan bize oluyor cunku
16.5kredi ne kadar?
Olur tabiki. Ama çok daha yüksek fiyatlara
Bakabileceğini sanmıyorum. Çünkü iş cevresinden uzaklasirsa portföyünü de kaybeder. Eşim ayni zamanda bir grup finans calisanları ile beraber kurdukları bir finans kulubununde başkanı. Çalışmasa bile o faaliyetlerini devam ettirir.Bence siz kendinizi ertelemeyin bu durumda, Allah korusun esiniz isten cikarilsa bile vede cocuga bakar bakici parasi aradan cikmis olur kredi taksidi cok etkilenmez...esiniz doktorasini ertelesin, hem 16.5 asiri yuksek bir miktar degil 2 yila kalmaz biter
O zaman daha dusuk maasla olsa da is bulma ihtimali cok yuksek...aslinda buna siz daha iyi karar verirsinz burda sizin maddiyattan cok esinizin egosu problem olacak gibi yani esinizi siz taniyorsunuz o dusuk maasla calisirken ya da issizken sizin yuksek lisansinizi sirf egosu ugruna bahane eder mi? Cunku gorundugu kadariyla 16.5 bin sizi cok etkilemeyecekBakabileceğini sanmıyorum. Çünkü iş cevresinden uzaklasirsa portföyünü de kaybeder. Eşim ayni zamanda bir grup finans calisanları ile beraber kurdukları bir finans kulubununde başkanı. Çalışmasa bile o faaliyetlerini devam ettirir.
Bende psikoloji mezunuyum. Klinik psikoloji programına yazıldımBen sizin yüksek lisans yapmanizdan yanayım.Hatta size şöyle söyleyeyim siz cv nizi zenginlestirdikce emekli olmadan da alaninizdan para kazanabilir , aldığınız eğitimi bedavaya getirebilirsiniz .Ben de 38 yaşında PDR mezunu okul calisaniyim.Hizmet ici egitim dışında kisisel gelisimime çivi cakmadim.Su an kamuda küçülmeye gidilse ne yapacağımı bilmiyorum diyebilirim