merhaba arkadaşlar ben bu sene dokuz eylül iktisat fak.mezun oldum..yaş 25...inşallah martta işe başlayacağım..gönlümde yüksek lisans hatta doktora da vardı ama yüksek lisans yapan arkadaşlar dünyadan soyutlanınca beynim sulandıkafamçokkarıştısakın bulaşma akademik kariyer amacın yoksa diye uyardılar ki böyle bir niyetim yok..bende doktora seçeneğini eledim..şimdi muhakkak yüksek lisans diyorum hatta ingilizce mba falan diyorum ilerisi için ama yaş ilerledi..bu sevdadan vazmı geçeyimsenağlama
yani işe başlarsam diyorum az ders var ama meşgul olduğumda devamsızlık problemi sorun olur mu
merhaba arkadaşlar ben bu sene dokuz eylül iktisat fak.mezun oldum..yaş 25...inşallah martta işe başlayacağım..gönlümde yüksek lisans hatta doktora da vardı ama yüksek lisans yapan arkadaşlar dünyadan soyutlanınca beynim sulandıkafamçokkarıştısakın bulaşma akademik kariyer amacın yoksa diye uyardılar ki böyle bir niyetim yok..bende doktora seçeneğini eledim..şimdi muhakkak yüksek lisans diyorum hatta ingilizce mba falan diyorum ilerisi için ama yaş ilerledi..bu sevdadan vazmı geçeyimsenağlama
ay evet tezsiz yüksek lisans ın farkı ne.. kimi önermiyor ne gerek var diye..
acıkcası benım bıldıgım..Tezsiz yükseklisansta ales puanı dışında istenen şartlar neler arkadaşlar benim zamanımda les vardı şu anda süreç nasıl gelişti neler değişti bilemiyorum
akademik kariyer düşünmüyorsanız bence yük. lisans gereksiz. ben yaptım ama çok zor bitirdim. şuan devletteyim ve hiçbir faydasını göremiyorum, olan o kötü günlerime oldu. tez aşaması hatımın en kötü günleriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?