Yüksek kiloda hamile kalanlar bi toplanalım

Kilo evet kötü ama ben erken doğum yaptım nedeni kilom değildi. Erken suyum geldi. Üzülmeyin bana da çocuk zor olur demişlerdi oldu. Nasipte varsa bir zamanı vardır. Eşinizle bu konuyu konuşun size bu şekilde hissettirmemeli. İnsan hamileyken yaşadıklarını asla unutmuyor ki hamile kalma sürecinde de bunlar sizi yaralar

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben 92 kilodayım 40 yaşında. Bebek istiyorum ama kilo veremedim. Diyetisyene başladım inşallah bir çözümü olur ve ben de bebişimi kucağıma alırım

Zaman çabuk geçmiş, en son yazdığımda 10. Haftadaymışız Güncelleme yapayım o zaman 28. haftadayız ve toplam 2.5 kilo aldım. Kilolu hamile kaldım, hatta bu süreçte insülin direnci çıktı bende ama dikkat ettim sürekli ve en önemlisi hareket ettim. Hamile kalma sürecinde de akışına bıraktım ben, öncesinde folik asit kullandım ve doktorum çatlama için hap verdi. 3. ayımda hamile kaldım kiloya rağmen. Kafanıza takmayın, doğru zamanda gelsin bebişiniz sağlıkla inşallah

Merhaba inşallah her şey yolunda gidiyordur sizinle aynı durumdayım şu an tam diyete girdiğim sürede hamile kaldım 89 kilo ile şu an 6 haftalığım ama tartıya çıkmaya korkuyorum muhtemelen 91-92 kiloyum benimde iştahım çok açık ve nasıl durduracağım kendimi bilmiyorum gerçekten zor bir durum Allahım yardımcımız olur ama inşallah bende çok tedirginlik yaşıyorum şu an maalesef Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Ay neden böyle kiloya bağlıyorsunuz , ben geçen yıl bu zamanlar hamileydim 71 kilo ile hamile kalmıştım o zamandan bu zaman 3 kez düşük yaptım toplamda gebelik zamanları iştah açılması sonrası psikolojik durumlar falan 82 kiloya çıktım , boyum uzun olduğu için görünmüyor kilom ama şimdi tekrar hamileyim 88 veya 93 kilo ile neden hamile kalınmasınki , çok saçma . Bu kadar stres yaptırıyorlarsa zaten olmaz her defasında çocuk için bir şeyler yaşamak istemek hem hormonları hem kasları etkiler kimseyi lütfen umursamayın ve kafanız rahat bir şekilde sadece canınız istediği için yaşayın birliktelikleri

Teşekkürler. Yarin 2.deneme icin transferim var.duanizi beklerim.malum hamilelerin duasi kabul olurmus.sizide Allah kurtarsin sag salim kucaginiza alin insallah

Teşekkürler. Yarin 2.deneme icin transferim var.duanizi beklerim.malum hamilelerin duasi kabul olurmus.sizide Allah kurtarsin sag salim kucaginiza alin insallah
Aminnn İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum , Allah'ım dularınızı kabul etsin kucağınızı hayırlı sağlıklı mutlu evlatlarla şereflendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…