Yüksek kiloda hamile kalanlar var mı (85 kilo üzeri)

Ben de 40 yasindayim 3 yildir evliyim gebe kalamadim.esimdede bendede skntı yok ama bende kg var 2 Asilama bir kere tup denedk olmadi. Doktorlar kgver diyor hep ama ben veremiyorum cok iradesizim. Aralikli oruc ve yuruyusle bir ayda 5 kg verdim zorla ama bu hafta yine cok zorlaniyorum hic yapasim yok.hemnde geri kg aliyorum iyice baski olusuyor uzerimde

Merhaba arkadaşlar. Malum hepimizin en sağlıklı şekilde hamile kalıp az kilo alıp sağlıklı doğum yapmak istiyoruz. Ben oldu bitti hep kiloluyum ilk geveligimde 76 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum. Şuan 92 kiloyum. Geçen ay 13 haftalık düşük yaptım yaş 40. Tekrar gebelik düşünüyorum ama kilo veremedim. Aranızda yüksek kilo ile hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Ben şuan gebeyim 36 yaş 111 kg. Ve bu vermiş halim. Şimdilik zorlanmıyorum ama riskli bir durum farkndayım tabi

İki hamileliğimde de kiloluydum ikisinde de 86 ile kaldım 95 le normal doğurdum kilolar hemen doğumdan sonra gitti hatta 77 ye kadar düştüm tekrar aldım şimdi 92 kiloyum yeni ogrendim hamileyim 4 haftalık doktor kontrolüne kadar diyet yapacağım ilk 3 ay bebek anneden beslenmedigi için doktorlar sağlıklı bir rejim yapılabileceğini söylüyor bende ilk 3 ay almayıp 85 filan düşmeyi planlıyorum bakalım nasip

İki hamileliğimde de kiloluydum ikisinde de 86 ile kaldım 95 le normal doğurdum kilolar hemen doğumdan sonra gitti hatta 77 ye kadar düştüm tekrar aldım şimdi 92 kiloyum yeni ogrendim hamileyim 4 haftalık doktor kontrolüne kadar diyet yapacağım ilk 3 ay bebek anneden beslenmedigi için doktorlar sağlıklı bir rejim yapılabileceğini söylüyor bende ilk 3 ay almayıp 85 filan düşmeyi planlıyorum bakalım nasip
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜 ben de bu ay umutluyum 90 kiloyum ben de. Diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum başladım ama bir yandan da korunmuyoruz. Rabbim sağlıkla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜 ben de bu ay umutluyum 90 kiloyum ben de. Diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum başladım ama bir yandan da korunmuyoruz. Rabbim sağlıkla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Herşey nasip bende 37 yaşındayım 92 kiloya göre hamile kalmam zor denir ama 3.gebeligim

X