Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen iyi düşün kaan hoca doğru seçim.Ben muayene olmadım. Sadece görüşme oldu bizimkisi. Hormon tahlillerimi gosterdim. Rezerv düşük dedi. 40 yaş altı olman bi avantaj dedi. adetli olmadgiin için ultrasonda birsey gören en. Adetli iken gel yumurta sayimi yapalim ona gore tedavi uygulayalim dedi. Amh yaptirayim mi dedim. Birşey demedi üzerinde durmadı. Adetli iken mi isteyecek onu sa bilmiyorum. Yaptırdığım tahlilleri rubella vs onları gosterdim. Onlara başka tahliller istedi. Bu arada amh testi irenbede yapılıyormuş. Bilgin olsun tatlim.
kesilmezsin canım, derinmavi de kesilmeyecek, stresten onun sıkıntısı bence, gelecek adetlerimiz....Derinmavi
Derinmavi Gibi adetten kesiliverirsem diye korkuyorum canim.
Bence sen bana takılma..aynı sey olmak zorunda değil. Ki senşn fsh ile benimki arasında epey fark varDerinmavi
canim insallah. Sen ilcina başladın değil mi? Inşallah adetin en kısa zamanda gelirde baslarsin sendeCanım ikimizin yolculuğuda irenbede baslıycak umarım hayırlı olur.
Sen iyi düşün kaan hoca doğru seçim.
Ben bitkilerle dusundum. Benimde 20 nin üzerindeydi.Bence sen bana takılma..aynı sey olmak zorunda değil. Ki senşn fsh ile benimki arasında epey fark var
Basşadım fazlaca akıntı varcanim insallah. Sen ilcina başladın değil mi? Inşallah adetin en kısa zamanda gelirde baslarsin sende
öyle bir ihtimal olsa daha farklı bır yöntem kullanabılırdi adet olmanı saglayacak ir ilaç verirdi ayrıca bu adet olmayı dahada ileri sürüdüreblck ilaçlar var uzatabılıosun suan adetten kesılmeden şansın var bu yöntemleri bul dene hemenDerinmavi
öyle bir ihtimal olsa daha farklı bır yöntem kullanabılırdi adet olmanı saglayacak ir ilaç verirdi ayrıca bu adet olmayı dahada ileri sürüdüreblck ilaçlar var uzatabılıosun suan adetten kesılmeden şansın var bu yöntemleri bul dene hemen
evet arastr ınterntten bu sıtede sankı bırınden okumustumBitkisel yöntemler mi?
yok valla hatırlamıorm ama ınternetten bı arastr saracogluna da bı bak onda kesnn vardr bı formulNeler kullaniliyormus hic hatirladigin birsey var mi?
dur bı bende bakıyımmmNeler kullaniliyormus hic hatirladigin birsey var mi?
Bizim durumumuzda olupta hCanım ikimizin yolculuğuda irenbede baslıycak umarım hayırlı olur.
Sen iyi düşün kaan hoca doğru seçim.
Bizim durumumuza olupta hamile kalan çok varmış. Bunu az once dr söyledi. Bizimde halen şansımız var.Basşadım fazlaca akıntı var
e kız ben sana ne söledımmm karamsar olma kımler kımler var dıye moralini yuksek turBizim durumumuzda olupta h
Bizim durumumuza olupta hamile kalan çok varmış. Bunu az once dr söyledi. Bizimde halen şansımız var.
en çok önemsediği ne sence? hormon testleri mi? ultrasonda yumurta görmek mi? adet sürecinin devam etmesi mi? yumurtanın çok olması mıBizim durumumuzda olupta h
Bizim durumumuza olupta hamile kalan çok varmış. Bunu az once dr söyledi. Bizimde halen şansımız var.
Evet aynen bencedeBizim durumumuzda olupta h
e kız ben sana ne söledımmm karamsar olma kımler kımler var dıye moralini yuksek tur
Ultrasonda yumurta görmek. Tedaviyi de ona gore uygulayacağını söyledi.en çok önemsediği ne sence? hormon testleri mi? ultrasonda yumurta görmek mi? adet sürecinin devam etmesi mi? yumurtanın çok olması mı