- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
görcez az kaldıüşütüyorumdur kuzum yaaa, havalar dengesiz, kesin grip başlangıcı falandır benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görcez az kaldıüşütüyorumdur kuzum yaaa, havalar dengesiz, kesin grip başlangıcı falandır benimki
evet canım eski ebe yöntemiymiş..benimki dün hala boşluktaydı, ama regle 1 gün kala iniyor rahim demişler.ya ben bu yöntemı eskılerden ebelerın yaptgnı duymustm arastıralım da bide parmak atalım napalım artık
yani regl gecikince yapılacakmışevet canım eski ebe yöntemiymiş..benimki dün hala boşluktaydı, ama regle 1 gün kala iniyor rahim demişler.
evet canım ama bu akıntı değil benimki sadece ıslaklıkYumurta catladiktan sonrada akinti devam ediyor diye biliyorum.
Montecim hamilelik belirtisi mi yoksa bu?evet canım ama bu akıntı değil benimki sadece ıslaklık
yok yavrum yaaa, böyle bi belirti okumadım hiç....Montecim hamilelik belirtisi mi yoksa bu?
bende okumadm ya bızım adamları kandırıp yapamadıkya tam yumurtlama gununu kacırdık belkıde ondandıryok yavrum yaaa, böyle bi belirti okumadım hiç....
reglım gecıkse benn parmk atmam hemen kendımı kan tahlılı yaptırırken bulluverrıırımyani regl gecikince yapılacakmış
Ama herkeste farklı oluyormuş. Belki sen deki belirtisi de bu.yok yavrum yaaa, böyle bi belirti okumadım hiç....
canım yaaa geçen ay o kadar belirtiden sonra fos çıkınca bu ay hiçbirinin belirti olacağını sanmıyorum artık... belkide gerçekten ilaç tedaviye başlamam gerek..bakalım yeni doktor buldum kendime, adet 3.günü horonlara baksın da ilaca başlayayım olmazsa...Ama herkeste farklı oluyormuş. Belki sen deki belirtisi de bu.
sorsaydın keşke doktoraaBende kahverengi akinti geliyor.
aynenn bu ay bos gecerse bende senın ıyı bır doktor takıbınde olmanı ıstıyormmcanım yaaa geçen ay o kadar belirtiden sonra fos çıkınca bu ay hiçbirinin belirti olacağını sanmıyorum artık... belkide gerçekten ilaç tedaviye başlamam gerek..bakalım yeni doktor buldum kendime, adet 3.günü horonlara baksın da ilaca başlayayım olmazsa...
öyle tatlım yaaa, olmayacak böyle, 2 litre hayıt suyu bitiyor neredeyse, 1,5 kilo da keçiboynuzu pekmezi yemiş durumdayız eşimle beraber daha 1 ay olmadııııııaynenn bu ay bos gecerse bende senın ıyı bır doktor takıbınde olmanı ıstıyormm
Sogan suyunu kullaniyorum kahverengi akintim geliyor desem kovardi beni.sorsaydın keşke doktoraa
miktarıımı fazla kacırıyosun acaba hayıt suyunun cay bardagında ıkı parmak kadar hayıt koy bende kecıboynuzu pekmezını hep unutuoormm ay ne dıcem bu hafta bende unutkanlık basladı ban demeyı bıle unutmusum fil hafızalıyımdır normalde ama işteöyle tatlım yaaa, olmayacak böyle, 2 litre hayıt suyu bitiyor neredeyse, 1,5 kilo da keçiboynuzu pekmezi yemiş durumdayız eşimle beraber daha 1 ay olmadıııııı
ayy cok cnm bu sogan suyu kanıtlanmıs bısey kist tedavsındeSogan suyunu kullaniyorum kahverengi akintim geliyor desem kovardi beni.
ne bileyim kuzum içiyorum işte, neyse son 1 hafta göreceğiz test sonuçlarında anyayı,konyayımiktarıımı fazla kacırıyosun acaba hayıt suyunun cay bardagında ıkı parmak kadar hayıt koy bende kecıboynuzu pekmezını hep unutuoormm ay ne dıcem bu hafta bende unutkanlık basladı ban demeyı bıle unutmusum fil hafızalıyımdır normalde ama işte