belkide cnmmm sen naptın okudunmu detaylı yazıyıBalıkesir-izmir arası 3 saat sürer diye düşündüm de ondan öyle dedim, belki de İzmire ulaştı gülbil...
okudum canım yaaa, hep aynı şeyler..biliyoruz zaten bunları..sigara,alkol,kafeini de bıraktık, dengeli besleniyoruz, her şey tamam, eşleri ilişkiye ikna edemiyoruz bi tekbelkide cnmmm sen naptın okudunmu detaylı yazıyı
bakalım bu ay nasl olcak doktoru bıraktgmı dıcem baska care gözükmüo bana suan kafasndan atması lazm anca o fikri belki o zaman bişeyler düzelir bendekide şans adetten snra gün aşırı çalıştık tam yumoslar catladı adam iflas ettiokudum canım yaaa, hep aynı şeyler..biliyoruz zaten bunları..sigara,alkol,kafeini de bıraktık, dengeli besleniyoruz, her şey tamam, eşleri ilişkiye ikna edemiyoruz bi tek
stres yaptılar da ondan, dur bakalım zaman ne gösterecek, belki tutmuştur, karamsar olmabakalım bu ay nasl olcak doktoru bıraktgmı dıcem baska care gözükmüo bana suan kafasndan atması lazm anca o fikri belki o zaman bişeyler düzelir bendekide şans adetten snra gün aşırı çalıştık tam yumoslar catladı adam iflas etti
Izmir de isim bitti tatli m. B alikesire dönüyorum. Otobusteyim. Sagol canim.hayırlı yolculuklar kuzuuum, benim de aklım sende, habersiz bırakma bizi.. randevun kaçta? geç çıkmamışmısınız yola? ben sabahtan çıkarsın sanmıştım
nasıl gecti adım adım anlatsana bizeIzmir de isim bitti tatli m. B alikesire dönüyorum. Otobusteyim. Sagol canim.
aaa aşkolsun, haber bekliyoruz ya senden, anlat haydiIzmir de isim bitti tatli m. B alikesire dönüyorum. Otobusteyim. Sagol canim.
tamam bak bunada şükür ya ımkansız deseydiDaha onceki yapilan testleri gosterdim. kistim oldugunu soyledim. dedi kiRezervin dusuk. Birdahaki adetinde gel yumurta sayimi yapalim. Yumurta sayisini artialim. Baska ilaclar vericem 1 ay tedavi surecek. Sonrasinda yumurta toplamaya gececegiz. Olmaz doyemem. Ama olur da diyemem. Elimizden geleni yapariz. Kullandigin haplarin hepsini birak. Sadece koenzime devam et. Bu ayin 30 una kadar adet olnazsan gel dedi. ek tahliller istedi. Onları da tamamlayacagim.
inşallah bu ay bare biirimzden hamıle haberi gelseydi cok sevincektm bakalım inş birimizden gelirstres yaptılar da ondan, dur bakalım zaman ne gösterecek, belki tutmuştur, karamsar olma
çok şükür canım, buna da şükür, umutsuz değil en azından, inşallah tedavi cevap verir..folik asiti de mi bırak dedi?Daha onceki yapilan testleri gosterdim. kistim oldugunu soyledim. dedi kiRezervin dusuk. Birdahaki adetinde gel yumurta sayimi yapalim. Yumurta sayisini artialim. Baska ilaclar vericem 1 ay tedavi surecek. Sonrasinda yumurta toplamaya gececegiz. Olmaz doyemem. Ama olur da diyemem. Elimizden geleni yapariz. Kullandigin haplarin hepsini birak. Sadece koenzime devam et. Bu ayin 30 una kadar adet olnazsan gel dedi. ek tahliller istedi. Onları da tamamlayacagim.
yavas yavas merak etme cnmBende ona seviniyorum canim. Ama su tedaviyede bi an önce baslasaydik daha mutlu olacaktım.
Canm hadş hayırlı uğurlu olsun güzel başlangıç olsun.Bende gitcem amh istemedmi nete göre rezerv düşük dedi bide muayenesi ne kadarDaha onceki yapilan testleri gosterdim. kistim oldugunu soyledim. dedi kiRezervin dusuk. Birdahaki adetinde gel yumurta sayimi yapalim. Yumurta sayisini artialim. Baska ilaclar vericem 1 ay tedavi surecek. Sonrasinda yumurta toplamaya gececegiz. Olmaz doyemem. Ama olur da diyemem. Elimizden geleni yapariz. Kullandigin haplarin hepsini birak. Sadece koenzime devam et. Bu ayin 30 una kadar adet olnazsan gel dedi. ek tahliller istedi. Onları da tamamlayacagim.
ne guzel işte cnm sevın azcık moralini düzeltEvet. O ilaç rezervi yüksek kişilerde kullaniliyormus. Adet oldugun zaman ben sana rezervi dusuk kişilerde etkili başka bi ilaç on edeceğim dedi.
senin akıntılar ne oldu? adet değilmiş di mi? sorsaydın onu da... ultrasonda baktı mıEvet. O ilaç rezervi yüksek kişilerde kullaniliyormus. Adet oldugun zaman ben sana rezervi dusuk kişilerde etkili başka bi ilaç on edeceğim dedi.
Ben muayene olmadım. Sadece görüşme oldu bizimkisi. Hormon tahlillerimi gosterdim. Rezerv düşük dedi. 40 yaş altı olman bi avantaj dedi. adetli olmadgiin için ultrasonda birsey gören en. Adetli iken gel yumurta sayimi yapalim ona gore tedavi uygulayalim dedi. Amh yaptirayim mi dedim. Birşey demedi üzerinde durmadı. Adetli iken mi isteyecek onu sa bilmiyorum. Yaptırdığım tahlilleri rubella vs onları gosterdim. Onlara başka tahliller istedi. Bu arada amh testi irenbede yapılıyormuş. Bilgin olsun tatlim.Canm hadş hayırlı uğurlu olsun güzel başlangıç olsun.Bende gitcem amh istemedmi nete göre rezerv düşük dedi bide muayenesi ne kadar
ayyy aynenn dogruuusenin akıntılar ne oldu? adet değilmiş di mi? sorsaydın onu da... ultrasonda baktı mı