- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
hımmmmmmmm yemek yedim ama ekmek yemedım malum dıkkat edıyorummm tok hissim yok ama yınede bu halıyle içeyim biNasıl istersen öyle iç, ben çok farkedecegini sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmmmmmmm yemek yedim ama ekmek yemedım malum dıkkat edıyorummm tok hissim yok ama yınede bu halıyle içeyim biNasıl istersen öyle iç, ben çok farkedecegini sanmıyorum
Aaaaa hanı toktu ???kızlar baktım ac karnına içilmesi gerekiyomus özellikle
yyaa yemeklerden ıkı saat sonra dıyınce bende tok sandım ama yıne yemeklerden ıkı saat sonra ac karnına yazıo ıstersen bı bakıver sendeAaaaa hanı toktu ???
Ben de hayıt AC, aslanpençesi tok diye biliyorum, ammman boşver be gülüm, içelim gitsinyyaa yemeklerden ıkı saat sonra dıyınce bende tok sandım ama yıne yemeklerden ıkı saat sonra ac karnına yazıo ıstersen bı bakıver sende
aynennnn bana aktarcı dedıkı dün en önemlisi düzenli kullanmak dediBen de hayıt AC, aslanpençesi tok diye biliyorum, ammman boşver be gülüm, içelim gitsin
Yok be yavrum hiç bir şey hayittan beter olamazaslanpencesının tadı hayıttan daha beter
allahh alah hayıtın tadıda bana cok normal gelıoYok be yavrum hiç bir şey hayittan beter olamaz
tmm cnm optmm byGüzeller ben biraz kocayla ilgileneyim, optum hepinizi yarın gorusuruz artık
Geçmiş olsun değerlerinizde lh fsh dan yüksek olunca dikkatimi çekti.ben derimki soğan kürü...:) kullanan arkadaşlarımda var kisti gerçekten yok ediyor.15 gün süresi fazla diğil.bende tekrar dan soğan kürüne başladım bugün. aralardada çörekotu tarçın ve keçiboynuzu balı karşımım var ondan alıyorum 1 tatlı kaşığı... günde 1 defada hayıt tohumu suyu içmeyi düşünüyorum yarından itibaren bakalım hayırlısı...:) aaaa bu arada bende akşamları sıcak torba uygulaması yapıyorum bel , bacak ve kasık bölgeme...çok iyi geldiğini söylediler...:) uygulamalara devam.suan ıcın yok ıkı aydır klomen kullanıyorummm ama ılerıde ne olur bılmıorum ay sonu bellı olur kist varmı yokmu
günaydın tatlım. ben iyiyim. sen nasılsın?kızlar günaydınlarrrr :) herkes iyidir umarım
iyiyim canım noolsun, kürlere, spora,diyete devam... geldim çalışıyorum, ara ara girebiliyorum...günaydın tatlım. ben iyiyim. sen nasılsın?
iyiyim canım noolsun, kürlere, spora,diyete devam... geldim çalışıyorum, ara ara girebiliyorum...
ayyyy kızlar yaaa, adetimize az kaldı, bakalım bu ay gelecek mi bebişlerrrr[/QUO
inşallah adet gelmez bebiş gelir canım.
bernaaaa nerdesin kuzum öğle oldu, uyuyor musun hala????tmm cnm optmm by