Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ürünler ?anladım çok geçmîş olsun tanık olduğum pek çok kişi var bu ürünleri kullanıp çocuk sahibi olan inş siZde çock sahibi olursunz yaş kaç bu arada genelde 40. yaştan sonrada düşüo yumurtalk rezervi bide tüp bebek uygulaması yaptınz mı
anladım çok geçmîş olsun tanık olduğum pek çok kişi var bu ürünleri kullanıp çocuk sahibi olan inş siZde çock sahibi olursunz yaş kaç bu arada genelde 40. yaştan sonrada düşüo yumurtalk rezervi bide tüp bebek uygulaması yaptınz mı
aynenn artık dengeli beslenmk lazım sigarayı bıraktıgımıza degsin ama sıgaryı ıyıkı bırakmısz ya cok faydası olacagını düşünüorum bende merak ettm ürünleri bayan biraz gizemliiiKizlarrrr, ne çok yazismissiniz, ancak okudum. Bernam menun süper tam folik asit deposu.
Ben de merak ettim su arkadaşın bahsettiği ürünleri ?
ürünlerin adını öZelden yazmak istiyorm sizede uygun ise ürünleri tanmak isteyenlerle özelden konuşabilirim
cnm ıyı nıyetlısındır anlıoruz da cıbanla alakamız yok bızım olayımız baskakızımın gözünde çıban vardı ve hiç geçmiyordu bu ürünler sayesinde geçti doktorlar ameliyat diodu fotolarınıda atıyım size hatta
Aynen canim, fazla gizem kafa karıştırıcı! Yaz arkadaşım buraya , kaç kişi okuyor, sebeplensin herkes.aynenn artık dengeli beslenmk lazım sigarayı bıraktıgımıza degsin ama sıgaryı ıyıkı bırakmısz ya cok faydası olacagını düşünüorum bende merak ettm ürünleri bayan biraz gizemliii
aynenn pek samimi bulmadımAynen canim, fazla gizem kafa karıştırıcı! Yaz arkadaşım buraya , kaç kişi okuyor, sebeplensin herkes.
benım tam olarak merak ettıgım ve galıba anladgm sey bu üürünlerin satısınımı yapıosun o yuzdenmı isim vermıosunonun farkındayım zaten bu ürünler sayesinde eksik olan vitaminleri ve benzeri şeyleri tamamlayıp sağlığımıza kavuşuyoruz tüm hastalıklara karşı alınmş sonçlarımız var ondan bahsetmek istedim sadece
ayy ben sok aynı anda aynı seyi düşünmüşüzzMuntehacim, anladık bir şey satmaya çalışıyorsun, yaz şuraya, aklımıza yatarsa araştırır aliriz