- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
ooo daha cok var telas yapmaaa sadece sogan kürü mü içtin bu ayAdetime daha var. Bugün adetinin 10. Günü. Adet tarihim 30 kasım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo daha cok var telas yapmaaa sadece sogan kürü mü içtin bu ayAdetime daha var. Bugün adetinin 10. Günü. Adet tarihim 30 kasım.
ya ben arı sütünü aldım bal polen karısımlı olanı aldım kavanozda markasıda aksu vital ama taklit oldugunu düşünüorum son kullanma tarıhı 2018 yazıo normald arı sütünün 40 gün içinde tuketlmesı lazmArı sutunun kullanım miktarını çok iyi ayarlamak gerekiyormuş. Çok az miktarı bile etkiliydi. Miktarı ayatlanamadiginda tansiyon, kalp krizi gibi sorunlara yol aciyormuş. Eşime aktar söylemiş.
sogan içtigin zaman baska bısey ıcmemen gerekıo suan sogana basladysan yanında baska bısey ıcmeAdetim bittikten sonra civan percemi ve tarcin ictim. Onları bırakalı iki gün oluyor. Bugün sogan suyuna başladım. Sabah ac karnima corekotu yağı ile hayıt suyu içiyorum. Öğle ve aksam yemeğinden önce sogan suyu içiyorum. baksa birsey yok. Sakıncalı olur mu?
hayır canım bende oyle bılıodum fakat sogan kürü uygulandgı zaman baska bır kür uygulanmaması gerekıyomus bana öyle dedı arkadasım yıllardır kürlerde usta oldu odedi kullanma dıye ama sen yınede ıstersen bı arastrsoganla incir olmuyor ama sogan ile hayit oluyor diye biliyordum.
hayır canım bende oyle bılıodum fakat sogan kürü uygulandgı zaman baska bır kür uygulanmaması gerekıyomus bana öyle dedı arkadasım yıllardır kürlerde usta oldu odedi kullanma dıye ama sen yınede ıstersen bı arastr
şifamızı bulalım da acı 2.planda tatlım, inşallah şifa getirsin sana
okuduklarımdan anladgm kadarıyla vede arkadasmnda söylemıyle adet sancısı gbıymmıs anestezılık pek bısey yokmuss
canım kusura bakmak çıkmak zorunda kaldım, iş yerinde olunca sürekli olamıyorum buralarda, iyiyim , sen nasılsın? yürüyüşümü yaptım, kürleri yaptım geldim işimin başınahoşgeldin canım. nasılsın?