- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
10.99 yüsksek değil ki. ben 21 i gördüm. bozma moralini.
inşallah düşer canım..Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.99 yüsksek değil ki. ben 21 i gördüm. bozma moralini.
biliyorum tatlım Allah razı olsun, ben de aynı şekilde sizlerden güzel haberleri alabilmek için sürekli dua ediyoruminşallah tatlım. kendim hamile kalmışım gibi çok sevinirim.
bu nasıl bir soru ki kuzum? ne demek istedin
rahım fılmını bende cekılmek ıstıorm ama doktorum nedense cektırmıo bnm fshde 9,75rahim filminden sonra ne yapacak bilmiyorum..önce rahim filmini çekelim dedi.28 yaşındayım ve 1 yıldır deniyoruz..3 sefer kimyasal gebelik geçirdim..yarın yada öbürgün rahim filmi çektiricem ondanda korkuyorum biraz...
benim 23,6 hahahaaaa :) ve ben kendiliğimden hamile kalacağım...siz dahil, kimse inanmasa bile
rahım fılmını bende cekılmek ıstıorm ama doktorum nedense cektırmıo bnm fshde 9,75
çok saol canım, kendine de inan, Rabbim verecek bebişlerimizi....ben kesinlikle inanıyorum sana...
ama fılm cektrmek ıyıdır yanı ultrasonda tüpleri göremıolar o fılmle belli oluo acaba mı dıye bakcaklardrbanada bu zamana kadar çektirtmedi ama son fsh 10.99 çıkınca çekelim dedi..
iç hayıtı düzenli bak nasıl artıyor...benimde3 güne düşmüştü, bu ay hayıtla 7.gün bitti reglim, rahmimi temizledi resmenyumurtalıklarımda sürekli zorlanma hissediyorum. kanamalarım da baya azaldı. bilmiyorum...
iyi akşamlar tatlım Allah senden de razı olsun, hiç bir şey için sıkma canınıbenim çıkmam lazım kızlar. eve gidip yemek yapmam lazım. bugün sayenizde iyi moral depoladım. allah sizlerden razı olsun. iyi ki varsınız. iyi akşamlar.
korkma belki tüplerde tıkanıklık vardır açarlar hemen ve hamiş kalıverirsin, korkma canım
allah senden de razı olsunn cnm ben yemegımı yaptm bı yandann tavuk yok dedık esım aradı ıstedı fırına attım mecburennnbenim çıkmam lazım kızlar. eve gidip yemek yapmam lazım. bugün sayenizde iyi moral depoladım. allah sizlerden razı olsun. iyi ki varsınız. iyi akşamlar.
sana bi arkadasın bana attıgı duayı yollıyım cnm ozelden okeinşallah canım inşallahhh...Rabbim hepimize o günleri göstersin inşallah..
iç hayıtı düzenli bak nasıl artıyor...benimde3 güne düşmüştü, bu ay hayıtla 7.gün bitti reglim, rahmimi temizledi resmen
sana bi arkadasın bana attıgı duayı yollıyım cnm ozelden oke