- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
çok saol canım, kendine de inan, Rabbim verecek bebişlerimizi....
aminn aminn inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım, kendine de inan, Rabbim verecek bebişlerimizi....
ama fılm cektrmek ıyıdır yanı ultrasonda tüpleri göremıolar o fılmle belli oluo acaba mı dıye bakcaklardr
aynnnn cokkalan var bende okudum ama cok acıomus ınsanın canı yaevet doktorda öyle dedi..filmden sonra hamile kalma ihtimalin normalden yüzde 50 daha fazlaymış..
aynnnn cokkalan var bende okudum ama cok acıomus ınsanın canı ya
okuduklarımdan anladgm kadarıyla vede arkadasmnda söylemıyle adet sancısı gbıymmıs anestezılık pek bısey yokmussoff ondan korkuyorum işte...
okuduklarımdan anladgm kadarıyla vede arkadasmnda söylemıyle adet sancısı gbıymmıs anestezılık pek bısey yokmuss
şifamızı bulalım da acı 2.planda tatlım, inşallah şifa getirsin sanayarın yada öbürgün olunca bilgi veririm..görcez bakalım
canıkom ne dıcem ben bugun hazır hayıt suyu aldm ya onu sıcak suylamı yapıosunşifamızı bulalım da acı 2.planda tatlım, inşallah şifa getirsin sana
aayy evet mutlaka habr veryarın yada öbürgün olunca bilgi veririm..görcez bakalım
yok tatlım yaaa, normal suyla yaptım bencanıkom ne dıcem ben bugun hazır hayıt suyu aldm ya onu sıcak suylamı yapıosun
normal tohum sıcak suyla yapılıoyok tatlım yaaa, normal suyla yaptım ben
evet çünkü özünü suya salsın diye kaynatılıyor, biz zaten tohumdan kaynatılarak özünü suya salmış suyu içiyoruznormal tohum sıcak suyla yapılıo
aayy kız ne pratıkmıs ben enayı gbı kendıme ıcat cıkarıomusum megerse tohumu ölç döv ez kaynat 15 dk sogutmadan iç fln böyle alsaydm bastan hıc aksatmazdmevet çünkü özünü suya salsın diye kaynatılıyor, biz zaten tohumdan kaynatılarak özünü suya salmış suyu içiyoruz
dedim ben sana şekerim :)aayy kız ne pratıkmıs ben enayı gbı kendıme ıcat cıkarıomusum megerse tohumu ölç döv ez kaynat 15 dk sogutmadan iç fln böyle alsaydm bastan hıc aksatmazdm
persembe gubu aynı aktara gıdıcem arı sutunu gerı vercem taklıt geldı onun yerıne ıkı uc sıse hayıt alırım ddursuındedim ben sana şekerim :)
ben arı sütü içmiyorum, o da eksik kalsın dedim, k.boynuzu pekmezi, bal yetiyor zaten, kilo aldırır diye düşündüm...persembe gubu aynı aktara gıdıcem arı sutunu gerı vercem taklıt geldı onun yerıne ıkı uc sıse hayıt alırım ddursuın
bnm arkadasım arısutunu gettrrtti ınternetten 120 tl vermıs arıdan almıslar hemen göndermısler o derece hemen tuketılmesı gerekıo 40 gun ıcınde pıyasadakıler taklıtben arı sütü içmiyorum, o da eksik kalsın dedim, k.boynuzu pekmezi, bal yetiyor zaten, kilo aldırır diye düşündüm...
adetın ne zaman normalde sogan suyundan kaynaklanan agrıda olabılır miyom varmıs ya telaş yapmaBen bugün sogan suyuna başladım. Adetinin 10. Günü. Kasiklarimda şiddetli ağrı var. Adet olduğumda bile bu kadar ağrım olmamıştı. Midem de bulanıyor. Adet mi olucak? Kızlar bu normal mi?