- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
hayatım sen ne yaptın yahuuu, cinsiyet değiştirmiyoruz :))))Tamam bebek sahibi olmakla var ve belki en önemli sorun ama 32 yaş cok erken değilmi ya benim Annem elliki hatalarımmı eliki den sonra annanem ellibesden sonra girdi.ben en cok buna ÜZÜLÜYORUM.bide menepozla ilgili yazılanları bakınca meme küçülüyor vajina küçülüyor ses klaınlasıyo bu neya erkek mi oluyoruz.yokmu buny arastırdım tedavi edilen dr.İki yıl önce tavan olannhormınlarım iki yıldızı yok oldu.yada doğumda bişetmi yaptılar takmıyor amh fsh menepoz.tedavisi ilaç.offffff ya sizinde moralini bozdum.ama brn kendimi hala seksi hala kadın hissediyorum yani
canım benim erken menopoz denince hemen önümüzdeki ay menopoza girmiyoruz ki, aylar hatta yıllar sürebiliyor, hatta okuyorum 10 yıl uzatanlar bile var bu süreci ..hem ne malum şu an erken menopozda olduğumuz bakalım önümüzdeki ayki testlere, kendimize dikkat edeceğiz bu süreçte, yediğimize, içtiğimize, kürlerimize.. bir şeycik olmaz ne çabuk kabullendin sen durumu, dur daha bebiş doğuracağız!!!
günü gelince menopoza da gireriz ama o gün bugün değil!!!!