- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
arastrdım zararı yokkk normalde rahımde mantar olan lar bu sarıımsagı genıtal bölgeye atıolarayyy yapma canım yaa belki bi zararı olur, ne bileyim bana pek tekin bi yöntem gibi gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arastrdım zararı yokkk normalde rahımde mantar olan lar bu sarıımsagı genıtal bölgeye atıolarayyy yapma canım yaa belki bi zararı olur, ne bileyim bana pek tekin bi yöntem gibi gelmedi
ama tabı sımdı yapmammmayyy yapma canım yaa belki bi zararı olur, ne bileyim bana pek tekin bi yöntem gibi gelmedi
bakalım daha ne garip şeyler deneyeceğiz bu yolda :)ama tabı sımdı yapmammm
valla bende bılemıyorumm yanı sarımsak soktum .d daha napim hahahabakalım daha ne garip şeyler deneyeceğiz bu yolda :)
[gelsin artık şu bebişlerimizde uğraşmayalım şöyle şeylerle yahu :)))))valla bende bılemıyorumm yanı sarımsak soktum .d daha napim hahaha
inşaallah gelecekkler hissedıyorum bır gunnnn[gelsin artık şu bebişlerimizde uğraşmayalım şöyle şeylerle yahu :)))))
ben de hissediyorum, nasılsa geleceklerinşaallah gelecekkler hissedıyorum bır gunnnn
doktorlar çok feci, duygusuz, ruhsuz, robot gibiler, aldırmayacaksın onlara... inşallah değerler değişir ve düzene girer bu ay hormonlarımız ben çok inanıyorum..bu ay amh de isteyeceğim doktordan...benim şuan sadece fsh ve e2 belliKızlar işte.Ben bi.aydır arısütü Cörek otu yağı yiyorum
Hayıta da yeni.basladım.yani benim amh 0.01 cıktı yani tamamen düşük.ama simdi.adet olsam baktırsam ve 0,1 ve üstü.değer görsem hakaten üzülmem.umarım su amh değişirde yazarım.hayıt mucize mi istiyorum
.yoksa da hormon ilacımu alırım kuzu kuzu. Ya ben iki kere hamile kaldım ve iyi kere korunmadan sadece hoş biri.düşük olduda.ama mantıklı suan amh 0,01 ise iki yıl çok yüksek değildi.O zamana olduysa gene olur.umarım herkes hamiş kalır.baska derleriöizde olmaz.ama keske drlar bu kdar acımasız olmasa iyi olurdu.
benim özel hast. idi, yine başka bir özel hast. de bakılacak inşallah bu sefer düzgün çıksın şu sonuçlar... gerçi ben bu ay hamiş kalıp artık hormonlarla falan uğraşmamayı düşünüyorum şekerimÇok iyi bir yerde baktır ben rasgele baktırdım umarım yanlıştır.
benim özel hast. idi, yine başka bir özel hast. de bakılacak inşallah bu sefer düzgün çıksın şu sonuçlar... gerçi ben bu ay hamiş kalıp artık hormonlarla falan uğraşmamayı düşünüyorum şekerim
ben de şüpheleniyorum canım, yapar bunlar beklenir... zaten tüm tavırları paraya yönelik, nereye yaptıracağım ben bu testleri yahuuuÖzel hastaneleri tavsiye etmiyorlar canım. Sırf tüp bebek yaptırsın diye sonucu düşük çıkartan özel hastaneler oluyormuş.
bu ay yeni bir doktor buldum bir de ona görüneyim bakalım adete yakın, sonrada 3.gün yine testleri yaparız artık...amh testi yapan devlet hastaneleri olabilir. ama yinede araştırmak lazım tatlım.
yumurta rezervini tam olarak amh testi gösteriyor diyorlar canım benim doktorda istemedi benden fsh a bakıp çok yüksek dedi, kesti attıamh testı yaptrmadm ben yaptrsammıki
İnşallah düşük bir sonuç çıkmaz. ben yaptırmaya cesaret edemedim. çünkü düşük çıkarsa çok üzücü olur benim için.