Arkadaşlar hepimizin yaptığı en büyük hata doktorların negatif konuşmalaranıana üzülmemiz, çok hikaye okudum doktorlar bir kadına menapoza girmişsiniz artık bebeğiniz olmaz demiş kadında ibrahim saracoğlunun kürlerini yılmadan usanmadan 22 ay yapmış ve bebeğini kucağına aldığı gibi dojtora gitmiş menapozdasınız bebeğiniz olmaz diyen doktora doktor çok şaşırmış kadından bilgi almış. Demek istediğim lütfen yılmadan usanmadan hangi kür size daha uygun bunu araştırıp sabırla devam etmeniz, iki tanıdık arkadaşım var onlarında bebeği olmuyo kür yapıyonusun dedim hepsini yaptım faydasını görmedim diyo kac ay yaptın dediğimde 1-2 ay diyor.
Mesela klo men tedavisini bile doktorlar 6 ay yapıyo tutmayan tüp bebek için dedalarca deneme yapıyolar ve hep ilac hormonlar alt üst oluyo bende bu yüzde kürlerle uzun zaman şifamı arayıp olmassa tekrar doktorlara giderim diyorum. Cidden elimizden gelenleri yapıyomuyuz birkez değil 5-6 ay sabırla yapıp stressiz beklemeliyiz, çünkü Allah emeklerimizi boşa cıkarmaz yeterki işimizi sağlam yapalım