- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
amh bakılmadı bana bnm fsh 9,75 di iki ay önce dün baktrdım 8,57 suannfsh 8 di sende galiba amh kaçtı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amh bakılmadı bana bnm fsh 9,75 di iki ay önce dün baktrdım 8,57 suannfsh 8 di sende galiba amh kaçtı peki
ben aslan pençesine başlayalı 1 ayı geçti bu süre zarfında 17 den 7.6 ya düştü...sabah ve akşam 1 er bardak içmiştim aklında olsun yinede hayıt kullanıyordun sen hatırladığım kadarıylaamh bakılmadı bana bnm fsh 9,75 di iki ay önce dün baktrdım 8,57 suann
evet ben ıkı aydır hayıt içiorm düzenli arada testere dişli aslan pencesıde içiodum aslında sasırdım ben neden bu kadar gec düştüğünü anlamadım acaba düşmeyi klomen etkilemişmidir diyede düşündüm ayrıca progestan da kullandımben aslan pençesine başlayalı 1 ayı geçti bu süre zarfında 17 den 7.6 ya düştü...sabah ve akşam 1 er bardak içmiştim aklında olsun yinede hayıt kullanıyordun sen hatırladığım kadarıyla
inşallah tatlım yaa, benim iş Allaha kaldı artık yapabileceğim bir şey kalmadı...Montecim berna ile senden çok umutluyum bu ay.
canım patron vardı tepemde, o sebeple giremedim, topik gezmiyorum yani :) bakma sen topiklere, sorun varsa sor ben söyleyeyim canımkızzz monte hangi topiklere boguldun yıne bu arada hsg topıklerıne hıc bakmıorm bıle okumasam daha iyi
tatlım bi yol izleyemeyecem doktor ilaç vermiyor git dene, olacak dedi... bir kaç ay deneyecez sanırımben bu ay senden umutluyum hsgg cektrdın sonucu naptın ne dedı nasıl bı yol izliceksnz sımdı
yumoss takıbı yapsaydıı bareeetatlım bi yol izleyemeyecem doktor ilaç vermiyor git dene, olacak dedi... bir kaç ay deneyecez sanırım
yapmayacak sanırım, belki 1-2 gün sonra fırsat bulursam tekrar giderim, yeri evime de işime de oldukça uzak her istediğimde gidemiyorum..diğer hastane iyiydi işe gelmeden giriveriyordum çok yakındı. ama buna gitmek için iş yerimden izin almam gerekiyor her seferinde öbürü 8.30 da randevu veriyordu bu dr 10 dan önce vermiyor...yumoss takıbı yapsaydıı bareee
ilaçlardan olabilir...yoksa düzenli bu kürleri yapanların değerlerinde gözle görülür bir düşme olmuş benim bu sitelerden okuduğuma göreevet ben ıkı aydır hayıt içiorm düzenli arada testere dişli aslan pencesıde içiodum aslında sasırdım ben neden bu kadar gec düştüğünü anlamadım acaba düşmeyi klomen etkilemişmidir diyede düşündüm ayrıca progestan da kullandım
bnm sımdı gttgm kadındaa öğleden sonra verıyor sabahları dogum için öğleden snra kontrol verıyor bnmde evıme uzakk ıkı vesait gittmem gerekıo ama olsun allahdan calısmıorm bu yuzdende düşünmüorrm sen fırsat buldukca gtyapmayacak sanırım, belki 1-2 gün sonra fırsat bulursam tekrar giderim, yeri evime de işime de oldukça uzak her istediğimde gidemiyorum..diğer hastane iyiydi işe gelmeden giriveriyordum çok yakındı. ama buna gitmek için iş yerimden izin almam gerekiyor her seferinde öbürü 8.30 da randevu veriyordu bu dr 10 dan önce vermiyor...
Canim benim hepimizin işi allahın elinde. Rabbim ol demesi yeterli. Rabbim istemedikten sonra istersek dünyanın en iyi hekimine gidelim. Nafileee...inşallah tatlım yaa, benim iş Allaha kaldı artık yapabileceğim bir şey kalmadı...
evet bende şaşırmıstımm neden acaba doktorada sordumm bundan olabılırmı dıye olabılır dedı pek emın degıldıı bende öle düşünüormm ama cok şkürr sigarayı bıraktım ben cok sinirliydimm eşiminde işinin stresini yasıyodum zıplamamıss allahtanilaçlardan olabilir...yoksa düzenli bu kürleri yapanların değerlerinde gözle görülür bir düşme olmuş benim bu sitelerden okuduğuma göre
aynen kuzum, ama tüp bebek düşünmediğim için şu an yapabileceklerim bunlarla kısıtlı demek istemiştim..hayırlısı artıkCanim benim hepimizin işi allahın elinde. Rabbim ol demesi yeterli. Rabbim istemedikten sonra istersek dünyanın en iyi hekimine gidelim. Nafileee...
bende o mereti günde 2 defa da olsa içenlerdenim...evet bende şaşırmıstımm neden acaba doktorada sordumm bundan olabılırmı dıye olabılır dedı pek emın degıldıı bende öle düşünüormm ama cok şkürr sigarayı bıraktım ben cok sinirliydimm eşiminde işinin stresini yasıyodum zıplamamıss allahtan
Benim param olsaydı giderdim herhalde yaptırmaya tüp bebek..ama imkanlar kısıtlı şuan.aynen kuzum, ama tüp bebek düşünmediğim için şu an yapabileceklerim bunlarla kısıtlı demek istemiştim..hayırlısı artık
günde bir paket içiodum 20 ekimde bıraktım cok şükürr baya ugrastım sımdı eşşimede içirmiorum kendımde içmiorm kokusuna dahi tahammülüm yok o derece tiksindrdm kendımibende o mereti günde 2 defa da olsa içenlerdenim...
hem o maddi külfete girmek istemiyorum hem de o sürece tatlım... çok uğraştırıcı ve yıpratıcı, ayrıca eşim de tüp bebek istemiyor...Benim param olsaydı giderdim herhalde yaptırmaya tüp bebek..ama imkanlar kısıtlı şuan.
ölçü var kuzum hayıt gibi veriyorum 1/4 oranında..ama ben hayıtı su bardağı ile içiyorum eşim çakşırı çay bardağı ile :) fazlasına tahammül edemeyeceğini görünce şansımı zorlamadımmontecım ne dıcem çakışır suyunu bızım hayıt gbimi ölçüosun sen ben oyle yapıyorm şişede ölçü verılmemıs
para olsaydı zaten maddi külfet olmazdı adı... ama bu tüp bebek çok kısa süren bir işlem okadar uzun boylu değil yani.şartlar uygunsa testlerin yapılmışsa yani senin durumundaki gibi hsg falan.ozaman oluşan yumurtaları topluyorlar ve döllenme oluştuktan sonra transfer yapıyorlar. 12 gün sonrada hamile olup olmadığın ortaya çıkıyor.hem o maddi külfete girmek istemiyorum hem de o sürece tatlım... çok uğraştırıcı ve yıpratıcı, ayrıca eşim de tüp bebek istemiyor...