- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
yok yağ değil bildiğimiz çörekotu pastaya koyduğumuz bi çay kaşığının ucuyla suyla beraber yutsun diye ama onu bile yutamadıçöğrek otu yagı agırdır ama kapsül daha iyi sıgır jelatininden olanlar var alabılırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yağ değil bildiğimiz çörekotu pastaya koyduğumuz bi çay kaşığının ucuyla suyla beraber yutsun diye ama onu bile yutamadıçöğrek otu yagı agırdır ama kapsül daha iyi sıgır jelatininden olanlar var alabılırsın
hıımm ilg,nnçç ee bazılarıda hassas bende esıme gınseng arı sütü polen propolis karısımından yedırmeye basladm bugunyok yağ değil bildiğimiz çörekotu pastaya koyduğumuz bi çay kaşığının ucuyla suyla beraber yutsun diye ama onu bile yutamadı
randevusu 4 deydi beklemededir şu an sanırımno_name_ ne yaptı acaba
bilmiormki onda bi sorun olsa önceki gebeliğim ilk denemede olmazdı gibime geliyo ama bi kendimi çözeyim onla da ilgilencemhıımm ilg,nnçç ee bazılarıda hassas bende esıme gınseng arı sütü polen propolis karısımından yedırmeye basladm bugun
tabı cnm demenı tavsıye ederm ıns gerek kalmdan hamıle kalırsn tabıbilmiormki onda bi sorun olsa önceki gebeliğim ilk denemede olmazdı gibime geliyo ama bi kendimi çözeyim onla da ilgilencem
aynenn ben dedm sana anestzıye gerek yokmus hadı beklıorm cabuk gelKızlar okiyamadim meralta kalmayin. Dr anestesiz yapalım dedi, acı falan olmadı anlatirim uzun uzun Dr bekliyorum su an
hayırlı haberlerle dön inşallah canım...geçmişler olsun bu arada... ben artık yazarsanda yarına okuyabilirim birazdan çıkıcam işten...Kızlar okiyamadim meralta kalmayin. Dr anestesiz yapalım dedi, acı falan olmadı anlatirim uzun uzun Dr bekliyorum su an
sımdı sen yap gel hsg yı aşama aşama anlat hepsii bizee neler yaptılar ettılerSon bi film cekilecekmis, bekliyorum ilaçlı rahmi üstten cekecekler o kadar az bi acı oldu ki, hiç korkmayin
Kızım ne sancısı eve geldim yemek yaptım,yedik bilecokdan cıkmıstırda sancısı vardr ondan yazmıodurr
ooohh doktorunn konusması bıle cocuk dogurtur motıve cok önmli iyi demıss ee anlat neler yasadınKızlar sonuç yarın cikacakmis, tüplerden 1 i açık biri de yarım kapalı gibiymis, 2 kere ilaç verildi kapalı gibi olan yere büyük ihtimal açılmıştır, açılmasa bile tek tüp yeter dedi doktor, bu ay korunma dedi, eşimin test sonuçlarını çok beğendi, hiç sıkıntı yok çalışmaya devam dedi
dedım sana ben o yazıya bakma arastrdmm sorustrdumm anestezı ıyı degılmıs dedımm ıyıkıde doktor ııyımısde normal yapalım demıs para goz olsalardıı anestezılı yaparlardı basıncc verıldımı en cok onu merak edıorm benKızlar su an hiç sancı falan yok çok sukur, anlık hafif bi acı oldu işlem esnasında o kadar, Allahtan narkoz yememisim